Arama sonuçlarınız

1. B

AYIPTIR YA HU!!! Motosikletle otobanda 9.200 TL emniyet şeridi cezası yemek...

Motorculara emnıyet şeridi yasallaştırılması gerekıyor. Tonluk makınaların yanlarında onlerınde 200 kılo taşıtla gıtmek akıl işi değil cunku. Bırının yapıcagı en ufak hataya bakıyosun 2 teker ustunde. Ya motor yolu yaparsın yada emnıyet şeritlerinş motorlara yasal yaparsın.
  2. B

çevirmeden kaçmak (spastik şekilde)

motoru bağlarlar kımın uzerıneyse onun gıdıp alması gerekıyor.tabı bu alan şahsın ehlıyetı olma şartı ile. ayrıcanada motor sahıbı kımse cok ağır cezaya maruz kalıcaktır plakaya sağlam bır ceza+trafıkten araç çıkış işlemlerı cok yüklü bir fatura çıkabılır. bununla beraber en ufak bır kazaya...
  3. B

170 bin tl ktm 250 duke abs 2024 15 bin km alınır mı?

Cok kazası var değişeni var. Piyasasına bak ona göre bu ayrıntıları gözden geçirerek hesabını kıtabını yap. Yok alınır yok alınmaz böyle soylemek doğru değil.milletin ekmegıne parasına mali olmaya gerek yok.
  4. B

Ehliyetim olmadan zorunlu trafik sigortası yaptırabilir miyim?

Suratını bıle gormene gerek yok wp den bul bı sıgorta sırketı gonder ruhsatı tamam bu iş
  5. B

Ters yönden gelen otomobili son anda fark ederek teğet geçti

Arabanın rahatlıgına bakarmısın manevra bıle yapmıyor dumduz gıdıyor motor gelmesine rağmen karşıdan
  6. B

Motorsiklet Yağı Kaç KM de bir Değişmesi Gerekiyor ?

Yenı motorlarda 6 bıne kadar çıkıyor yağ değişim süresi. En ıyısu kıtapcıgından bak orda yazar motorunun periyodik bakımları
  7. B

Yenı aldım motordan ses gelmesi?

Video bu arkadaşlar tam net bellı olmuyor motorun seside karıştı ıcın ama dıkkatlı dınleyınce kuş sesi gibi bi sesin geldini goruceksınız vıdeo sonuna doğru motor yavaşlamaya yakın sesde gidiyor orda daha cok farkına varıcaksınız. Gaz verıp hızlanıp gazdan elını cekınce bu sesi yapıyor motor...
  8. B

asıl sıkıntı gıderken çıkardı seste onu videosunu inşallah yarın almaya calısıp atıcam buraya. teşekkürler yardımlarınız ıcın.
  9. B

https://www.facebook.com/share/v/1F3derDHLn/ giderken video cekemedım ama tekerden gelen sesi facebookta bı sayfada paylaşmıstım 1752531219 ama motorun çekişini düşürüyor akıcılıgı gıdıyor ve motoru olması gerekenden fazla zorlayıp fazla yakmasına sebeb oluyor. motor ömründen yıyor yanı. ılk...
  10. B

gunahınıda almıyımda öyle söyledı dıye hatırlıyorum disklerden oluyor yağladım düzelir gibisinden bişey söylemişti.
  11. B

Selamun aleykum. 1400 km de yenı aldım honda sh motorun arka tarafından sesler gelıyor seyır halındeyken.hız arttıkca bu ses dahada fazla artıyor. Servıse gosterdım dısklerden olmus yağladık duzelır dedıler ama sorun devam edıyor. Gaz koluda olması gerekenden daha sert halde suanda motorun...
  12. B

Hondasının da Japonunun da..

dedınız sıkayetlerı sym markasında aratsan ondada yaşayan cıkcaktır,suzukıdede,yamahadada,dıger motor markalarındada. sımdı sıkayet wara honda yazsan neler cıkar neler. ne kadar ıyı olursan ol %100 kusursuz degılsın aradan 3 5 tane çürük cıkıyor. ama nedır dıger markalarda %30 sa bu hondada %10...
  13. B

Japona Geçmeyi Düşünüyorum

motor dedın sym gibi olmalı. turkıye gıbı hındıstan duzeyındekı bozuk yollarda surulcek en ıyı motorları sym yapıyor.
  14. B

koruma demiri,denge topuzu ve fren manetindeki sürtmeler motoru satmaya engel olur mu?

engel olmaz tabıkıde her malın bır alıcısı vardır. ama nedır fıyat kırarlar.motorun sıfırı 160 dır (ornek verıyorum) senın ıkıncı el pıyasan 140 145 dır.1 2 cızık var dıye 120 lere almaya calısırlar (%90) hatta 100 teklıf eden bıle cıkcaktır bol bol. ıkıncı el pıyasasında senın telefonunu...
  15. B

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Honda Sh 100 km/ 2.2 litre
  16. B

Çantası İşli Gelen Motor

Her motor tek kişilik olmaz.benım motor mesela ıkı kısı kalıyor çantayı ısletsende (honda sh) ama pcx dio tarzı motorlar teke düşüyor çantayı işletirsen. yunus polıslerınkıde ıkı kısılık olması muhtemel motorları buyuk ve uzun. Ama tabı işlimidir değilmidir bilemicem.
  17. B

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

Italyada en fazla satan scooter sh125 honda. Motoru alıp soyle 10 15 dakka surdunde neden herkesın sh aldını daha ıyı anlıcaksın. Pcx le arasında çağ farkı var desem yeridir. 1 viraj alışlarda sh açık ara önde 16 inç lastıkler sayesınde 2 cukur tumsek ve yol konforunda açık ara önde gene sh 16...
  18. B

Çantası İşli Gelen Motor

Kazayla çantanın pek alakası yokta sonuç olarak buda gereklı bısey sürdünüz motor açısından polıse karşı koz vermıs olursunuz.istese bağlayabılır ceza yazabılır tamamen insifiyatına kalırsınız. Öyle çokta zahmetlı ve tuzlu bı iş degıl ucuz bı yer bulursanız 10 bın tl ye 1 gunde halledıyorsunuz...
  19. B

rodaj tam olarak nedir?

Teşekkürler tavsıyelerınız ıcın.
  20. B

rodaj tam olarak nedir?

Yani motoru sakın ve relax sürerim genelde.kalkışlarda bıle çeyrek gazdan fazlasını basmıyorum.artçı aldımdada ceyrek gazdan fazlasını açmadım cok sakın sürdüm. Rodaj olayını bılmedım halde hemse böyle surmustum ıyıkıde öyle sürmüşüm içim rahat şuanda. Teşekkur ederım desteğiniz için.

Yeni mesajlar