Arama sonuçlarınız

1. O

2.El cbr 125 mi 0 drift l mi

Evet arkadaşlar, durumu özetleyeyim. 2-3 ay sonra Allah nasip ederse ehliyetimi ve motorumu alacağım. Problem şu: 2. el 2014-2017 arası, 45-70 bin km civarında CBR 125 mi yoksa sıfır Drift L mi? CBR’da verdiğim aralık bütçeme uygun olan motorların ortalama olarak o civarda olması. Lütfen bilgili...
  2. O

170 boy Honda CBR650R kullanabilirmi

Hocam, zaten not olarak düştüm: Başlangıç olarak bütçem yeterse Raider, yetmezse Drift alacağım. Ondan sonra KTM Duke 390 ya da NS 400 düşünüyorum. En son ise Honda CBR650R almayı hedefliyorum. Motorumu bir anda yükseltmeyeceğim.
  3. O

Hocam, şu mantıkla adam akıllı binebileceğim pek motor kalmıyor. Tommygun abinin dediği gibi, o şekilde bile sürebilsem yeter. En azından hayalimdeki motoru alıp sürmek istiyorum. Zorlukları olsun, katlanırım. İmkansız değilse problem değil.
  4. O

Başlıkta da belirttiğim gibi, 170 boyunda, gelecekte Honda CBR650R hayali olan, motora yeni başlayacak birisiyim. Tek merak ettiğim, boyumun Honda CBR650R’a yetip yetmeyeceği. Ayağımın yere tam basacağını sanmıyorum zaten, ama en azından parmak ucuyla falan kullanabilir miyim? Bilgili kişiler...
  5. O

Başlangıç motoru

gerçekten abi dediğin gibi bunların en büyük sorumlusu hükümet. gençliğmizi yaşamamız gereken yaşlarda çalışıp para kazanmayı düşünür olduk.
  6. O

Başlangıç motoru

keşke diyorum zamanında bizimde babamız dükkan açsaydı. bizede kalsaydı dükkanlar evler ama yok mecburuz çalışıp bişeyler yapmaya allah yardımcımız olsun
  7. O

Başlangıç motoru

Mecburuz abi aileden gelen parada yok elimde olsa ortaokulda okulu bırakıp sanayiye giderdım. ama babam zorla liseyi okutuyor. bende okul çıkışı işe gidiyorum. halı sahada maç başı 100 lira alıp bi şekilde para biriktiremeye çalışıyorum
  8. O

Başlangıç motoru

abi mecbur parayı düşünmem gerekli. annem babam ayrı babam 30.000 lira maaş alıyor o yüzden para kolay bulunmuyor. artık çevre kötü kızlar güvenilmez olduğu içinde erken yaşta bulup beraber büyümek benim düşünceme göre daha iyi. erken yaşta olgunlasmak zorunda kaldım. yani abi öyle gezeyim...
  9. O

Başlangıç motoru

Abi paramı altına yatırıyorum. o yüzden pek fazla fiyat farkı olacağınıda sanmıyorum. o yüzden şimdiki fiyatlara görede alabilirim tavsieyeyi
  10. O

Başlangıç motoru

abi 3 yıllık bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz. oda benim gibi düşünüyor. hemde yatırım yapma parayı kontrol etme gibi olaylara şimdiden alışmak istiyorum.
  11. O

Başlangıç motoru

parayı suan altın yatptığım icin pek fazla fiyat farkı olacagını sanmam suankı 70 bin liraya göre bakabiliriz
  12. O

Başlangıç motoru

görebildigim sadece drift L ve tvs raider 125 di
  13. O

Başlangıç motoru

Merhaba 17 yasındayım hem okuyup hem çalışıyorum para biriktirip motor almak istiyorum bisikletten motora alışık sayılırım 125 lik bir motor almak istiyorum vitesli vitessiz pek fark etmez ama tercihen vitesli olması hesaplarıma göre motor alacağım zaman tahmini 70 bin liram olucak tercihen...

Yeni mesajlar