170 boy Honda CBR650R kullanabilirmi

Başlıkta da belirttiğim gibi, 170 boyunda, gelecekte Honda CBR650R hayali olan, motora yeni başlayacak birisiyim. Tek merak ettiğim, boyumun Honda CBR650R’a yetip yetmeyeceği. Ayağımın yere tam basacağını sanmıyorum zaten, ama en azından parmak ucuyla falan kullanabilir miyim? Bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Eğer Honda CBR650R’a yetmeyecekse de, en azından 200 km/h görebilecek ve boyumun yeteceği motor önerilerinize açığım.
NOT:Başlangıç motoru değil gelecekte almayı hedeflediğim bir motor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Boyunuz yeter, daha kısa olsa da sürebilirsiniz. Durduğunuzda 2 ayağınızın da yere basmasına gerek yok, sağ ayağınız arka frende basılı durur, motoru hafif sola eğer, dötünüzü hafiften soldan dışarı sarkıtır, sol ayağınızı yere koyarak da motoru dengede tutarsınız. Motoru kaldıracağınız zaman da işlemleri tersten yaparsınız. Muhakkak kapalı alan hakimiyet eğitimi almanızı öneririm.

parmak ucuyla zar zor durabileceğiniz motorlara binmeyin. iki ayağınızın da topukları yere değiyorsa daha güvenli olur.

parmak ucuyla zar zor durabileceğiniz motorlara binmeyin. iki ayağınızın da topukları yere değiyorsa daha güvenli olur.
Hocam, şu mantıkla adam akıllı binebileceğim pek motor kalmıyor. Tommygun abinin dediği gibi, o şekilde bile sürebilsem yeter. En azından hayalimdeki motoru alıp sürmek istiyorum. Zorlukları olsun, katlanırım. İmkansız değilse problem değil.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam, şu mantıkla adam akıllı binebileceğim pek motor kalmıyor. Tommygun abinin dediği gibi, o şekilde bile sürebilsem yeter. En azından hayalimdeki motoru alıp sürmek istiyorum. Zorlukları olsun, katlanırım. İmkansız değilse problem değil.
Öncesinde küçük motorla başlayıp eğitim alırsanız, bir süre sonra motor sürmeye iyice alıştıktan sonra sürebilirsiniz. Tabi her motor değiştirince tekrardan eğitim çok faydalı olur.

Öncesinde küçük motorla başlayıp eğitim alırsanız, bir süre sonra motor sürmeye iyice alıştıktan sonra sürebilirsiniz. Tabi her motor değiştirince tekrardan eğitim çok faydalı olur.
Hocam, zaten not olarak düştüm: Başlangıç olarak bütçem yeterse Raider, yetmezse Drift alacağım. Ondan sonra KTM Duke 390 ya da NS 400 düşünüyorum. En son ise Honda CBR650R almayı hedefliyorum. Motorumu bir anda yükseltmeyeceğim.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bekle hocam belki uzarsın bu arada :)

Ahahaha, yahu ne konular açılıyor, bizim ağır toplar bile balıklama atlıyor...fazla köfte bünyeye zarar azizim :)

173 boyundayım ve Tuareg kullanıyorum. Yani kullanabilirsin. Biraz zorlanacağın noktalar olacak, ona göre kendini geliştirirsin.

İplemeyeceksin ama yine de ufak not: Bugünden iki sonraki motorunu düşünme boşuna. Öyle çalışmıyor o iş. Ama kafamda bu bilgi olsun bunu düşünmekten kurtulayımdiyorsan evet 170 boy ile CBR650R kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar