Arama sonuçlarınız

1. Expelcion

Himalayan alçak sele ?

1768922434 Burasıda İstanbul ne yazık ki 1768922506 1.70 boy için biraz tereddütte kaldım
  2. Expelcion

Himalayan alçak sele ?

Herkese iyi forumlar, Himalayan 450 'nin alçak sele seçeneği var mıdır ? veya alındıktan sonra seleyi alçaltabilir miyiz ? Ankara'da ki servisi hakkındada bilgisi olan kullanıcı varsa veya bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
  3. Expelcion

Tavsiyeleriniz bekliyorum 🚨

Aslında ekleme yapmak lazım 350bin tl gibi bir limitim var. Himalayanı çok beğendim lakin Ankara servisi sanırım çok yaygın değil o biraz korkutuyor onun dışında V-storm 250 modelini gördüm fena değil bloğu çok sağlam diyorlar
  4. Expelcion

Tavsiyeleriniz bekliyorum 🚨

Merhaba herkese iyi forumlar, Öncelikle uzun süredir Scooter kullanan birisi olarak artık motosiklet değiştirmeye karar verdim. İstediğim ise a2 ehliyet uyumlu Enduro - Touring tarzı motosiklet. Araziye girmeyeceğim, hem şehir içinde hem de şehir dışına çıktığım zaman rahatça kullanabileceğim...
  5. Expelcion

Forza 250 Direksiyon Takoz Gibi Oldu

Hiç tahmin edemeyeceğin kadar fark ediyor, ondansa eğer anlayacaksın
  6. Expelcion

Yamaha r25 vs ktm 390 adventure

Bambaşka motor tarzları, bambaşka keyifler. İşin al sat kısmında değilsen benim fikrim Türkiye'nin hem trafik hemde yollarını baz alırsak kesinlikle Adventure derdim.
  7. Expelcion

Topcase önerisi 🚨

Cevaplarınız için herkese teşekkür ederim, sonuç olarak Shad sh44 aldım umarım pişman etmez :)
  8. Expelcion

Topcase önerisi 🚨

Başka bir yerde de görmüştüm bunu, ABS muhabbetini tam bilmiyorum. https://www.gpkompozit.com/urun/gp-kompozit-universal-45-lt-plastik-motosiklet-cantasi-siyah-2826?gad_source=5&gad_campaignid=21899680764&gclid=EAIaIQobChMIkqyK_aXTkAMV1UcdCR1NpBQ7EAEYASABEgI-jPD_BwE bununla arasında nasıl...
  9. Expelcion

Topcase önerisi 🚨

Arkadaşlar merhaba, 150cc scooter kullanıyorum. Kaskımı ve gündelik eşyalarımı koyabileceğim kaliteli ve güvenilir bir çanta arıyorum. Bütçem 5-6k. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. Expelcion

Motosiklet Tavsiyelerinizi Bekliyorum !..

Bende şu an için öyle düşünüyorum, kullanan insanlar memnun 1759680906 Çok mu kötü hocam ?
  11. Expelcion

Motosiklet Tavsiyelerinizi Bekliyorum !..

Öncelikle selamlar, 150 cc scooterimle 2. senenin artık sonuna geldim. Şehir dışına rahatça çıkıp uzun yol yapabileceğim şehir içinde ise işe gidiş gelişlerimde beni yormayacak a2 uyumlu bir motosiklet arıyorum, Scooter veya normal vitesli olması hiç önemli değil yeter ki uygun olan motoru...
  12. Expelcion

GS310 ? V-STORM 250 ? 🚨

Bu arada Adv 390 çok yüksek sanırım :D 1758102557 Sarı siteye göz gezdirdim çok uçuk rakamlar o motor için
  13. Expelcion

GS310 ? V-STORM 250 ? 🚨

O cclere çıkınca ne yazık ki fiyat olarak bütçeyi aşıyor 1758096532 Nht 200 ü gördüm. Aslında fena olmayan bir motor bende beğendim. Parça ve servis konusunda pek bir bilgim yok :D Ama gücü yetersiz bulan çok sanırım 1758096565 Çok ilgimi çeken bir motor ama ne yazık ki ne ilan var ne satan...
  14. Expelcion

GS310 ? V-STORM 250 ? 🚨

Arkadaş öncelikle herkese merhaba, 2 yıllık scooter serüvenimi sonlandırmayı düşünüyorum. Düşük bütçeli nispeten az yakan kaslı uzun yol motoru araştırıyorum ve malûm çinlilerden uzak durmaya çalışıyorum çevremde gördüğüm parça ve servis sorunlarından dolayı. A2 ehliyete sahibim ve boyum 1.70...
  15. Expelcion

Turda kullanabileceğim kask önerisi 🚨

Peki bu modeller içinde bütçeme uygun onerebileceginiz veya deneyimlediginiz kask modeli var mıdır?
  16. Expelcion

Turda kullanabileceğim kask önerisi 🚨

Arkadaşlar merhaba, Honda adv 350 kullanıcısıyım turlara çıkacağım için şehir dışı turlarda kullanabileceğim birinci önceliğim içeri ses vermeyen maksimum seviyede ses kesen bir kask arıyorum. Öyle bir kaskta yeterince güvenlikte vardır diye düşünüyorum. Ağırlık olarak çok bir kıstasım yok ama...
  17. Expelcion

Motosiklet tavsiye, kafalar karışık !

Çin vb. Motorlara bir türlü güvenemiyorum nedense, elden çıkartmakta ayrı bir dert. Cl250 hoş bir motor ama şehir dışında çok rüzgar yiyebilirim diye düşünüyorum. Scooter mantıklı gibi sanki ama emin değilim 1752667798 Forza veya x-Max sanırım ilk sırada 1752667879 Artçılı kullanım olacak...
  18. Expelcion

Motosiklet tavsiye, kafalar karışık !

Merhaba arkadaşlar, 250bin tl ye kadar olan Scooter veya Touring motosiklet arıyorum. Şehir içinde rahatça kullanabileceğim ama şehir dışına çıktığımda da beni çok yormayacak bir motosiklet olsun istiyorum. Şu an aklımda Suzuki V-strom 250 modeli var ama bir çok farklı model vardır sanırım. Boy...
  19. Expelcion

Telefon tutucu önerisi 🚨

Merhaba arkadaşlar, Güvenebileceğim hem sağlam hemde titreşimi minimum seviyede olan telefon tutucu önerilerinizi beklerim (200cc scooter kullanıyorum) İyi forumlar
  20. Expelcion

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Satışı nerede mevcut

Yeni mesajlar