Arama sonuçlarınız

1. H

İlk kazam h.o

geçmiş olsun reis olayda biraz komik :D
  2. H

İlk kazam h.o

sonradan ekledim sesi reis onun sesi zaten Allah rahmet eylesin
  3. H

İlk kazam h.o

arka fren aslında yok ama fazlaca kontra var en azından kontra denemesi belki ondandır zaten birden oldu bende anlamadım 1774035003 bu arada herkes ekipman al eğitim al diyor kimse parayı konuşmuyor çinli motorlar için bile aylarca para biriktiriyoruz durumumuz olsa zaten çinli almayız ne...
  4. H

İlk kazam h.o

eyvallah reis tamamdır sağolasın
  5. H

İlk kazam h.o

hocam kask ceket videoda var normalde eldivenimde var o gün giymemiştim ayakkabı pantolon hala yok bütçe yok :) teşekkür ederim
  6. H

İlk kazam h.o

yanlış yönlendirme derken fazla kontra gibi mi hocam biraz açarmısınız acemilik varda hatamızı öğrenelim
  7. H

İlk kazam h.o

teşekkür ederim Allah beterinden saklasın
  8. H

İlk kazam h.o

EVET MERHABALAR İLK KAZAMI YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM MÜSADENİZLE MAZERETLERİMİ SIRALIYORUM 1.ÜSTÜNDEKİ NAYLON FABRİKA LASTİKLER (ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE CROSS LASTİĞİ TARZINDA) 2.GÖRÜNDÜĞÜ ÜZERE ÇOK PARLAK ASFALT 3.FAZLA GAZA GELME VE ACEMİLİKLE BENCE FAZLA YATIRMAYA YELTENMEK SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ BAŞKA...
  9. H

motoru aldıkta nereye gidicez?

İŞTE BU ÇOK İYİ ALLAH RAZI OLSUN VALLA ÇOK MANTIKLI KRAL TEŞEKKÜR EDERİM BAZI İNSANLAR GİBİ SAT KARDEŞİMDE DEMEDİĞİN İÇİNDE AYRI TEŞEKKÜR EDERİM
  10. H

İzmirdeyim hocam
  11. H

Hocam tamamda ben motorumu seviyorum boş gezmeyi sevmiyorum 😔
  12. H

🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨 ne alaka?
  13. H

Herkese Merhabalar 16 yaşından beri ailem ile motor konusunda kavga ediyoduk alırdın alamazdın diye şimdi 24 yaşında 125lik te olsa kendime bi motosiklet aldım çalıştığımdan dolayı sadece pazarları boş oluyorum ama gidicek yer veya çıkmak için bahane bulamıyorum benden başka varmıdır bu durumu...

Yeni mesajlar