Beton mikserinin altından sağlam çıktı

İş makinesinin altında motosikleti ile sürüklenmesine rağmen, kamyonun altından sağlam çıkan vatandaş yaşadığına inanamadı.

Olay saat 12.00 sıralarında Aydın-İzmir Karayolu Ziraatçılar kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakası motosikleti ile O.A. isimli şahıs polisleri görünce yakalanıp ceza yiyeceğini düşünerek kaçmaya başladı. Yolu kontrol etmeden sokaktan ana yola çıkan O.A isimli motosiklet sürücüsü bu sırada Aydın'dan İzmir istikametine gitmekte olan 49 AD 509 plakalı beton mikserinin altına girdi.

Motosikletin altına girdiğini gören iş makinesi sürücüsü hemen fren yaparak durmayı başardı. Bu arada motosikleti ile birlikte iş makinesinin altında biraz sürüklenen O.A. ayağından yaralandı. Motosiklet sürücünsün kamyonun altından sağ-salim kurtulduğunu gören görgü şahitleri gözlerine inanamadı. Polis tarafından el konulan olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

en ufak kazalarda kol bacak kopmasına alıştığımız için bu arkadaş suçlu olmasına rağmen şanslıymış.geçmiş olsun :rendeer:

koruyan ALLAH geçmiş olsun fakat büyük dıkkatsizlık örneği işte

Büyük geçmiş olsun. Demek ki neymiş: Olur böyle vakalar, Türk polisi yakalar.

büyük geçmiş olsun allah korumuş valla kurban falan kessin motoru niye ehliyetsiz kullanırsın be arkadasım

daha süresi dolmamış arkadaşın öldürmeyen allah öldürmüyor ne denilirki
ha bu arada o arkdaş şimdi atlattığı o teklikenin şokunu atlatmadan bide ehliyetsiz motorsiklet kullandığı için bide ordan ceza kesilecek ve şunuda belirtmek isterimki o kişi o kamyonun altında ezilseydi bile kamyonun şöförünün bir ceza alacağını zannetmiyorum çünkü karşı taraf ehliyetsiz daha önce başıma geldiği için biliyorum örneğin kırmızı ışıkta geçen biri gelip ehliyetsiz birine vursa 10 da 10 bütün suç ehliyetsiz kişiye veriliyo + hasar+ehliyetsiz kullanmanın cezası yani ehliyetsiz ne motor nede araba kullanalım kısa mesafe olsa bile ne zaman başımıza ne gelecği belli olmaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük kaza Alah Korumuş ,nasıl sürüklenmiş ben anlamadım ,koca teker ezer geçer.:silent:

ha bu arada o arkdaş şimdi atlattığı o teklikenin şokunu atlatmadan bide ehliyetsiz motorsiklet kullandığı için bide ordan ceza kesilecek ve şunuda belirtmek isterimki o kişi o kamyonun altında ezilseydi bile kamyonun şöförünün bir ceza alacağını zannetmiyorum çünkü karşı taraf ehliyetsiz daha önce başıma geldiği için biliyorum örneğin kırmızı ışıkta geçen biri gelip ehliyetsiz birine vursa 10 da 10 bütün suç ehliyetsiz kişiye veriliyo + hasar+ehliyetsiz kullanmanın cezası yani ehliyetsiz ne motor nede araba kullanalım kısa mesafe olsa bile ne zaman başımıza ne gelecği belli olmaz

bunlara ilaveten sanırım motosikletin plakası'da yok:silent:

ucuz atlatmış valla.öldürmeyen allah öldürmüyor işte.daha iki teker üzerinde gidecek çok yolu var demekki.

yaw haberde ehliyetsiz demiyo ki nerden çıkardınız.. :) sadece plakasız diyo.. adam motoru kaptırmamak için kaçmış heralde.. Allah korumuş ayrı mesele..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insan deıldır herhalde :)

halkımızca kaba bi söz "öldürmeyen Allah öldürmüyo" ucuz atlatmış Allah sevdiklerine bağışlamış. ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar