Mondi̇al Ressi̇vo 250 vs RZ 250s vs Seha 250

Arkadaşlar scooter olarak bu motorlara bakıyorum . Öncelikle fiyat farkını göz önüne alacak şekilde yorum yaparsanız sevinirim.

Rz 250s 140-145k
Ressivo 250 95-98k
Seha 250 115-120k

Bu marka model ürünler hakkında mantıklı olan güzel olan hangisidir ? Ressivo da piaggio motor j.juan fren var lakin tcs yok ama çok uzun ömürlü diyolar.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Merhabalar, bütçeniz nedir? saydığınız 3 motosiklette çinli. Modeli biraz daha düşürüp, Japon bakabilirsiniz bu klasmanda. Biliyorum teknolojik şeyler ağız suyu akıtıyor ama yedek parça beklerken ya da ikinci elde fiyatlar sürünürken bu hevesin ciddi pişmanlığı oluyor. Bütçenizi ve motosikletten beklentilerinizi sıralarsanız naçizane önerilerde bulunabiliriz.

İlla bu 3 model arasında karar vermeliyim diyorsanız Mondial > RKS > Kanuni .

Merhabalar, bütçeniz nedir? saydığınız 3 motosiklette çinli. Modeli biraz daha düşürüp, Japon bakabilirsiniz bu klasmanda. Biliyorum teknolojik şeyler ağız suyu akıtıyor ama yedek parça beklerken ya da ikinci elde fiyatlar sürünürken bu hevesin ciddi pişmanlığı oluyor. Bütçenizi ve motosikletten beklentilerinizi sıralarsanız naçizane önerilerde bulunabiliriz.

İlla bu 3 model arasında karar vermeliyim diyorsanız Mondial > RKS > Kanuni .
Hocam Mondial almak istiyordum özellikle kyb amortisör j.juan fren piaggio motor olması lakin 100k motorun fiyatı daha dün YUKİ C5 zr250 buldum manuel evet ama quicshifter var ve aşağı yukarı yönlü + husqvarna svartpilen kopyası diyorlar zaten baktığınızda eski kasa svartpilenin radyatör su girişi yeri bile aynı ve 80k ya bulduğum için almak istiyorum sizce nasıl? Sıfırı 150k civarında 6000kmde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ressivoda sorun yaşayanlar olmuş motorda değil ama diğer yerlerde tabi bu fiyata bayağı bir iyi lakin scootera 100k vermek yerine YUKİ C5 zr250 düşünüyorum dediğim gibi inşallah bayağı beğendim

Kesinlikle rz250s. Diğerleri daha düşük klasmandır ve hacim harici muadil değildir. Fiyat olarak bakacak olursam yine de rz250s derdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar