Arama sonuçlarınız

1. P

Hjc f71 vs LS2 Challenger f

Valla denemedim şuan kask bedenimi bulmaya gidiyorum scorpionda m beden giymiştim rahattım ama diğer markaları giymedim gidiyorum giymeye. 3 aylık kask LS2 ve hjc 2 Side aynı beden s zaten s cok darlarsa hiçbirini alamicam
  2. P

Bende f71 e 7 bin vermek mi LS2 3000e mi almak diye düşünüp duruyorum kararsızım
  3. P

Üniversite grubunda arkadaşım almış 3 ay önce 3000e veriyor 1755001913 Memnunmusun kasktan? Kalıbı dar mi bilgi verirmisiniz
  4. P

Bu iki model arasında hangisi iyidir? LS2 Challenger f 3000tl Hjc f71 7000tl Fiyat farkına değer mi ?
  5. P

Scooter arka frene basınca titremesi

Evet kesiliyor zaten çok sağolun 1752404596 Yaptıracağım hocam çok sağolun bu servisler şanzıman yağı değişimi yapıyor mu 10bin km'de
  6. P

Normal yolda giderken fren yapınca bişey yok 5 ile gidip fren yapsam da bişey yok motor sadece durduğu yerde frene başlarsam yani hiç gitmediği zaman frene basarsam yapıyor bunu 1752338076 Disk yamuk olsa veya balataya yağ girmiş olsa motoru sürerken arka fren yapınca titreme vs yapması gerekmezmi
  7. P

Merhaba yaklaşık 1 ay önce Arora chinf 318 motor aldım 11bin km'de lakin aldığımdan beri birkac sorunum var. İlk sorunum şu şekilde motosiklet olduğu yerde iken arka frene basınca titriyor on frende böyle bir durum yok arka frene basınca aşırı bir titreme var bu normal mi? . İkinci sorunum da...
  8. P

Scooter önerisine ihtiyacım var

Aynı uzunluk ta sağolun ben 120k ya ariic chinf 318 aldım 10k km de Mondial vardı 2000kmde lakin Maxi scooter değildi
  9. P

Mondi̇al Ressi̇vo 250 vs RZ 250s vs Seha 250

Hocam Mondial almak istiyordum özellikle kyb amortisör j.juan fren piaggio motor olması lakin 100k motorun fiyatı daha dün YUKİ C5 zr250 buldum manuel evet ama quicshifter var ve aşağı yukarı yönlü + husqvarna svartpilen kopyası diyorlar zaten baktığınızda eski kasa svartpilenin radyatör su...
  10. P

Kışın motosiklet sürmek biraz zahmetli hayırlısı olsun
  11. P

Kask/Mont/Eldiven

En mantıklı revir bu mu hocam aliexpresste bende almayı düşünüyorum yazlık mi kışlık mı 1750167197 Aynı paraya revir sand 4 var 2100e geliyor
  12. P

Mondi̇al Ressi̇vo 250 vs RZ 250s vs Seha 250

Arkadaşlar scooter olarak bu motorlara bakıyorum . Öncelikle fiyat farkını göz önüne alacak şekilde yorum yaparsanız sevinirim. Rz 250s 140-145k Ressivo 250 95-98k Seha 250 115-120k Bu marka model ürünler hakkında mantıklı olan güzel olan hangisidir ? Ressivo da piaggio motor j.juan fren var...
  13. P

Hocam bütçeniz dahilinde rz250s voge SR3 var downtown xciting gibi modellere bulaşmayın ki zaten 250 300k sifirlari 2.elde aylarca beklerein satmak için
  14. P

Güzeldir voge evet 2.elde bakıyorum ben Kanuni seha 250 rz250s arasındayım vogeye bütçem yetmiyo
  15. P

Rz250s seha 250den 5 6 cm daha uzun ben rz250s öneririm ayrıca seha 250 bazı kesim mükemmel bazısı dandik diyor kuralkan getirmesi bir güzellik piyasadan silinmeyecek bir motor. Rz 250s de silinmez kendisi çok güzel bir motor zaten uygun fiyatli isterseniz kesinlikle Arora Max pro alabilirsiniz...
  16. P

Kanuni seha 250 alırdım yerinizde olsam kuralkan ile gelen en iyi parça ve servisi olan bence ( ben açıkçası rz 250s - seha 250(piaggio motorlu) arasındayım veya Arora Beatrix - Max pro ) Arora da piaggio motorlu olması lazım 1750092656 Ben yerinizde olsam rz 250s alırdım aşırı iyi motor cidden...
  17. P

Bende merak ediyorum ve bakıyorum kimisi Çin alma diyor kimisi alınır diyor Japonlar çok pahalı yıllanmış yani zor durum
  18. P

TVS RTR200 kontak kapatinca gelen ses

Surdukten sonra oluyor herhalde dediginiz gibi
  19. P

TVS RTR200 kontak kapatinca gelen ses

Merhaba motorumda kontağı kapatıp bıraktığında bir süre tık tık diye ses geliyor bloktan sebebi sıcak olduğu için soğumaya kaldığı için mi acaba bilgisi olan var mıdır? Bir süre sonra kesiliyor ses ve sadece motor çalışıp bir süre sürdükten sonra kontak kapatıp dururken oluyor
  20. P

motomax indirimi hakkinda

Hocam Exo 1400 Evo 2 yerine apex alın dicem bedenleri kalmamış zaten apex çok iyi özellikle pedi vs

Yeni mesajlar