Arama sonuçlarınız

1. J

Yuki Victor 250 kullanıcı yorumlari

Merhabalar Yuki Victor 250 cross almayı düşünüyorum kullanan veya bu motor hakkında fikir sahibi olan var mı Parça kalitesi nasıl yedek parçası varmı
  2. J

2025 te alinabilecek en kaliteli Çinli cross

Teşekkür ederim bu motoru bende yeni gordum ama fiyat biraz tuzlu olabilir 30KW (40.2 Hp) / 12000rpm Max. Tork 27N.m / 9500rpm cok iyi gorunuyor 1743796205 Video yu izlerken kullanmış kadar keyf aldim 1743796552 Bütçe Max 110 hacim 125 -250 fark etmez
  3. J

Teşekkür ederim ben tamamen dağda taşta kullanicagim ve en büyük hobim zor arazilerde motosiklet kullanmak o yüzden motoru zorladigimda bir yerleri çabuk dağılsın istemiyorum birinci tercihim xpulse idi cinlilerden malzeme kalitesi yüzünden pek emin olamadım ve deneyimlemedim wr 125 hastasıyım...
  4. J

Teşekkür ederim aslında x pulse güzel tercih olabilir ama çok fazla düşük km li 2.el ilanı var neden o kadar düşük km de satmak istediklerini merak ediyorum Extrem i bende düşünmüyorum
  5. J

Merhabalar Türkiye'de üretilen Çinliler arasından alinabilecek en dayanıklı cross motor hangisi yardımcı olursanız sevinirim