Arama sonuçlarınız

1. Wallace

TopCASe, Depo üstü çanta, Kask

elimdeki malzemeler ihtiyaç fazlasıdır. işine yarayanlarla görüşebiliriz. TopCase; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-hepco-becker-journey-tc-30-29184118/detay/ Kask...
  2. Wallace

Bozcaada [k 39° 50' 04'' d 26° 04' 06'' ] gezimiz wallace &viper75

epeyden beri hayalini kurduğumuz ama gitmek için yazın bitmesini beklediğimiz Bozcaada gezimizi nihayet yapabildik. izmirden yaklaşık 300 km karayolu ile geyikli'ye oradanda yarım saatlik feribot seferiyle bozcaadaya vardık. Altınoluk'u geçtikten sonra şahane manzaraya dayanamayıp uzunca bir...
  3. Wallace

[İZMİR] Wallace ve ANTALYA GÜNLÜĞÜ

çarşamba sabah yarım gün mesai yaptıktan sonra yola çıkıp antalya'ya gitmeye karar verdim. Gidiş güzergahım: İzmir-Aydın-Umurlu-köşk-Nazilli-Kuyucak-Karacasu-karahisar-tavas-serihhisar-acıpayam-çavdır-söğütköy-korkuteli-antalya Dönüş güzergahım...
  4. Wallace

[İZMİR]12.07.09-İzmir AUTODROM Pistini Antreman Fotoları

12 temmuz pazar günü izmir pınarbaşı autodrom pistinde arkadaşlarımız antreman yaptı. çok keyifli ve kazasız belasız geçen güzel bir gün oldu. biz de bol bol seyredip fotolar çektik. işte o keyifli anlardan bazıları 299+Top speed numaralı FİKOOOO Egem Virajı açık dönüldü. kardeşim maşallah...
  5. Wallace

[izmir-bodrum-izmir] wallace yine yollarda

haftasonu havalar güzel napalım düştük yine yollara. Yol dediysem baya uzun bir yol.İşte sizlerle paylaşacağım güzel anlar.:cat::rendeer: yolumuza ilk çıkan bir yılan ölüsü oldu. Gezi konsepti o zaman belli oldu. NATIONAL GEOGRAPHIC tadında bir gezi yapalım dedik. :queen: sonraki durak Aydın...
  6. Wallace

Gittardando Nice Mutlu Yıllara

güzel kardeşimiz, izmirimizin nadide güzel insanı, herkesin sevgisini kazanmış iyilik sever Alimizin doğumgünü. Kendisini şimdiden kutlar nice mutlu yılları sağlıkla ve huzurla geçirmesini dilerim. , çok resmi oldu:) gittardandom kardeşim nice mutlu yıllara. hepi de börrrttt dey tu...
  7. Wallace

[mt-izmir] Farkında Mısınız?

[MT - İZMİR] Farkında Mısınız? Hayatın kime ne getireceği bilinmez... Hergün yanımızdan kendi dünyaları ile geçerlerken, gerçek dünyanın sahte sevgileriyle ilgilenmekten farketmiyoruz çoğu zaman onları. Belki de ancak bir motorsikletin trafikte farkedildiği kadar farkındayız onlardan...
  8. Wallace

[İZMİR] KALAMA-r nerde Kİ; MİLLİ PARKIMIZ GELDİ Gezisi

Bana dediler KALAMAR yiyecez, yada ben öyle anladım, RUS salatası da var dediler, tamam dedim o zaman. eee cuma bostanlıda yavaş yavaş şekillendi pazar planı. Dedik biz cumartesiden gidelim sabah erkenden:queen: Bu arada herkes herşeyi yerken ben armut, salatalık, havuç vs gibi şeyler yedim...
  9. Wallace

[izmir Mt] 25.07.2008 Cuma Bostanlıdayız

Evet arkadaşlar epeydir tembellik yapıyorduk, dedik bu hafta toplanalım. Açık hava mı açık hava, deniz kenarı mı deniz kenarı, çimenlik mi çimenlik, manzara mı manzara, yeme içme mi yeme içme, sohbet mi sohbet ne isterseniz var. Sizler için gittim bu akşam özel olarak konuştum ve yer ayırttım...
  10. Wallace

[izmir] Sefa Kaçamağı.. Miskinlik Yaptık...

cuma akşamı konuşurken planlar havada uçuştu ve sabah 07 de çevirdik tekerleri. Bidiğim Saklı kalmış bir güzel koy vardı oraya gittik. Hala saklı ve şahane duruyordu. Aman kimseler duymasın yerini:mrgreen: tamam mı arkadaşlar orası bizim gizli mabedimiz artık 09:30 ve kahvaltımıza oturduk:cat...
  11. Wallace

WALLACE'IN YOL GÜNLÜĞÜ (Bir MT İZMİRLİ YOLDA)

WALLACE'IN YOL GÜNLÜĞÜ/BOL FOTO-İZMİR-antalya-kaş,kalkan fethiy(Bir MT İZMİRLİ YOLDA) Yıllardır hayalini kurduğum rotalardan ilkine imzamı attım. Çok mutluyum. Keeway superlight 150 (namı diğer Titrek) ile toplamda 1800 km yol yaptım. Memleketimin en güzel köşelerine girdim çıktım yedim içtim...
  12. Wallace

[MT İZMİR] 13.06.2008 CUMA Bak burayı Hatırladın mı Toplantısı

Arkadaşlar 13.06.2008 Cuma günü Gaziemir Altay Spor Klübü Tesislerindeyiz. Mekanı bilmeyenler için kısaca tarif edeyim. Gazemir Migrosun arka tarafında kalıyor. Açık havada çimenler üzerinde sohbetimizi edelim, Pazar günü yapacağımız doğumgünü pikniğini detaylandıralım. Yer:Gaziemir Altay Spor...
  13. Wallace

[MT İZMİR] 30. Mayıs CUMA Atını Alan Üsküdar' a gelsin Buluşması.

Arkadaşlar Bu cuma Alsancak Üsküdar Çaycısında toplanalım. Mekan birinci kordonda alsancak vapur iskelesinin karşısında. Açık havada bol bol sohbet, ve çay bizi bekliyor. Yan tarafta motosikletlerimizi park edecek yerde var. Cuma görüşmek üzere. Mekan: Alsancak üsküdar çaycısı Saat:19:30 ve...
  14. Wallace

[mt Izmir] Askeriye'ye Mod Gönderdik

Bugün çok sevgili Tuncer kardeşimizi kendisine ve izmire yakışan bir şekilde vatani görevine gönderdik. yatcaz kalkcaz*15 ay sonra gelecek:P:P Biz üç yıldır beraberdik askeriyeden bize özel olarak tam teşekküllü ve eğitimli bir MOD talebi geldi. Bizde vatan borcudur dedik yolladık, bizden de...
  15. Wallace

[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Arkadaşlar geçen sene de yaptığımız gibi bu sene de kalmalı ayvalık gezisi yapalım dedik. Geçen sene kaldığımız otel hem bizi çok iyi ağırlamıştı hemde biz çok eğlenmiştik. O yüzden yine aynı yerle anlaştık ve çok makul bir fiyat aldık. Bu gezi için tüm dostlarımızın katılımını bekliyoruz...
  16. Wallace

Chengüz Abi (apv41) Yetişşşşşş, Nerdesin

Arkadaşlar Alp_Tunay'ın mesajından sonra bu başlığı açmak çok da mantıklı geldi. Bundan sonra Chengüzz ile ilgili kişisel yazışmalarınızı buradan yapın. Eğer APV41 size cevap vermezse hepinize tek tek cengiz'in telefonunlarını, ev ve iş adreslerini, nerde ne yediğinin bilgilerini vereceğim...
  17. Wallace

[MT İZMİR] 28.03.208 CUMA TERAS KAFEDE "Güle güle mart hoşgeldin Nisan" Toplantısı

[MT İZMİR] 28.03.208 CUMA TERAS KAFEDE "Güle güle mart hoşgeldin Nisan" Toplantısı yer belli gün belli saat 19:30 ve sonrası. konu başlığında herşey açık ve net. Mart ayını büyük bir hüzünle Nisan ayını büyük bir sevinçle karşılayacağız. Cumaya görüşmek üzere. parmakları göreyim.:cat:
  18. Wallace

[mt Izmir] Gündoğumundan Günbatımına Izmir

[MT İZMİR] Gündoğumundan Günbatımına Izmir bir pazar sabahı saat 05 gibi çıktık yola ve 22 gibi tekrar başladığımız yere döndük. muhteşem geziden muhteşem manzaralar. yorumlarınızı bekliyorum. evin önündeyiz, güneş daha doğmadı. sabah kahvaltımız, yola aç çıkmamak lazım ilk...
  19. Wallace

[İzmir MT]22 Şubat Cuma "iran'a Inat Doğalgaz üreteceğiz" Pilav Üstü Kuru Gecesi

Arkadaşlar bu cuma (22.02.2008) Bornova Rise kafede doğalgaz üretimi ile ilgili bilgilendirme ve altyapı toplantısı yapılacaktır. tüm üyelerimizin bu şölene katılmasını öneririm. Detaylara gelince; Akşam yemeği için süper olarak bizler için özel pişirilmiş kurufasulye, pilav ve turşu olacak...

Yeni mesajlar