Honda crf 250

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
Arkadaşlar kazadan sorna ufak sorunlardan dolayı drift l den ayrılmak zorunda kaldım bı tanıdık crf 250 rally motorunu satıyor 2017 model sizce nasıl alınırmı artık İzmirde yaşıyorum uzun yollarda felan rahat edermiyiz artçı ile beraber kullanan arkadaşlar varmı

CRF 250 Rally ile artçılı seyahat etmek pek keyifli olmaz, uzun yolda da son hızı (110-120) görece düşük kaldığı için yollar bitmek bilmeyebilir. Eğer artçınız için konfor çok önemli değilse ve size son hız yeterli geliyorsa gözünüz kapalı alabilirsiniz. CRF evladiyelik bir makina, isteseniz de bozamazsınız bu motosikleti.

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
CRF 250 Rally ile artçılı seyahat etmek pek keyifli olmaz, uzun yolda da son hızı (110-120) görece düşük kaldığı için yollar bitmek bilmeyebilir. Eğer artçınız için konfor çok önemli değilse ve size son hız yeterli geliyorsa gözünüz kapalı alabilirsiniz. CRF evladiyelik bir makina, isteseniz de bozamazsınız bu motosikleti.
Hocam boyum biraz kısa 1.73 sorun yaşarmıyım

Motosikleti
Yamaha XSR700
Çok keyifli motordur, sorunsuzdur, şehir içinde çok rahat kullanılır, hafiftir ancak selesi tahta gibidir, 2 kişi binmek işkence olur. Sele konforu sizin için çok öenmli değilse commuter olarak bile çok güzel kullanılır.

Motosikleti
Honda CRF250L
Artçılı sürüş için rahat değil, farklı bir motosiklet bakın derim .
İllede crf diyorsanız, konfor sele + sert yay + artçı peglerinin konumunda değişiklik yapmanız gerekir

1.73 boy + bot ile gayet iyi sürülür.
Ben L modelini 1.69 boy /81 kg ile çok rahat sürüyorum . Ayaklarımın ayası tam basıyor.

Otobanda süreceksiniz hızı sizi tatmin etmeyebilir, ama araç falan sollamada sıkıntı yaşamazsınız. En sol şeritten gitmediktçe sorun yok, otoban hız sınırlarında gidebiliyorsunuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar