Arama sonuçlarınız

1. B

Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor temizse her türlü alınır bence. 125cc sıfır modeller 200 bin ve üzeri artık.
  2. B

Chopper/Cruiser Önerisi

Bu kullanıcı deneyimi videosu fikir sahibi olmanı sağlayacaktır.
  3. B

Tvs Jupiter 125 Nasıldır

Dostum bu kadar dert edeceğine bakıma gir, rodaj yağından kurtul. Gerekirse 1.000 km olunca tekrar bakıma girersin. Sık/erken yağ değişiminin bir zararı yok sonuçta.
  4. B

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

Hocam mart ayında 2025 modelin liste fiyatı 260 binin üzerindeydi.
  5. B

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

Honda pcx'in fiyatını 189 bin açıklayarak şaşırttı.
  6. B

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

Sym jet 14 düşünürseniz evo modeline de mutlaka bakın bence. Benzin deposu öne geldi, ayak uzatma imkanı var, selesi daha konforlu oldu. Sym'nin sitesinde jet 14 görselleri var. İnceleme videosu veya satılık ilanlara bakarsanız farkları göreceksiniz.
  7. B

Hızlı Motor Satmak

İsmet abi özel değilse Falcon Salvador 188 motoruna ne oldu?
  8. B

125cc - 150 cc scooter önerisi

Çinli markaların servisleriyle uğraşmayı göze aldığın için Voge SR1 öneririm (Yuki getiriyor) ama mantıklı olan SYM Jet 14.
  9. B

[Ordu - MT]

7 yıldır kimse yazmamış. 🤔 Ordu merkezden selamlar.
  10. B

Metzeler vs Michelin Lastik Seçimi

Metzeler roadtec scooter modelinin oldukça iyi olduğu söyleniyor. https://eksisozluk.com/entry/161224756
  11. B

Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şubat ayında güncel kasasını çantalı olarak aldım. 3.850 km kullanıp maddi durumdan dolayı satmak zorunda kaldım. Hiç ellerimi bırakmadım o yüzden gidonda çırpma var mı bilmiyorum. Rodaj bakımı randevusuna yetişmek için 110-130 km hızlarda gittim, en ufak bir tedirginlik hissetmedim. Hatta...
  12. B

İl Dışı Peşin Olarak Motor Almak..

@Metamfetamin Altınordu ve Korgan'da 2024 model düşük km'li model var sarı sitede. İlan fiyatları 87.500 TL 80 bine alırsın 35 bin cebinde kalır.
  13. B

İl Dışı Peşin Olarak Motor Almak..

Motogarage52 Akın Büber sahibinden ilanında bahsettiğin fiyattan motorun ilanı var. Mağazasına bir uğra istersen. Tamamını peşin ödeyeceksin madem 90-95 bine sıfırları varken neden 115 bin ödüyorsun?