Arama sonuçlarınız

1. B

Yardım! Skuter motorumda arıza !

sağolasın bir açar bakarım
  2. B

Yardım! Skuter motorumda arıza !

modeli kuba space 50 sorunum: arka frene basıp marşa bastığımda çalışmıyor, arka frene bastığımda stop yanmıyor, gösterge hafif yalancı gibi geliyor km doğru göstermiyor yavaş giderken 20 30 gösteriyor benzindede bir sıkıntı var fullüyorum motoru çalıştırıyorum ilk önce 1 diş sonra 2 3 4 diye...
  3. B

Motoruma Fiyat Biçermisiniz

Selamlar amacım motoru satıp üstüne para koyup yeni bir skuter almak. Motor hakkında bilgiler. Model Kuba space 50 80e çevirilmiş durumda artıları akü sıfır buji sıfır ayak marş takımı sıfır beyin sıfır siboplar sıfır Not: Motor 10 bin kilometrede olduğu için biraz dede oldu sabah ilk...
  4. B

Skuter motorlarda marş basma sorunu. Tamircilere Paranızı yedirmeyin

tamirciler öyle işte bizde kendimiz yapacağız 1742018633 bilmiyorum bende daha 10000bin kilometrede ticari olarakta kullanıldı o yüzden fazla sivoplar yağsız kalmış ama daha büyük sıkıntıları varmış bizde yenisi alıcaz
  5. B

Skuter motorlarda marş basma sorunu. Tamircilere Paranızı yedirmeyin

Arkadaşlar beni dikkatlice dinlemenizi istiyorum benim bir skuter motorum var kuba space 50 şimdi motor marş basmamaya başladı ayak marşıyla çalışıyordu bir zaman öyle çalıştırdık ve ayak marşıda çalıştırmamaya başladı kendimiz garajda tamir etmeye kalktık sıfır beyin aldık sıfır buji aldık...