Arama sonuçlarınız

1. Loly_LM

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Çinliler sürekli yeni motor tanıtacağına kalite kontrol işine biraz yatırım yapsın.
  2. Loly_LM

Y-AMT , Quick shifter?? Nereye gidiyor? Ruhu Öldürüyor mu?

Teknoloji hayatı daha da iyileştirir. Motosikletler daha kullanılabilir olursa daha fazla insana hitap eder. Olay tamamen bundan ibaret.
  3. Loly_LM

MV Agusta'lar Neden İkinci Elde Ölü?

KTM, batma eşiğine gelmeden önce bütün hisseleri (yüzde 50.1) Art of Mobility firmasına (Agusta'nın diğer hissedarı, Rus aile tarafından yönetilen şirket) sattı. Kaynak: https://www.pierermobility.com/en/newsroom/eqsfeed/2930653?type=adhoc 1760805875 Pierer Mobility KTM'nin ana firması ama...
  4. Loly_LM

Arn motosiklet kampanyası

Fantic öneren arkadaşlara ithafen: https://www.paddock-gp.com/en/Street-Fantic-Motor--an-Italian-legend-on-the-brink-of-collapse--a-victim--like-KTM--of-its-electric-gamble./
  5. Loly_LM

husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı

KTM henüz kendisini iflasın pençelerinden kurtaramadı. Durum netleşince konu tartışılabilir. Şu anda almak mantıklı değil.
  6. Loly_LM

Mutt hakkında.

Brixton'u bilmem ama yazıyı yazan arkadaş fazla sallamış. Buyurun kullanıcı yorumları:
  7. Loly_LM

Mutt hakkında.

Nerede söyleniyor? Link verebilir misiniz?
  8. Loly_LM

Mutt hakkında.

Mutt ile ilgili yabancı forumlarda araştırma yapmıştım bir süre. Mutt aynı bizim türk markaları gibi çin yapımı aslında. Parçalar çinden geliyor ve motor İngiltere'de toplanıyor. Batarya olsun elektrik tesisatı olsun çok fazla sıkıntısı olduğunu söyleyenler var. Bir nevi gösterişli CG gibi.
  9. Loly_LM

2025 Hero X-Pulse 210 Tanıtıldı

Malumunuz yeni emisyon kuralları devreye girecek olmasından mütevellit bütün markalar EICMA 2024 fuarında yeni modellerini tanıtıyorlar. Ülkemizde oldukça tercih edilen Hero markası da buna dahil. İşte karşınızda yeni Hero Xpulse 210: Yeni olduğunu söyledikleri (muhtemelen Türkiye'de...
  10. Loly_LM

Evladiyelik Motosiklet Önerisi

Merhaba değerli forum kullanıcıları. Başlıkta belirttiğim gibi evladiyelik bir motosiklet almayı düşünüyorum ve bu motosikleti satmayı da hiç düşünmüyorum. Malum 2024 kampanyaları (eğer stok bulabilirseniz tabii) coştu. Bende bundan mütevellit elimi çabuk tutmak niyetindeyim. Normalde Scrambler...