Arama sonuçlarınız

1. O

Parmak acısı

Hocam ön fren kullanmıyormusunuz 1759432083 Hocam ben arka fren yerine genelde ön fren kullanıyorum İzmirde yeniyim çok fazla dur kalk yapmak zorunda kalıyorum
  2. O

Parmak acısı

Arkadaşlar 2 parmak fren yapıyorum uzun yollarda parmaklarım uyuşuyor 4 parmağa geçiyorum öylede sürmek zor nasıl kaç parmak kullanmam lazım yada başka bir yöntemi varmı
  3. O

Honda crf 250

Hocam boyum biraz kısa 1.73 sorun yaşarmıyım
  4. O

Kamp için masrafsız motor tavsiyesi

Hocam bu hafta sonuna kadar CRF 250yi almış olurum yüksek ihtimal size pazar günü ilk deneyimimi anlatırım
  5. O

Honda crf 250

Arkadaşlar kazadan sorna ufak sorunlardan dolayı drift l den ayrılmak zorunda kaldım bı tanıdık crf 250 rally motorunu satıyor 2017 model sizce nasıl alınırmı artık İzmirde yaşıyorum uzun yollarda felan rahat edermiyiz artçı ile beraber kullanan arkadaşlar varmı
  6. O

Motorumu yeniledim . 250ccden 250cc ye yükseltmek.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
  7. O

Yeni başlayan için ekipman önerisi

Hocam tebrik ediyorum bu kadar bütçe ekipmanlara ayırmanızı motorunuz ne bu kadar korunmak istiyorsunuz
  8. O

Sağ şeritte bile rahat yok!

Bana yapılınca dahada yavaşlıyorum sıkıyosa bişey desin ve genelde kadın sürücülere yada yol kendininmiş gibi süren dayılar oluyor
  9. O

TVS Raider'mı Drift L'mi?

Gösterge felan diyorlarda o biraz sana bağlı göstergeye çok su tutmazsan sorun olucağını sanmıyorum bende sorun yok ama bazı arkadaşlarım yağmurda poşet felan bağlıyor sende deneyebilirsin
  10. O

İlk defa trafiğe çıkmak

Senin yerine getirecek biri yoksa aç dörtlüleri sağdan vites 1 de sakin sakin etrafına bakarak git ekipman takmayı unutma
  11. O

Kışın üşümemek için neler yapıyorsunuz?

Fazla sarılırsa ortam ateşli olabilir dikkat et
  12. O

Kışın üşümemek için neler yapıyorsunuz?

Anneannene söyle yelek örsün yeterde artar
  13. O

Hangi motoru almalıyım?

Taksitle sıfır alsan daha iyi olur bence
  14. O

125cc başlangıç motor ve elipman önerisi

90 100 ü geçmediğine bakma daha pazartesi günü 50 ile felan kaza yaptım ayağımı çatlattım
  15. O

Hocam 2 gün önce kaza yaptım ayağım çatladı ilk kafamı vurdum kaskta sadece çizikler var bence gayet korur
  16. O

Artçı Bindiğinde Motorun Arkası Titriyor

Belki artçınız kendisini sağa sola yatırıyor olabilir
  17. O

Drift l başlangıç olarak alabilirsin gayet güzel bir motor ekipman olarak LS2 almanı öneririm ve eldiven bütçen varsa mont pantalon bot almanı öneriririm ama ailen istemiyorsa bence ailenin sözünü dinle alırsan bile yavaş ve sakin bir şekilde git
  18. O

Kaza sorusu

Hocam sizler gibi bilgili olamam ben daha 1 2 yaşındayken siz hesap açmıssınız önüme çıkınca bi anda panik oldum ne yapacağımı bilemedim
  19. O

2025 honda cb125f in inanılmaz fiyatı

Hocam hırbo eski bir üye felanmı
  20. O

Kaza sorusu

Kask ve eldiven vardı araca çarpmamak için o anda panik oldum frene asıldım arabayada ben çarptım ama araçta bişey yok ayağımda çatlak var