Arama sonuçlarınız

1. babaçi

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

hayırlı olsun kardeşim,aynı dükkandamısın hala?
  2. babaçi

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

allah rahmetiyle muamele etsin mekanı cennet olsun,çok yol yapmışlığımız var ailesine sabır diliyorum
  3. babaçi

2009 cbf 150 satılık

2010 yılından beri elimin altındaki motor.uygun fiyattan verilecek.MT üyeleri aradıklarında belirtirlerse fiyatta extra değişiklik olur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tum-bakimlari-yapilmis,masrafsiz-full-129049843/detay/
  4. babaçi

Dandik bir alışveriş sitesi&firması

PUSULA YAYINCILIK adı altında tv'den kapıda ödemeli ürünler satan bu firmadan uzak durun arkadaşlar...ben yandım bari siz yanmayın... 1 ay önce kayınpederim hediye olarak oğluma bir kışlık bot sipariş etmiş allah razı olsun 59 tl para vermiş...fakat ürünü açtığımızda hem numarasının küçük hemde...
  5. babaçi

Alın size efsane bir ilan daha

ilk radyoda dinledim bu ilanı, bu gün araştırıp buldum. www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bayandan-inanilmaz-temiz-herseyi-ile-sifirlanmis-mukemmel-bir-a-85240288/detay
  6. babaçi

Annem için B rh (+) kan lazım.....

Arkadaşlar yarın Dr.siyami ersek kalp hastanesinde,hem by pass hem kalp kapak değişimi yapılacak olan annem için B rh + kan lazım.Maalesef ellerinde olan tüm kanı (102 ünite) bir hastaya verdiklerinden bu grupta kan mevcut olmadığından aynı gruptan istiyorlar.takas yapamıyorum. ve bana esas...
  7. babaçi

Motosiklet muayene istasyonları geliyor

Motosiklet sürücülerinin şehir merkezine uzak bahanesiyle muayeneye gitmediklerini tespit eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yeni bir karar aldı. Bakanlık ve Tüvturk merkezi noktalara 'motosiklet muayene istasyonları' kuracak. Resmi rakamlara göre Türkiye'de her 100 motosikletten...
  8. babaçi

Bir babanın isyanı

‘Oğlumu öldürenleri ben mi cezalandırayım?’ Elif ALTIN / VATAN İSTİHBARAT Bir babanın isyanı! Bostancı’da gece aşırı alkollü olarak yarışan iki arkadaş, karşı şeritten motoru ile gelen 18 yaşındaki liseli Anıl Sönmez’e çarpıp öldürdü. Bilirkişinin tam kusurlu bulduğu Vedat Yılmaz ve Levent...
  9. babaçi

İLK SAHİBİNDEN POLO 1.4 Trendline

arkadaşlar araç eşimin kardeşine ait olup kazası,darbesi değişeni yoktur. Titiz bir kullanıcıdır ve aracına gözü gibi bakmıştır.Ev aldığından dolayı nakit olarak satılıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-polo-41150426/detay ilan onaylanmamış...
  10. babaçi

Milletvekilleri trafikte 'dokunulmaz'

Kırmızı ışık ihlali yapan CHP Milletvekili Kemal Anadol'a kesilen ceza, mahkemece 'dokunulmazlık' gerekçesiyle iptal edilince vekiller için yeni düzenleme yapıldı. Hata yapan vekillere artık ceza kesilmeyecek, 'suç tutanağı' hazırlanacak. Trafik ekiplerini 13 maddelik genelgeyle uyaran Emniyet...
  11. babaçi

Bir yıldız kaydı

13 yaşında pistte öldü! Geleceğin yıldızı olarak tanıtılan küçük motosiklet yarışçısı pistte can verdi Amerika'nın efsanevi Indianapolis Speedway pistinde pazar günü bir yarışa katılan 13 yaşındaki Peter Lanz, ısınma turları sırasında motosikletinden düştü. Motosikletinden düşen Lenz, 12...
  12. babaçi

Yoğun trafik ihlali ve şikayetim

http://www.facebook.com/profile.php?id=643589797&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=429926039797 Kime: [email protected] merhaba çamlıca gişelerinden sonra kadıköy istikametine doğru mustafakemal mah. çıkışında dönülmez tabelası olduğu ve yolun tek yön olduğunu belirten tabela olmasına...
  13. babaçi

ruhsatı nerden alacağız?

1 hafta önce motorumuzu karşılıklı olarak bir arkadaşla takas ettik. devir işlemlerini yaptırdığımız noter altunizade'de üsküdara bağlı. yeni yasa gereği ruhsatı nüfüs kaydımızın bulunduğu ilçe trafik şube müdürlüğünden almamız gerekiyor ben böyle biliyorum. ben Ümraniye diğer arkadaş...
  14. babaçi

hyosung gt250 11500km

sağlık sorunlarımdan dolayı bir müddet motor sevdamızı askıya almamız gerekiyor detaylar ilgili linkte mevcuttur http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-naked-motor-acilmamis-extrali/detay
  15. babaçi

GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

GKN nickli Gökhan arkadaşımız bu gün öğle saatlerinde kaza yapmıştır.çok ciddi bir yarası beresi yoktur.sol ayağında 7 adet kırık tespit edilmiş ve DELTA HOSPİTAL- KÜÇÜKYALI HASTANESİNDE ayağından operasyon geçirecektir. kendisini hastanede ziyaret ettim durumu iyi ayağından başka bir sağlık...
  16. babaçi

Temiz cbf 500

http://www.sahibinden.com/7900km_2008_model_cbf500_honda-60WQQaXQQ16805428WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar motor gerçekten temiz sahibinin sanırım 109. motoru. motoru tokat'tan alıp 900 km yol geldikten 20 dk sonra maalesef 23 yaşındaki kızının trafik kazasında vefat haberini almış ve bu motordan...
  17. babaçi

arkadaşımızı tanıyalım (BOY)

aslında ben haberi okuyalı bir kaç günden fazla oldu,mehmeti' görünce önce şaşırdım.genelde full koruma ile pistlerde yarışırken görmeye alıştığımız boy meğer bir teknoloji uzmanıymış. başarılarının devamını dilerim Mehmet:rendeer: Teknoloji üssü değil sanki oyun salonu Mesela birkaç yıl...
  18. babaçi

motorcu manileri

MOTORCU MANİLERİ Frene asıldım kaydı Motorumun tekeri Tecrübem olmasaydı Öpecektim yerleri Motorumun zinciri Kayıştandır kayıştan Ha bu dört tekerliler Bıkmadılar yarıştan Virajı döner iken Köpek çıktı karşıma Akıllı hayvan imiş Kaçtı kendi başına Yokuştan iner iken Boşa attım vitesi...
  19. babaçi

Beton mikserinin altından sağlam çıktı

İş makinesinin altında motosikleti ile sürüklenmesine rağmen, kamyonun altından sağlam çıkan vatandaş yaşadığına inanamadı. Olay saat 12.00 sıralarında Aydın-İzmir Karayolu Ziraatçılar kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakası motosikleti ile O.A. isimli şahıs polisleri...
  20. babaçi

Araç muayenesinde randevulu sistem

Kara Ulaştırması Genel Müdürü Talat Aydın, araç muayene istasyonlarındaki sıra bekleme sorununu tamamen sona erdirmek için 15 Marttan itibaren randevulu sisteme geçileceğini bildirdi. Aydın, Ulaştırma Bakanlığında düzenlediği basın toplantısında, araç muayene istasyonlarında bugüne kadar hem...