Arama sonuçlarınız

1. saglikk

djı osmo 4 bilgisayara bağlama

aslında kabloyu taktığında şarjdan önce bu cihaza ne yapmak istersin diye bir seçenek çıkıyor
  2. saglikk

🤨🤔🤔🤔🤔
  3. saglikk

veri aktarma odaklı type c girişi ile denedin mi? elindeki kablo belki sadece şarj etmeye yarayanlardandır veri hızı düşüktür
  4. saglikk

eldiven önerisi

standartları karşılayan en uygun fiyatlı eldiveni yazabilir misiniz?
  5. saglikk

Tvs Jupiterime Koruma Demiri Almak İstiyorum Öneriniz Nedir

kuşadası bayisinden aldım ama muhtemelen lisanslı değildir. yani kendi random alıp satıyordur.
  6. saglikk

Tvs Jupiterime Koruma Demiri Almak İstiyorum Öneriniz Nedir

ben bayiden almıştım memnunum. 2 bin tlye
  7. saglikk

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

1 yıl oldu motor alalı motor düştü 3 4 kere ama ben düşmedim hiç hep ayakta kaldım giderken :ROFLMAO::ROFLMAO: Allah korudu valla herhalde
  8. saglikk

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

köpeklerden oldum olası fobim var zaten bide motorda giderken havlayınca resmen kilitleniyorum :)
  9. saglikk

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Köye giderken veya köy yollarında nasıl motor sürüyonuz ya? Her köşe başı köpek sürüleri var. Geçen giderken köpekler saldırdı yine 50lik motorla gidiyorduk süren arkadaşın ayağını kapıyolardı valla. Bu köpeklerden korunmanın yolu yok mu?
  10. saglikk

Kedi Problemi

branda takınca daha kötü oluyo yuva gibi oluyo onlara kapalı sığınak gibi yağmurda direkt içine kaçıyoalr. veya normal havalardada içine sığınıyolar. brandanın üstüne altına içine heryerine giriyolar. brandayı çıkarttığımdan beri motorun üstüne kedi işemedi:)
  11. saglikk

Kurye Motoru Önerisi. Çanta Ruhsata İşli Olması Önemli

2025 jupiterlerdede çanta işli geliyo
  12. saglikk

Benelli 125s alınır mı?

motorun teknik özelliklerini bilmiyorum yorum yapamam o konuda. ancak 1.85 boyunda biri için küçük kalır altında bence. bir kere yolda görmüştüm baya küçüktü
  13. saglikk

TVS Tvs Jupiter Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ordada bu profil resminde biri jupiterle ilgili bişey yazdıydıda ondan dedim :)
  14. saglikk

TVS Tvs Jupiter Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kral senin techolayda veya technopatta bir hesabın var mı?
  15. saglikk

300.000 TL bütçe için motor önerisi

ismi lazım değil 😁 😁
  16. saglikk

Tvs jupiter 125 için lastik önerisi

hocam montaj dahil 6.400 tl istiyorlar, uygun mu değil mi bilemedim açıkçası. siz kaça yaptırdınız?
  17. saglikk

çok teşekkürler, peki servisinde mi yoksa sanayide mi taktırdınız?
  18. saglikk

Selam, tvs jupiterin orijinal lastiği baya kötü herkesin bildiği üzere. incelemesini yapan kanallarda zaten kesinlikle lastiğini değiştirmeden binmeyin diyorlar. bende tatsız olaylar yaşamamak için değiştirme kararı aldım. 2 sorum olacak, ilk olarak tabii ki hangi lastiği almam gerektiği, 2...
  19. saglikk

Kaza yaptım suçlu çıkarmıyım

Tam bir angutmuş, iyi olmuş valla. takip mesafesine uysaymış. kendi salaklığı. senin suçun yok zaten. ancak sol şeritten gitmen kafamda soru işaretleri yarattı neden ikinizde sol şeritten gidiyorsunuz?
  20. saglikk

Yamaha MT-07 Olgun ergen

hortlatmayı severim

Yeni mesajlar