Arama sonuçlarınız

1. M

Motorsiklet Önerisi

Aslında fikrim değişmesinden çok herkesin motosikletler hakkında düşüncesini merak ediyorum mesela. honda 500cbr gördüm çok güzelmiş oda burada yorumlardan birinde gördüğüm motosikletti. Çok fazla model var önemli olan iyisini seçmek. Arora max pro bile birisinin bana arora öneririsi ile...
  2. M

Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

Maalesef ülkemizde ehliyetin çok kolay verildiğini düşünürsek ve ülkede IQ oranınıda hesaplarsak ekstra olarak insanların saygısızlığı ve umursamazlığınıda ön plana alırsak hızlı gitmek gerekiyor. Ama kime göre ne kadar hızlı. Benim top speed mantığım kontrolün bende olduğu hızdır. Eğer kontrol...
  3. M

Motorsiklet Önerisi

Merhaba Yeni bir motosiklet kullanıcısıyım şimdilik deneyim kazanmak amacıyla 125lik 2025 model arora promax aldım kullanıyorum.Deneyimleniyorum eğitim videolarını izliyorum yapılan kazaların analizlerine bakıyorum kısacası gelişiyorum. Aralık ayında yada ocak ayında yeni bir motorsiklet...
  4. M

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Arora Max Pro 1.9 Şehir içi
  5. M

400kya 2025 r25 alınır mı?

baktımda güzel motormuş gerçekten tekerin düz bassın
  6. M

çevirmeden kaçmak (spastik şekilde)

Herkes işin goygoyuna kaçmış ama. Gençsin belli ki kullanacaksın. Çevirme noktaları iyi kötü bellidir. O noktaları öğren. ekipmansız yola çıkma yolda şüpheli görülecek haraket olmadıkça çevrilmezsin. Kontrol noktasında park edeceğin yer varsa park et yoksa yapacak birşey yok para cezası ödenir...

Yeni mesajlar