2.El cbr 125 mi 0 drift l mi

Evet arkadaşlar, durumu özetleyeyim. 2-3 ay sonra Allah nasip ederse ehliyetimi ve motorumu alacağım. Problem şu: 2. el 2014-2017 arası, 45-70 bin km civarında CBR 125 mi yoksa sıfır Drift L mi? CBR’da verdiğim aralık bütçeme uygun olan motorların ortalama olarak o civarda olması. Lütfen bilgili kişiler cevap versin.

Not: Daha öğrenciyim, aylık 10 bin TL anca kazanıyorum. CBR’ın parçası, bakımı gibi konularda pek bir fiyat bilgim yok. Bu saydığım şeylere göre cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

CBR üzmez bence ben de CB250R aldım 2019 model 38 binde. Yani açıkçası ben Japon tercih ederdim. Öyle bakımdan da korkmanıza gerek yok. Çok pahalıyı geçtim pahalı bile değil. Kenara atarsınız her ay bir şeyler daha sonra bakımı geldiğinde de yaptırırsınız. Alırken dikkat edin bakımları tam yapılmış mı diye mümkünse yetkili servis bakımlı almaya çalışın bence. Ben öyle yaptım. 6 bin KM binmişim. Bir problem yok.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Evet arkadaşlar, durumu özetleyeyim. 2-3 ay sonra Allah nasip ederse ehliyetimi ve motorumu alacağım. Problem şu: 2. el 2014-2017 arası, 45-70 bin km civarında CBR 125 mi yoksa sıfır Drift L mi? CBR’da verdiğim aralık bütçeme uygun olan motorların ortalama olarak o civarda olması. Lütfen bilgili kişiler cevap versin.

Not: Daha öğrenciyim, aylık 10 bin TL anca kazanıyorum. CBR’ın parçası, bakımı gibi konularda pek bir fiyat bilgim yok. Bu saydığım şeylere göre cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Güzel kardeşim öncelikle belirttiğin aralıklarda cbr 125 r almanı tavsiye etmiyorum.
En basiti kendin gibi düşünerek cevabı bulabilirsin genel olarak kullanıcı kitlesi ya ilk motor olarak alan yada acemilik motoru oluyor.
Ortalama 10 yaşına gelmiş 60 bin kmdeki tahminimce genel kullanıcı kitlesi yaşı küçük ergen arkadaşlarımızın elinden geçmiş motoru tabiri caizse beni s*ven yokmu diye bağırta bağırta zorlaya zorlaya gezdikleri motor ne kadar bloğu sağlamda olsa ne kadar japonda olsa senin için patlamaya hazır bir bomba olacaktır.
Öğrenci olman ve zar zor biriktirdiğin parayla böyle bir risk alman mantıklı değil.
Sana tavsiyem abs si olan ve acemiliğini atabileceğin bir scooter alman, ekipmansız motora binmemen.

Ekstra olarak illa alıcam ben diyorsan NS125 in abs li modeli vardı ikinci el piyasası muhtemelen senin alabileceğin fiyat bandındadır.
Daha sorunsuz bineceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar