Arama sonuçlarınız

1. gursus

revzilla.com ve cbr600f için egzoz seçimi

arkadaşlar merhaba; cbr600f im de şuan ödünç olarak yoshimura trs slip on titanium marka egzoz kullanmaktayım,benim değil ödünç aldım bir arkadaşımdan bir süre ben kullanıcam bu süre zarfında kendime egzoz almak istiyorum şimdi öncelikle nasıl bir egzoz aradığımı belirteyim hep birlikte fikir...
  2. gursus

ARASHI fren diski hakkında ...

arkadaşlar arashi markası hakkında hiç bilgi sahibi değilim ve ilk defa duyuyorum,bu markaya ait arka disk alıcam cbr600F motorum için, bir bilgisi olan varmı,kalitelimidir,ucuzmudur vs sitesini inceledim çin menşei li bir firma disk dışında birkaç ürün daha üretiyor.Kullanan varmı daha önce...
  3. gursus

WÜRTH marka zincir yağlama spreyi kullananlar.

Merhaba arkadaşlar bayramdan önce internetten würth ün e-shop sitesinden zincir yağlama spreyi aldım,daha önce uzun süre castrol un yağını kullanıyodum son 10 bin km ye yakında motul un yağını kullandım denemek için würth ün spreyini aldım. dün zincirimi ilk defa yeni aldığım spreyle yağladım...
  4. gursus

honda cbr 600rr rear hugger-arka çamurluk

arkadaşlar kendi motorum için (cbr600f) için ebay den almış olduğum bu parça motoruma uyumsuz çıktı cbr600rr için uyumludur eski kasa yeni kasa farketmez işine yarayan olursa alsın hiç kullanılmadı takılamadı :) FİYATI : 60 TL
  5. gursus

Motosiklet örtüsü ve rüzgar ...

Merhabalar; Burada hava soğuk ve rüzgarlı motosikletimi koyabileceğim kapalı bir alana sahip değilim mecburen apartmanın bahçesinde zincirledim ve motosiklet örtüsü ile örttüm örtünün etrafına motorun altından ön grenajların altından fazla sıktırmadan ip çektim.Bu tarz örtülerden herzaman...
  6. gursus

volvoline zincir yağı hakkında -arka tekerin hali ...

merhaba arkadaşlar bu resimler belirttiğim zincir yağının eseri öncelikle sürekli castrol zincir yağı kullanıyordum yine alacaktım fakat bulamadığım için satan adamında ısrarı üzerine bu yağı aldım denemek için.. satan adam en çok bu yağın satıldığını memnun kalacağımı belirtti fakat hayatımda...
  7. gursus

NİTRO kaskları hakkında ...

herkese iyi akşamlar. kask a ihtiyacım var şuan kışı geçireceğim bi kask alıcam,yaza girdiğmizde daha kaliteli bi kask alıp bunu artçı kaskı olarak kullanmayı düşünüyorum. nitro kaskların fiyatı oldukça uygun sizce nasıldır gören duyan ve özellikle kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım...
  8. gursus

Dikkat !! Dikkat !!

arkadaşlar bugün cep telefonuma DEĞERLİ ABONEMİZ PEPSİ YAŞATIR SENİ KAMPANYASI SONUCU HATTINIZ PARA ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR BİLGİ İŞLEM İÇİN 0534 341 46 37 ARAYIN PEPSİ şeklinde bir mesaj geldi pepsi alıp kapaktaki şifreyi göndermiştim ondan olduğunu düşündüm ilk baş ama bir cinlik olduğunuda...
  9. gursus

scooter kavrama balatası değişimi 150cc

sorun çözüldü variyatörü sökecek kayış değiştirecek arkadaşlar 2. sayfada resimli açıklamalar ve çok yararlı bir link mevcut işinizi görecektir ... iyiakşamlar herkese bugun nihayet havatabancasıya varyatörü söktürebildim getirdim eve motoru yapacaklarım : 1-kayış değişimi 2-kavrama balatası...
  10. gursus

motordan gelen çat sesi

merhaba arkadaşlar motorum mondial 151 rs scooter sorunum 70-80 km ile giderken gazı bırakıp tekrar verdiğimde kuvvetli bir şekilde çatt diye bi ses geliyor anlayamadım karbüratör falanmı pislendi acaba ? bu aralar çok fazla benzin yakmaya başladı 7500 de çekişi de düştü yardımcı olursanız...
  11. gursus

scooter yardım ...acil...

arkadaşlar scooter im 7300 km de şuan sorunu yok fakat ona teşekkür amacıyla bikaç parçasını değiştirmek istiyorum rialli.com dan birsürü parça siparişi vericem sorularım (1)değiştirceklerim arasında kayışta var amacım bando falan almaktı fakat burdaki servisler de yok bende rialli den...
  12. gursus

benim skutır'ım :)

merhaba arkadaşlar 2006 yılından beri bu siteye üyeyim ve takip ediyorum uzun süredir motorumun fiyakalı resimlerini çekip koymayı istiyordum nihayet 2 gün önce resimleri çektim önce yıkadım tabi muayeneye falan gittim (hafif 2 tane kusurla geçti) daha sonra yıkadım motorumu çektim resimleri ama...
  13. gursus

balaklava hakkında yardım

arkadaşlar merhaba GDR siyah vizörlü kask aldım boyun kısmım çok açık kaldı soğuk gitiyor özel olarakta motosiklet montum yok atkı falanda takmayın yazıyo kullanım klavuzunda hava sirkülasyonunu sağlamak için e böle olunca boynum üşüyor bademciklerim şişti bile 2. kaskım olan WİWİ de boyunluğu...
  14. gursus

kaza yaptım :(

herkese merhaba dün motorumu servise götürdüm neyse hallettiler sorunumu dönüşte virajda yan yattı motor virajı alamadım ama yavaş gidiyordum yerde mıcır vardı ve lastiklerim çok dandikti daha doğrusu plastik Allah a şükür bende birşey yok elimde omuzumda sıyrıklar var üzerimde montum kafamda...
  15. gursus

boğa kornası

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=eIx9szLgqTeD0wF9HEFKYA bu kornadan almayı düşünüyorum motoruna takan varmı ? sesi nasıl linkte çıkan ses örneğiyle aynı mı?
  16. gursus

kymco super8 ve straight 150

kymcodan 2 yeni model sitede yeni modeller kısmında yer alıyor sanırım daha önce verilmedi. super 8 Ölçüler 1940 x 745 x 1220 Ağırlık (kg) 117 Motor Tipi Tek silindir 4 zamanlı Soğutma Sistemi Hava Şanzıman CVT Motor Hacmi (cm³) 124,6 Ateşleme Tipi CDI Yakıt Kapasitesi 6 Yağ...
  17. gursus

mondial 151 rs sıfırdan farksız

2006 yılında aldığım mondial 151 rs mi satıyorum.motor 406 km dedir.daha ilk bakımını bile yaptırmadım.ehliyetsiz kullanmaktan ceza yedim cezayı ödemek için satıyorum.motor zaten apartmanda yatıyor aldığımdan beri nadiren gezdim.motor gerçekten temizdir.sıfırı 2.250 ytl dir.ben 1.900...

Yeni mesajlar