Arama sonuçlarınız

1. Adem20

Motorun Performans Yerlerde

Öncelikle önyargı ve ters bakış açısı ile bakmayıp, ne olabilir? Benim aklıma bu geliyor diye düşünmeniz sizi daha üstün biri yapmış üstad, teşekkür ederim. Sorun ise çok başka çıktı 😂, hava filtresine 2 tane temizlik bezim sıkışmış.
  2. Adem20

Teşekkür kral, servisi aradım. Söyledikleri şey: bizim yaptıklarımızın, uzaktan yakında alakası yok, bu sorunlardan dediler. Ne olucak abi dedim, bakmamız lazım, getir bakalım dediler, bakalım ne olucak
  3. Adem20

Değerli arkadaşlarım merhaba. Hayırlı Günler. Motorum Falcon FR250 2024 6400km Racing 6 Vites Su Soğutma Motorumdan 2 önceki hafta cumartesi günü, sağ bloktan şakırdama sesi gelmesi ve siboplardan şüphelenmem nedeniyle servise götürdüm. O sırada yolda ses dahada artmaya, motor CG gibi titremeye...
  4. Adem20

Tek Teker Önerisi

Peki dostum, iyi günler dilerim.
  5. Adem20

Tek Teker Önerisi

Teşekkürler kardeşim ama öyle bir söylüyorsun ki sanki ben etmişim alan işgalini, belkide ben yanlış anladım kusura bakma. Önerilerin için teşekkürler, çok şükür ki destekleyip, negatif yaklaşmayan üyelerde var. "Ekipman takarak dene, illaki düşeceksin" Haklılar da, ama bazı kişiler sırf kendi...
  6. Adem20

Tek Teker Önerisi

Ona bakarsanız sizde bir risk oluşturuyorsunuz, yok kavga ederim, yok söverim, valla bende vehbi koçun torunuyum o zaman. Benim tavsiyem sizin bir psikiyatriste gitmeniz, veya trafiğe hiç çıkmamanız. İnsanlık denen şey özgürlük saygı ve yaşam çerçevesindedir. Ben, zaten gelişmeye açık biriyim...
  7. Adem20

Tek Teker Önerisi

Bak dostum, hepimizin başı sağolsun, bende üzüldüm açıkçası ama şunu iyi biliyoruz ki sevmediği birşey için değil, sevdiği birşeyi yaparken vefat etti. Birçok kişi yorumunu ve fikrini söylüyor. Kusura bakma ama sitem etme gibi bir hakkın yok. Herkes kendi yaşamını tercih eder. Bazı kişiler...
  8. Adem20

Tek Teker Önerisi

Haklısın, bu işin şakası olmaz, bir bakmışsın bariyerler jilet gibi kesmiş, yerdesin. Şu borçları bir dağıtsam, bende değiştiricem mecbur.
  9. Adem20

Tek Teker Önerisi

Fabrika çıkış lastiği kral, çok kaliteli değil, virajda bile çok konfor ve güven vermiyor açıkçası ama idare ediyorum.
  10. Adem20

Tek Teker Önerisi

Değerli Arkadaşlarım merhaba, Genç bir motosiklet kullanıcısı olarak, çok sık deneme yaptığım ama sonuç alamadığım ve sıkıldığım tek teker konusu için sizlere danışmak istedim. Motorum 2024 Falcon FR250 Racing bir motor. Bu zamana kadar aldığım ve kullandığım 6. Motorum. 1. Elektrikli Motor - 2...

Yeni mesajlar