İzmirde neler oluyor.............

Değerli Dostlarım

Son on gün içerisinde izmirden duyduğumuz 5 adet vefat vakası ve bircok kaza vakası oldu
Biride ben cumartesi gecesi İzmir hipodromunun ana kapısı önünde izsunun kazmış ve tekrar kapatmış olduğu ama üstünü toprak ve mıcırla bıraktığı yola gece girince toplamak mümkün olamadı bereketki çok yavaştım hatta neredeyse durmuştum ancak bir anda olan oldu kendimi yerde üstümde 220 kiloluk bir ağırlık ile buldum nerdeyse full koruma idim nerdeyse diyorum dizliklerim yoktu tabiî ki dogal olarak sağ diz kapağım zedelendi ama çok küçük bir şey motorda ise sağ kafa grenajında sadece çizikler oluştu ki buna çok şükür diyorum,

Şimdi bu olaylarda hele ki vefatlardan sonra inanın sanki kendimi saklıya almış gibi hissediyorum ben motora bakıyorum oda bana sanki bir anda dünya değişmiş gibi geliyor en son da Süper Eva Riders deki kardeşimizin dün duyulan vefat haberi sinirlerimi iyice bozdu inanın ne gezi ne etkinlik düşünemiyorum,

Duygularımı sizler ile paylaşmak istedim,

Yüce Tanrıdan hepimizi korumasını temenni etmekten başka ne yazıkki elimizden gelen bir şey yok.

Hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olan biten şuu

kışın izmirli ler motorunu garaja kapatıyo yada sezon sonu satıyo yaz başı yeni motor alıp yada garajdan motorunu çıkarıp ohhh ne güzel yaz geldi deyip düşüyolar yollara aşırı alkol aşırı hız deneyimsiz sürücü ve deneyim kazanılmamış motor ile gereksiz yerde gereksiz hız ve gereksiz hareketlerin doğurduğu üzücü kazalar 15-20 milyar motora verip üzerine adam gibi bir mont almayan kafasında 20 milyonluk kask yada allahtan o bile hiç olmayan bilinçsiz sürücü ve ardından bir çok üzücü haber.... işte olan bu!!!!

Benim aklımın almadığı şey hep beraber her motorcuyla bunları şehrimizde konuşuyoruz ama hala dip gaz insanların içinde deli gibi gidiyorlar Halkapınardaki kazada o yolun üzerinde 10_15 cm lik çukurlar var mazgallar için açılmış bende bir hafta önce girdim yavaştım Allahtan toparladım.Önce bilinç ve kültür dahası eğitim şöyle bir yollara bakarmısınız adam dün scotter ile yaşı en fazla 15-16 Bucada 50 ile gidiyorum şirinyere yanımdan ok gibi geçiyor kafada ne kask ne mont üzerinde t shirt bence denetimler artmalı bu insanlar trafikten uzaklaştırılmalı abi yarışalımmı diyenlerede bir şey demiyorum adama laf anlatıyorum makinenin hakkını ver abi diyor bana sonuçta hepimiz üzülüyoruz kahroluyoruz.Ben bu ortamdan çok şey öğrendim daha yeniyim gidip 600 cc race ile başlamadım ileride inşallah ama erken bu makineler bu kadar kolay ticari kaygılarla satılmamalı ehliyet eğitimleri biraz daha yoğunlaştırılmalı kursa bile uğramadım ben hatalıyım yeni yeni anlıyorum uğrasam ne olacak çok mu iyi eğitiyorlar sanki önce bilinç ve eğitim...
Allah hepimizi korusun size çok geçmiş olsun keşke her kaza bu kadar basit atlatılabilse...

herkes haklı arkadaslar denetımler sıkılastırılmalı ve herkes bana bısey olmaz mantıgından vaz gecmelı bence yoksa daha cok okuruz bız bu haberlerı allah olenlerın yakınlarına sabır versın vay gıdene..

Arkadaşlar benim tanık olduğum bi olayı anlatacağım.
Motorcu bi arkadaşımız ki bu arkadaşımızın hliyeti falan da var.
103 pejo motoruyla bi abimiz önümüzden geçti. Kafasında kaskı takılı montunu giymiş normal bi şekilde ilerliyodu. Yanımdaki motorcu arkadaş adma bak ne kadar komik 50 cc motorda kask hiç yakışmıyo bide mont giymiş bu motorla düşsen ne olur dedi. Ehliyeti olmasını benim için hiç bi önemi yok 'Okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır' diye bi söz vardır bu olaya cuk diye oturduğunu düşünüyorum. Eğer yanlış bişey yazdıysam affedin.

EgeKnn' Alıntı:
olan biten şuu

kışın izmirli ler motorunu garaja kapatıyo yada sezon sonu satıyo yaz başı yeni motor alıp yada garajdan motorunu çıkarıp ohhh ne güzel yaz geldi deyip düşüyolar yollara aşırı alkol aşırı hız deneyimsiz sürücü ve deneyim kazanılmamış motor ile gereksiz yerde gereksiz hız ve gereksiz hareketlerin doğurduğu üzücü kazalar 15-20 milyar motora verip üzerine adam gibi bir mont almayan kafasında 20 milyonluk kask yada allahtan o bile hiç olmayan bilinçsiz sürücü ve ardından bir çok üzücü haber.... işte olan bu!!!!

kenan abi gayet güzel açıklamış. zaten 2 kişinin öldüğü kazada da motor yeni alınmıştı. bizim izmirden bi tanıdık da aşırı alkol yüzünden kaza yaptı. yani kazaların geneli sürücü hatasından kaynaklanıyor.:pale:

poseidon_20' Alıntı:
Arkadaşlar benim tanık olduğum bi olayı anlatacağım.
Motorcu bi arkadaşımız ki bu arkadaşımızın hliyeti falan da var.
103 pejo motoruyla bi abimiz önümüzden geçti. Kafasında kaskı takılı montunu giymiş normal bi şekilde ilerliyodu. Yanımdaki motorcu arkadaş adma bak ne kadar komik 50 cc motorda kask hiç yakışmıyo bide mont giymiş bu motorla düşsen ne olur dedi. Ehliyeti olmasını benim için hiç bi önemi yok 'Okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır' diye bi söz vardır bu olaya cuk diye oturduğunu düşünüyorum. Eğer yanlış bişey yazdıysam affedin.
katılıyorum ehliyetim olmadığı için motora cekinerek biniyorum sadece bakkala falan tabi kaskımı takarak o da tın tın sağdan zaten 50 cc ile bassan nolur basmasan nolur? elimden geldiğince sakin kullanıyorum zaten şuan bozuk imzama bakarsan görürsün benden uzak biyerde yatıyor motorrum 3 hafta oldu nerdeyse motoru unuttum gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar