Arama sonuçlarınız

1. naturalist

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yeniden Selamlar, ben Murat usta motosiklet tamircisiyim.. yıllar önce burada yazılar yazardım yeniden burada olmak güzel
  2. naturalist

Kaza yaptım

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, egzoz o kapağın contasını yakacak yağ kaçırmaya başlayacak, ustanız ile görüşüp yaptırmalısınız
  3. naturalist

Motorsiklet Önerisi

motor seçimi 2 kritere bağlıdır. 1- o motoru kullanmaya malikmisiniz? yani tecrübeniz yetiyormu 2- o motoru almaya bütceniz varmı hep sıfır olarak çin marka motosiklet alan arkadşlara soruyorum; - kaça aldın hayırlı olsun, diyor 155.000 diyorum ki japon neden almadın diyor japon bu fiyata...
  4. naturalist

Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

Soru şu olmalıydı : Motorcunun kendi güvenliği için bulunduğu yoldaki en hızlı araçtan daha hızlı gitmesi mantıklı mı? cevap: motorcu ve o yoldaki en hızlı yarışıyormu? nasıl aynı anda aynı yere geldiler de motorcu onu geçip geçmeme konusunda kritik yapıyor. şu anki otomobil teknolojisi br çok...
  5. naturalist

Hangi makineyi almalıyım 1000cc

racing in eskisine binmek cesaret işi
  6. naturalist

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Çünkü pratik kullanımlı ve kullanıcısını yormayan motorlar tercih ediyoruz. her ununu elemiş eleğini asmış sürücüler bu saydığınız grubu tercih etmiyor ama haklısınız sürüş eğitmenleri bu motorları tercih ediyorlar ve tabi maddi durumu ve boyu elverenler :)
  7. naturalist

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

Honda ile Bajaj arasındaki kalite farkı tabiki fiyatlarada yansıyacaktır. geçenlerde oğlumun arkadaşı dominar 250 ile (3.500 km deki) video çekerken motoru kilitledi. motoru garantiye sokmadılar. honda da bazen böyle garantiye sokması gereken sorunları garantiye sokmuyor ama 3500 km deki motoru...
  8. naturalist

Süpermoto... biraz racing, biraz enduro al sana süpermoto

Motorsiklet tarzları diye başlık açılırsa.. süpermoto pas gecilemez.. Racinglerden daha iyi ivmelenme Racinglerden daha iyi duruş mesafesi Racinglerden daha hafif Akrobatik kullanımı sevenler... Ülkemizde yarışlarıda hayli ilgi görmeye başladı..
  9. naturalist

Kawasaki KLR 600

1994 model 32.000 kmde çok orjinal ve temiz bir makina 2914673 sahibinden.com ilan numarası buradan inceleyebilirsiniz. [email protected] msn im
  10. naturalist

Honda Cbx 250 twister

2004 model 16,500 kmde sıfırdan farksız http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.InActiveAdDetail?AdId=3512222&Preview= adresinden inceleyebilirsiniz. [email protected]
  11. naturalist

İstanbul Motor Şikayeti (Firma yetkililerince çözüldü)

3 ay evvel İSTANBUL MOTOR'dan Nox marka bir kask aldım 195 ytl ilk kullanımda kulakçığı uçtu gitti kendilerine bildirdim garanti dışıymış. çift olarak kulakçık satılıyor 22 euro ve ellerinde yokmuş sipariş verdim 15-20 günde gelir dediler 2 ay geçti ve dükkanlarına gittiğimde kulakçığı...
  12. naturalist

Honda CBX 250 Twister

2004 model 13.000 kmde orjinal ve temiz ve masrafsız
  13. naturalist

Kawasaki KLR 600

1994 model 32000 kmde yürüyeni ve kasası güzel boyada çizikler var lastikler yeni metzeller [email protected] msn im
  14. naturalist

Kawasaki ER-5[u]

2005 model 950 km de rodajı henüz tamamlanmamış. yeni gibi değil .. yeni koruma demiri var başka aksesuar yok daha büyük bir race alacağım için satıyorum 7.400 ytl süper bir fiyat.. 0212 246 72 91 ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan...
  15. naturalist

Kawasaki KLR 650

1994 model 28.000 kmde orjinal siyah renk kurcalanmamış bir makina 4.200 ytl race makina ile takas olur ruhsat devri şarttır ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Lütfen mesajınıza resim ekleyin. İlanınızın resimli...
  16. naturalist

Vespa LX 200 [u]

1994 model orjinal 10.600 km de ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi...
  17. naturalist

Aprillia Atlantic 200 En iyi maxi scooter

çok uygun bir fiyat bu fiyat, sebebi çizikleri olması ama vuruk veya kazalı değil. masrafsız... ruhsat.. sahibiyim. tüm evrakları yeni (muayene ve sigorta) yenisi 5225 euro yani yaklaşık 11 milyar. görülmeye değer.. yeni başlayanlar için en ideal makina ve max hızı 140 km dir (ibre 160) yani...
  18. naturalist

Kawasaki KLR 250 Emsalsiz temizlikte

ilk sahibinden 1993 model 35.000 de full orjinal boya dahi yok yürüyeni hiç ellenmemiş masrafsız az bulunur beyaz renk 2.950 Ytl ruhsat devri şarttır
  19. naturalist

Aprillia / Atlantic / 200

2003 model ruhsat sahibinden 23.000 km de lacivert renk boyasında çizikler var başka masrafı yok 4.750 ytl
  20. naturalist

Kawasaki KLR 250

1993 model ilk sahibinden full orjinal 35.000 de boya ve değişen yok kurcalanmamış ellenmemiş bir yürüyeni var yeni gibi fiyat 3.000 ytl alacak olan kişinin ruhsat devrini alması gerekiyor