Arama sonuçlarınız

1. -AMCA-

Ekim'de bir hafta sonu turu fikrim....

Ekim de gidiyorum varmi gelen , SALDA 1999 yilinda Nasa Mars konusunda bir arastirma yaparken uzaydan cekilen fotoraflar sayesinde , dunyada iki yerin Mars ile ayni ozellikleri tasidigini buldu , bunlardan biri SALDA golu idi, Ve 2000 yilindan itibaren Amerikali,Ingiliz ve iskocyali bilim...
  2. -AMCA-

İzmirde neler oluyor.............

Değerli Dostlarım Son on gün içerisinde izmirden duyduğumuz 5 adet vefat vakası ve bircok kaza vakası oldu Biride ben cumartesi gecesi İzmir hipodromunun ana kapısı önünde izsunun kazmış ve tekrar kapatmış olduğu ama üstünü toprak ve mıcırla bıraktığı yola gece girince toplamak mümkün olamadı...
  3. -AMCA-

İzmir'li grubun 3 günlük 19 mayis tatili - Resimlerle

Uzun haftasonu tatilimize ilk olarak perşembe akşamı erkan kardeşimizin evinde mangal partisi ile başladık Mangal başında poz verme faslı başlıyor :) Önce lancolet1974 (Sacit) Mangal yanarken mezeler masada hazır bile Tabiî ki etler pişinceye kadar mezeler tüketilmeye, içkiler içilmeye...
  4. -AMCA-

merhabalar

sevgili motosiklet dostlari ; ismim imzamda yaziyor 44 yasindayim avatarimdaki oglum eski bir resim uc yillik ama o resimi cok seviyorum, hepinize gonulden sevgilerimi sunuyorum, esen kalin.....

Yeni mesajlar