Arama sonuçlarınız

1. M

Toruing ile şehir içi sürüş

Pekte haksız sayılmazsınız. Kötü bir şey söylemediniz elbet, gücenmedim. Evet tüm ihtiyaclarımı toruing karşılıyor, insanın kanı kaynıyor dediğiniz gibi. Mantıklı davranıp ss almaktan vazgeçeceğim sanırım. KTM'yi de değerlendiricem. Teşekkürler yorumunuz için.
  2. M

Kaskı ve eldivenin zorunlu olması

Dostum şu söylediklerini şuan 15 yaşındaki çocuklarda biliyor, bi sen değilsin ne ödediğinin farkında olan.
  3. M

Kask takmak, eldiven takmak yasak olmasa dahi takacak insanlar var. İşte bunlar akıllı mantıklı İNSANLAR. Her şeyin başı eğitimdir aslında. Bireye çağdaş bir eğitim verilirse sorun kalmayacaktır. O kaskı kendi sağlığı için takması gerektiğini anlayacaktır.
  4. M

Aynen zaten sadece senin verdiklerinle sana hizmet ediliyor. Sistem ortak havuzdan işliyor. Sence sadece senin verdiklerinle sana hizmet edilebilir mi? (Siyasi tartışmaya girmeyelim lütfen.)
  5. M

Konu buraya geldiyse eğer şöyle diyim, sen öldüğünde, ailen, varsa çocukların eşin bu durumdan zarar görücek. Hastane masrafları oluşacak. Polisidir ambulansıdır ıvır zıvır birsürü mecra bu konuyla ilgilenicek. Bir kişiden ne olucak deme. bu düşüncene göre bir zaman sonra çok fazla yaygınlaşmış...
  6. M

Arabalardaki emniyet kemeride zorunlu mesela. Bu düşüncenize göre emniyet kemeride isteğe bağlı olmalı. Siz bilinçli bir vatandaş olabilirsiniz, kendi sınırlarınızı biliyor ona göre kısa mesafe uzun mesafe ayrımı yapıp kask takıp takmamaya karar verebiliyorsunuz. Herkes o şekilde karar alamıyor...
  7. M

Sıfır satışa 700mt ile 450mt fiyatının daha düşük olması çok tuhaf değil mi mesela. Keza 650mt fiyatıda öyle. 1764681127 4-5 ay öncesinden plan yapmaya yasimin ne ilgisi var anlamadım. Ancak doğru bildiniz 22 yaşındayım. Sorduğunuz soruların tüm cevapları var bende. Çanta olmazsa olmaz. Araziye...
  8. M

Taksitle satıldığı için sıfır almak daha cazip geliyor açıkçası.
  9. M

Açıkçası bende 450mt’ye daha yakınım. Üst kapak sorunu belirli üretimlerde olmuş. Sonradan düzeltildi deniyor.
  10. M

İzmir’de yaşıyorum ben. Bildigim, güvenebileceğim cf servisi hiç tanimiyorum. 1764594880 Sr’da en büyük sorun yağ soğutucu. Onun dışında ciddi bir problem yaşayan ben görmedim.
  11. M

Arastiricam. 450mt konusunda kronik sorun pek duymadım ben aslında. Sizin bildiğiniz bir sorunu var mıdır 1764594636 1764594721 Aynı mı bilmiyorum. Ancak bende mt’de çok sorun yaşayan duymuyorum. 1764594772 300-400 arası bütçem var.
  12. M

Selamlar motosiklet tutkunları :) Şimdi ben RS200 kullanıcısıyım ve 4-5 ay sonra motoru değiştiricem. Her hafta sonu şehir içinde bir yerlere gidip geziyorum. Fırsat bulduğumda, bayramda seyranda, yani böyle 2-3 gün izinli olduğum her fırsatta ise şehir dışına yeni yerler keşfetmeye gitmek...
  13. M

Kask tavsiyesi

Şuan ls2 de mesela 120kmh hızlarda kask aşırı sallanıyor. En azından bunu aza indirebilecek bir şeyler arıyorum. Ses konusunda kulak tikaci önerilerini gördüm.
  14. M

Kask tavsiyesi

15. M

Kask tavsiyesi

Herkese merhaba. 10-15bin tl arasında full face kask almayı düşünüyorum. Şuanda ls2 rapid kullanıyorum. Kasktan beklentilerim, çok fazla rüzgar almasın. 120kmh üstünde kaskın içinde fırtına kopmasın, sarsmasın beni. E tabi bide koruması iyi olsun 😁. Hafiflik olarak pek çekincem yok. Kaskı...
  16. M

Motosiklet kaplama

Anladım. Başka bir çözüm bulmaya calisicam. Ya da depoyu kaplamıcam artık.
  17. M

Motosiklet kaplama

Herkese merhaba. Rs200’ümü mat siyah folyo ile kaplamayı düşünüyorum. Depo üzerindeki Pulsar yazisi kısmını nasıl kaplıcam bilemiyorum. Yazıyı sökmek istemiyorum açıkçası. Ancak sökmeden de kaplamak bir hayli zor gibi. Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi.
  18. M

Rs200 rölanti dalgalanması.

Videoyu eklemeyi beceremedim :D Cevaplardan anladığım kadarıyla bu duruma sevinmem bile gerekiyor. Teşekkürler herkese.
  19. M

Rs200 rölanti dalgalanması.

herkese merhaba. Birkaç ay önce sıfır rs200 aldım. Şuanda 2400km’de. Aldigimdan beri rölantide devir gostergesi tahmini 1700-1800 arası hareket ediyor. Videoda daha iyi belli oluyor. Bu normal midir?
  20. M

Kask tavsiyesi (MT Stinger 2, LS2 Rapid 2)

Kafa ölçümü almadım. Mağazadaki adam tek tek bedenleri denetti. Kaskı tuttu kafanı çevirmeye çalış dedi, üstten baskı oluyomu dedi falan öyle baktık M verdi.

Yeni mesajlar