Motoruma Fiyat Biçermisiniz

Selamlar amacım motoru satıp üstüne para koyup yeni bir skuter almak.

Motor hakkında bilgiler.
Model Kuba space 50 80e çevirilmiş durumda
artıları
akü sıfır
buji sıfır
ayak marş takımı sıfır
beyin sıfır
siboplar sıfır

Not: Motor 10 bin kilometrede olduğu için biraz dede oldu sabah ilk çalıştırmada hafif gaz verilerek çalışıyor daha sonra tek marşta çalışmakta bir sıkıntısı yok

eksikler
zırh yamuk
arka sol sinyal plastiği kırık
ön taraftaki panel kırık
grenajlarda çok ufak çizikler var klasik çizikler her motorda olan
elektroniğinde ufak ama kronik sıkıntılar var

şimdi ben bu tüm eksiklikleri kapatıcağım eksikler listesindeki her şeyin sıfırını alıcam taş çatlasa ne kadar tutar ve bunları hallettiğimde motor sıfır olmuş oluyor nerden baksanız, bunu kaça satarım ve üstüne ne kadar para ekleyip daha iyisini alabilirim

sizden istediklerim
  • tüm eksiklerin sıfırını alıp montajlasam bu motoru kaça satabilirim
  • örnek 30 bine sattım üzerine kaç para ekleyip daha iyi bir motor alabilirim aynı kuba space 50ye benzeyen mesela pro versiyonu var onuda alabilirim
  • ve ekstra daha bir şey istiyorum bu eksikleri almadan motor bu haliyle kaç para eder
şunu bilerek beni bilgilendirin ehliyetimi yeni aldım 16 yaşımdayım motoru sadece ordan oraya gitmek için kullanacağım avcılarda yaşıyorum bazen arkadaşlarımla sahile inerim bazen ise şirinevler tarafına takılmaya giderim yada aklımda bir fikir daha var motorumu sıfır hale getirip satmadan kendim kullanırım belki fikirlerinizi bekliyorum merakla

hzcy9ly.jpg
pa8kq0c.jpg
4w8ll7e.jpg

Selamlar amacım motoru satıp üstüne para koyup yeni bir skuter almak.

Motor hakkında bilgiler.
Model Kuba space 50 80e çevirilmiş durumda
artıları
akü sıfır
buji sıfır
ayak marş takımı sıfır
beyin sıfır
siboplar sıfır

Not: Motor 10 bin kilometrede olduğu için biraz dede oldu sabah ilk çalıştırmada hafif gaz verilerek çalışıyor daha sonra tek marşta çalışmakta bir sıkıntısı yok

eksikler
zırh yamuk
arka sol sinyal plastiği kırık
ön taraftaki panel kırık
grenajlarda çok ufak çizikler var klasik çizikler her motorda olan
elektroniğinde ufak ama kronik sıkıntılar var

şimdi ben bu tüm eksiklikleri kapatıcağım eksikler listesindeki her şeyin sıfırını alıcam taş çatlasa ne kadar tutar ve bunları hallettiğimde motor sıfır olmuş oluyor nerden baksanız, bunu kaça satarım ve üstüne ne kadar para ekleyip daha iyisini alabilirim

sizden istediklerim
  • tüm eksiklerin sıfırını alıp montajlasam bu motoru kaça satabilirim
  • örnek 30 bine sattım üzerine kaç para ekleyip daha iyi bir motor alabilirim aynı kuba space 50ye benzeyen mesela pro versiyonu var onuda alabilirim
  • ve ekstra daha bir şey istiyorum bu eksikleri almadan motor bu haliyle kaç para eder
şunu bilerek beni bilgilendirin ehliyetimi yeni aldım 16 yaşımdayım motoru sadece ordan oraya gitmek için kullanacağım avcılarda yaşıyorum bazen arkadaşlarımla sahile inerim bazen ise şirinevler tarafına takılmaya giderim yada aklımda bir fikir daha var motorumu sıfır hale getirip satmadan kendim kullanırım belki fikirlerinizi bekliyorum merakla

hzcy9ly.jpg
pa8kq0c.jpg
4w8ll7e.jpg
Güzel kardeşim 10.000 kilometre dede olacak bir km değil, bu parçaları yaptıracaksın motoru güzel bir hale getireceksin satacaksın bir süre motorsuz kalacaksın şahsen bana saçma geldi. Benim tavsiyem yaptır bin, 15 bin km de sat. Benim motor 23 bin km de bazı eksikleri var tamir edip biniyorum. Yaptırıp satacak olsam anlamı kalmaz kendim binerim, elin oğlu niye binsin.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bu meretin sıfır 42bin lira nakite. Yani sen bunu 20 bine falan versen anca. Sattığın paranın üzerine 22 bin eklesen sattığın motorun sıfırını alıyorsun. O yüzden bence bu motoru yaptırıp motor ölene kadar binmeye devam et.

50CC piyasası çok düşük 6 ayda sattım ben motorumu oda zorla. Yazdıklarınıza bakarsak yaptırıp yarı fiyatının biraz üstü örneğin 50 ise 35 gibi bir fiyata bırakmaktır. Üst model olarak da newlight pro önerebilirim.

50CC ile 1.5 yıl geçirmiş biri olarak 6000 KM ve üstü motora ölü bakıyorlar ona göre ilk fırsatta verin gitsin.
3000 ve hatasız olsa alınma ihtimali baya artacaktır mesela.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Satmaya değeceğini duşunmuyorum dostum bende. Sıfırı 42000 tl iken 30000 e bile satılacağını sanmıyorum.

Bu ne ya?

On bin kilometre de değişmeyen kalmamış, kalanlarda çatlak patlak.

Motor ile iyi bir romantizm yaşamışsın, yeni alacak kişiye yaşanacak bir şey bırakmamışsın. Üçüne beşine bakma ilk gelene sat gitsin, o kimseye yar olmaz artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar