Üniversite grubunda arkadaşım almış 3 ay önce 3000e veriyorLS2'yi o fiyata nereden alıyorsunuz ya? Ben 1 sene önce aldım 8-9 bin liraya...
Memnunmusun kasktan? Kalıbı dar mi bilgi verirmisinizLS2'yi o fiyata nereden alıyorsunuz ya? Ben 1 sene önce aldım 8-9 bin liraya...
Memnunum, şu anlık bir sıkıntısı yok yani güneş vizörü falan var, havalandırmaları da iyi. Tek kullandığım kask bu olduğu için ses konusunda nedir bilemiyorum, internetten karşılaştırmalarına bakmak lazım. Kalıbı da normaldir ya pedler gevşedi benim heralde, kafada oynuyo azcık.. Bu sene bi bitsin de değiştirmeyi planlıyorum.Üniversite grubunda arkadaşım almış 3 ay önce 3000e veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Memnunmusun kasktan? Kalıbı dar mi bilgi verirmisiniz
Bende f71 e 7 bin vermek mi LS2 3000e mi almak diye düşünüp duruyorum kararsızımMemnunum, şu anlık bir sıkıntısı yok yani güneş vizörü falan var, havalandırmaları da iyi. Tek kullandığım kask bu olduğu için ses konusunda nedir bilemiyorum, internetten karşılaştırmalarına bakmak lazım. Kalıbı da normaldir ya pedler gevşedi benim heralde, kafada oynuyo azcık.. Bu sene bi bitsin de değiştirmeyi planlıyorum.
Bence aralarında o kadar fark yok, LS2 alınır. Ama kalıbı size uygun mu? Bedeni size olacak mı? Önemli olan bunlar. Kaskta kırık çatlak vs var mı? Eğer yoksa, kalıbı da size uygunsa, ağrı sızı yapmıyorsa alınır.Bende f71 e 7 bin vermek mi LS2 3000e mi almak diye düşünüp duruyorum kararsızım
Valla denemedim şuan kask bedenimi bulmaya gidiyorum scorpionda m beden giymiştim rahattım ama diğer markaları giymedim gidiyorum giymeye. 3 aylık kask LS2 ve hjc 2 Side aynı beden s zaten s cok darlarsa hiçbirini alamicamBence aralarında o kadar fark yok, LS2 alınır. Ama kalıbı size uygun mu? Bedeni size olacak mı? Önemli olan bunlar. Kaskta kırık çatlak vs var mı? Eğer yoksa, kalıbı da size uygunsa, ağrı sızı yapmıyorsa alınır.