Teşekkür ederim aslında x pulse güzel tercih olabilir ama çok fazla düşük km li 2.el ilanı var neden o kadar düşük km de satmak istediklerini merak ediyorumcross sayılmaz ama aynı amaç için x pulseu ben çok beğeniyorum
emin olduğum şeyse mondial xtremein kesinlikle alınmayacak bi motor olması
hocam kros diyorsunuz ama sürekli dağda mı gezeceksiniz? yoksa 5 gün şehir içi 1 gün hafif arazi mi?Teşekkür ederim aslında x pulse güzel tercih olabilir ama çok fazla düşük km li 2.el ilanı var neden o kadar düşük km de satmak istediklerini merak ediyorum
Extrem i bende düşünmüyorum
bütçe? hacim?
illa çinli illa cross için alınacaksa kove mx250 ye geldiğinde bakılabilir, amariganyalılar beğenmiş bumerhaba
Teşekkür ederim ben tamamen dağda taşta kullanicagim ve en büyük hobim zor arazilerde motosiklet kullanmak o yüzden motoru zorladigimda bir yerleri çabuk dağılsın istemiyorum birinci tercihim xpulse idi cinlilerden malzeme kalitesi yüzünden pek emin olamadım ve deneyimlemedimhocam kros diyorsunuz ama sürekli dağda mı gezeceksiniz? yoksa 5 gün şehir içi 1 gün hafif arazi mi?
heroları düşük kilometrede satanlar hakkını vermeyen tayfa öyle söyleyeyim, şehiriçinde kullanım memnun kalmıyorlar ek olarak herodan piyasada çok fazla var satılık ilanlar çok küçük bir kısmı.
Neyse ben tavsiyelere geçeyim.
1.Hero X Pulse + Dişli lastik değişimi (çinli parasına hintli)
2.Yuki Victor 250 (Yeni çıktı ama kullanıcıları memnun fiyatı çok uygun.)
rks nin mondialin modelleri var ama bunlar benim 3 haftada altımda dağılacak kadar dandik motorlar yanından bile geçmeyin.
wr gerçekten çok sağlam bir motor ama hepsinin ekmeği yenmiş durumda, ben şahsen 30 binde kros almak istemem.Teşekkür ederim ben tamamen dağda taşta kullanicagim ve en büyük hobim zor arazilerde motosiklet kullanmak o yüzden motoru zorladigimda bir yerleri çabuk dağılsın istemiyorum birinci tercihim xpulse idi cinlilerden malzeme kalitesi yüzünden pek emin olamadım ve deneyimlemedim
wr 125 hastasıyım ama yakın zamanda 2.el ilanında kaçırdım motoru fiayti 95 000 ve km si 30000di![]()
Teşekkür ederim bu motoru bende yeni gordum ama fiyat biraz tuzlu olabilirbütçe? hacim?
illa çinli illa cross için alınacaksa kove mx250 ye geldiğinde bakılabilir, amariganyalılar beğenmiş bu motoru
Video yu izlerken kullanmış kadar keyf aldimwr gerçekten çok sağlam bir motor ama hepsinin ekmeği yenmiş durumda, ben şahsen 30 binde kros almak istemem.
Bence siz victor 250 yi bayide inceleyin sıfırı 107 bin lira, x pulse ise ben kullandığım için tavsiye edebilirim gerçekten çok dayanıklı düş,kalk, suya sok, çamura sok banamısın demez. 10000 kilometre aktif arazide kullandım kullanmaya da devam ediyorum.
Motora ne kadar yüklendiğimi görmek için şu videoyu izleyebilirsiniz.
Bütçe Max 110 hacim 125 -250 fark etmezbütçe? hacim?
illa çinli illa cross için alınacaksa kove mx250 ye geldiğinde bakılabilir, amariganyalılar beğenmiş bu motoru