scooter yardım ...acil...

arkadaşlar scooter im 7300 km de şuan sorunu yok fakat ona teşekkür amacıyla bikaç parçasını değiştirmek istiyorum rialli.com dan birsürü parça siparişi vericem sorularım
(1)değiştirceklerim arasında kayışta var amacım bando falan almaktı fakat burdaki servisler de yok bende rialli den MOTOMASTER marka linkteki kayışı almak istiyorum taiwan malı diyor resimde kullanan varmı ömrü ne kadardır ?
birde kayışın numarasını bilmiyorum 150cc scooter diyor bu numara mı bizim 151 rs ler
http://www.rialli.com/urunler/cin-g...grubu/5761__kayis-835-20-30-tw-150cc-scooter/
(2)direksiyon sağa sola çekiyor aşırı rahatsız sürüşü var direksiyon bilyeleri dağılmış tamirciye gösterdim çok tehlikeli hemen değişmeli dedi 80 tl de istedi :)
takılmaya başladı direksiyon .baktım fiyatına 20 tl bişey 8o den düşersek 60 tl işçilik abartı geldi sizce kendim takabilirmiyim FURS TAKIMI diye geçiyor
Yardım eden herkese şimdiden :rendeer::rendeer:

yardım edecek yokmu ya acil 151 rs nin kayış numarası lazım ...

O bilyaları değiştirmek için
Ön göğüsü direksiyonu v.s. söküyosun
Çok alangirli bi iş ben olsam iyi para gelmeyecekse uğraşmam şahsen..
Kayışa gelince numarasını bilmiyorum ama istersen riallinin msn adresini verebilirim birebir muhattap olursun adamlarla :)

[email protected]

O bilyaları değiştirmek için
Ön göğüsü direksiyonu v.s. söküyosun
Çok alangirli bi iş ben olsam iyi para gelmeyecekse uğraşmam şahsen..
Kayışa gelince numarasını bilmiyorum ama istersen riallinin msn adresini verebilirim birebir muhattap olursun adamlarla :)

[email protected]

sonunda cvp yazan allah razı olsun extrema valahi elim yatkın fakat sökmek için özel alet edevat istemezse yaparım gibime geliyor çok fazla işçilik istiyolar ben ona bozuluyorum neyse parçayı sipariş edeyim bide öyle gidicem servise bu arada kayışın numarasını buldum lazım olabilir belki başka arkadaşlara
835-20-30 151 rs kayış numarası
teşekkürler...

60 tl işçilik fahiş..
eğer bunu yapan mondial yetkili servisi ise şikayet edin uğur mondial genel merkeze..emin olun ilgileniyorlar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rialli güzel bir firma ırmak pazarı bizzat gidip ben ürünü oradan alıyorum mağaza hatay kırıkhan otosanayi sitesinde süper bi yer bazen kutulu ürünlerde sorun cıkıyor onuda kargoyla birlikte geldiğinde geri gönderirsen değiştiriyorlar...

rialli güzel bir firma ırmak pazarı bizzat gidip ben ürünü oradan alıyorum mağaza hatay kırıkhan otosanayi sitesinde süper bi yer bazen kutulu ürünlerde sorun cıkıyor onuda kargoyla birlikte geldiğinde geri gönderirsen değiştiriyorlar...

inşallah öyledir dostum 80 küsür tl lik siparişimi bugün verdim bakalım umarım kargo geldiğinde evde olurumda kontrol edebilirim...

bu arada direksiyonum kitlendi nolcak bilmem :pale:

kardeş dayımda da 125 cc scooter var ve senin sorunun aynısı sen motoru halledersen banada haber ver:)benimde elim yaktın ama olur mu olmaz mı diye düşünüyorum halledersen haber bekliyorum:)

kardeş dayımda da 125 cc scooter var ve senin sorunun aynısı sen motoru halledersen banada haber ver:)benimde elim yaktın ama olur mu olmaz mı diye düşünüyorum halledersen haber bekliyorum:)

tamam dostum yaparsam kendim mutlaka yayınlarım burda :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar