Arama sonuçlarınız

1. M

Motor üzerinde 1 Günde 700 Km Yol Giden Var Mi?

Merhaba Arkadaşlar Benim Chopper Motorum Var Ankara-alanya Arasi 690 Km Imiş (ORTALAMA 80 KM HIZ İLE GEDECEM YANİ BU YOL 8-9 SAAT SÜRER) Uzun Yol Tecrübem Yok 7000 Km Lik şehir Içi Tecrübem Var Sizce 690 Km Lik Yolu Birkaç Yerde Mola Verip 1 Gün De Gitsem Yol Beni çok Rahatsiz Eder Mi? YORAR MI...
  2. M

bellik(koruyuculu böbreklik) ve ya sırtlık beli uzun yolda korur mu

sırtlık veya bellik(böbreklik) alayım mı bir de de dik oturarak ve sık ve uzun süreli dinlenerek gitsem 700 km lik yolu bitirebilirmiyim bel ağrılarım geçtiğimiz aylarda 2 sefer kısa süreli ve orta şiddetli kendini gösterdi ama dedğim koruma fay da eder mi bilmek istiyorum. bu ağrı beni ciddi...
  3. M

bel ağrım var uzun yola çıkıcam ne yapmalıyım?

herkese merhaba arkadaşlar benim bir konuda acilen yardımınıza ihtiyacım var regal raptor(b modeli) uzunyol motorum var 7000 km lik şehir içi tecrübem var ve ankaradan antalayaya gitmek istiyorum ancak korktuğum ve yardımınıza ihtiyaç duyduğum bir konu var belimde kuyruk sokumunun hemen üzerinde...
  4. M

beygir gücü hakkında

merhaba motorcu arkadaşlar. 11,7 kW/80000D/DK = 19 BEYGİR Mİ DEMEK OLUYOR.RUHSATTA YAZAN BU AMA MOTORU TANITIRLARKEN HER YERDE 19 BEYGİR OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.aldığım yerde de 19 beygir diye tanıttılar.Yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mesajlar