Kaza yaptım

Motosikleti
CB125F
Kadınlar ne yapsın? :)

Yav şu zavallı can dostlara bir yer bulamadınız. Dünya sadece bizim değil biliyorsun değil mi? Hem sen onların doğal yaşam alanlarına yol yap, hem de yola çıkıyorlar diye şikayet et...Neyse ki artık can dost domuzlarımız türedi de, şu zavallı köpüşlere fazla dikkat etmiyoruz.

Yazık, çok yazık...
Hayvanları severim iş yerinde 3 tane kangal köpüş var ben bakıyorum ama
İşe gidip geldiğim yol kenarında sansar, tilki, kaplumbağa kirpi gibi özellikle köpek kedi çok denk geliyor ezilmiş hayvanlar

Köpekler yol kenarında Başıboş geziyorlar bazen 2 yol arasında yatıyorlar gece en büyük korkum çarparsam ne olur?

Sizin köpüş umurumda değil bana ne olur?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Hayvanları severim iş yerinde 3 tane kangal köpüş var ben bakıyorum ama
İşe gidip geldiğim yol kenarında sansar, tilki, kaplumbağa kirpi gibi özellikle köpek kedi çok denk geliyor ezilmiş hayvanlar

Köpekler yol kenarında Başıboş geziyorlar bazen 2 yol arasında yatıyorlar gece en büyük korkum çarparsam ne olur?

Sizin köpüş umurumda değil bana ne olur?
Biz ne kardeşim senden? Biz hayvanseveriz. Hatta köpeksever. Kırmızı çizgimiz. Sen düşmüşsün, ısırılmışsın, ölmüşsün biz ne? Maksat köpeğe zeval gelmesin. Onların yaşam hakkını ölesiye savunacağız. Kanun manun da umurumuzda değil haaa. Toplamıyoruz işte, var mı ötesi. Yaptırım da yok. Hala besliyoruz sokaklarda, evde kalan kuru fasulyeyi balkondan boca ediyoruz. Eve almıyoruz tabii, leş gibi hayvanı evde ne yapacağız? Kocaman it. Sığmaz ki eve. Ama sokakta başını falan okşayıp, vicdan mastürbasyonu yapıyoruz. Kene, pire, hidatik kist, boku falan da önemli değil, şerbetliyiz nasıl olsa. Kuduz deme sakın, aşısı var. Köpüşler zaten ısırmıyor. Senin gibi hayvan sevmezleri falan hemen tanıyorlar ama. Bir de yoldan geçerken izin istememişsindir, istesen kesin yol verirler. Avrupalı ikiyüzlülere bakma. Onlar kendi ülkelerinde sokakta bırakmadılar ama burada gösteri falan yapıyorlar.

Böyle böyle öğreneceksiniz köpek sevmeyi...

Motosikleti
CB125F
Biz ne kardeşim senden? Biz hayvanseveriz. Hatta köpeksever. Kırmızı çizgimiz. Sen düşmüşsün, ısırılmışsın, ölmüşsün biz ne? Maksat köpeğe zeval gelmesin. Onların yaşam hakkını ölesiye savunacağız. Kanun manun da umurumuzda değil haaa. Toplamıyoruz işte, var mı ötesi. Yaptırım da yok. Hala besliyoruz sokaklarda, evde kalan kuru fasulyeyi balkondan boca ediyoruz. Eve almıyoruz tabii, leş gibi hayvanı evde ne yapacağız? Kocaman it. Sığmaz ki eve. Ama sokakta başını falan okşayıp, vicdan mastürbasyonu yapıyoruz. Kene, pire, hidatik kist, boku falan da önemli değil, şerbetliyiz nasıl olsa. Kuduz deme sakın, aşısı var. Köpüşler zaten ısırmıyor. Senin gibi hayvan sevmezleri falan hemen tanıyorlar ama. Bir de yoldan geçerken izin istememişsindir, istesen kesin yol verirler. Avrupalı ikiyüzlülere bakma. Onlar kendi ülkelerinde sokakta bırakmadılar ama burada gösteri falan yapıyorlar.

Böyle böyle öğreneceksiniz köpek sevmeyi...
🤣
Kesinlikle haklısın

Motosikleti
Husaberg 650 sm, xmax, xcity
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, egzoz o kapağın contasını yakacak yağ kaçırmaya başlayacak, ustanız ile görüşüp yaptırmalısınız

Son düzenleme:
Motosikleti
Voge 250RR
başıboş kopek senden korksun.
erkek olun biraz ya...

saat 22.00 gibi marketteb eve gidiyorum.
kopek peşime dustu havlaya havlaya geliyor.

hafiften koşmaya başladım, bu daha cok hırslandı. amacımı bilmiyor tabi.

iyice yaklaştığını hissedip bir dondum buna.
fren yapmaya calıştı ama nafile.

buna bir tekne koydum suratına. vıyyk cçvıykkk vıykkkk kaçıyor puşt.

kangal olsaydı eğer elimi ağzına sokar onu nefessiz bırakırdım. hepsinin cozumu var.

yürekli olun biraz yaa.
geçenlerde saat 22 civarı motorla yavaş yavaş ilerlerken 2 tane saldırdı, sağdan geldiğini gördüm ayağımı kaldırdım ama kafamı sola bi çevirdim diğeri ayağımı tutmak üzere, mecbur gaz açtım ama ara sokakta olunca sorun oldu. Önümde 3-5 tane motor vardı yolun ortasında duruyolardı (galiba kavga mevzusu emin değilim). İstemeyerekte olsa elemanlara sıfır geçmek zorunda kaldım, dursam ya da yavaşlasam köpek ısıracak çünkü :)

Motosikleti
Voge 250RR
geçenlerde saat 22 civarı motorla yavaş yavaş ilerlerken 2 tane saldırdı, sağdan geldiğini gördüm ayağımı kaldırdım ama kafamı sola bi çevirdim diğeri ayağımı tutmak üzere, mecbur gaz açtım ama ara sokakta olunca sorun oldu. Önümde 3-5 tane motor vardı yolun ortasında duruyolardı (galiba kavga mevzusu emin değilim). İstemeyerekte olsa elemanlara sıfır geçmek zorunda kaldım, dursam ya da yavaşlasam köpek ısıracak çünkü :)
ısırmıyorlar, görünce tabiki kaç ama ara sokakta falan çok umursama koy tekmeyi gerekirse. Korkacagin şey motora ezilip seni dusurmeleri olsun ama onu da beceremiyolar merak etme

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu sıralar çok arttı yola yağ mazot dökülmesi...
Zaten dünya para olmuş mazot :)
Geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar