Skuter motorlarda marş basma sorunu. Tamircilere Paranızı yedirmeyin

Arkadaşlar beni dikkatlice dinlemenizi istiyorum benim bir skuter motorum var kuba space 50 şimdi motor marş basmamaya başladı ayak marşıyla çalışıyordu bir zaman öyle çalıştırdık ve ayak marşıda çalıştırmamaya başladı kendimiz garajda tamir etmeye kalktık sıfır beyin aldık sıfır buji aldık sıfır akü aldık sıfır ayak marşı aldık ne yaptıysak çalıştıramadık tamirciye götürdük 500 tl aldı ne yaptığınıda söylemedi sıkıntısı ne onuda söylemedi sadece bize "Yakında bu motor çalışmaz" dedi gönderdi 3 4 hafta geçti yine aynı sıkıntı motorda her şeyi sıfır neredeyse çalışması lazım çalışmıyor tamirciye götürdük yine bu sefer tanıdığa götürdük baktı bir saat boyunca aradı dedi işte gelin sıkıntıyı konuşalım diye şimdi motorumuzun sıkıntısı siboplardaymış sibopa yağ basmış düzelmiş 1000tl aldı ve ek olarak sibob takımını değişmemizi söyledi 7 milyar istedi şuanlık sıkıntı yok motor tek marşta çalışıyor sadece benle aynı durumu yaşayıp tamircilere paranızı yedirmeyin diye söylüyorum motor zaten satsan 30 milyar etmez bide buna durduk yere 5milyar harcadık

İyi de o sibop nasıl o hale geldi..Kendiliğinden olmadı herhalde..Tamam makine zaten kötü de...

Motosikleti
Yamaha XSR700
İyi de o sibop nasıl o hale geldi..Kendiliğinden olmadı herhalde..Tamam makine zaten kötü de...
50ccde her yere tapagaz gidiliyor. En çok 50cc yoruluyor. Ben bir keresinde 50km yol gittim durmadan, çok rüzgar vardı. Karşıdan rüzgar bir esiyordu hızım 20ye falan düşüyordu. 50km yol 2 saate yakın sürdü.

Motosikleti
Ns200 15"
50 cc motorun üst kapağını söküp supap değiştirmek 7000 TL nedir yahu? Sıfır üst kapak alsa bile taş çatlasın 2000 TL'dir.

50 cc motorun üst kapağını söküp supap değiştirmek 7000 TL nedir yahu? Sıfır üst kapak alsa bile taş çatlasın 2000 TL'dir.
tamirciler öyle işte bizde kendimiz yapacağız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum bende daha 10000bin kilometrede ticari olarakta kullanıldı o yüzden fazla sivoplar yağsız kalmış ama daha büyük sıkıntıları varmış bizde yenisi alıcaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar