Arama sonuçlarınız

1. D

İstanbul'da şehir içi kullanılacak scooter tavsiyesine ihtiyacım var.

Medley 150 almaya karar verdim. 1-2 gün içinde 2.el temiz alacağım. Herkese yorumları için teşekkür ederim. Özellikle @Ged ve @Nikkfurie teşekkür ederim.
  2. D

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Piaggio Medley’i araştırınca baya olumlu yorumlar gördüm. Sadece servis ve parçaları tuzlu olabilir gibi geldi. Siz daha iyi bilirsiniz öyle mi ? Yoksa beni çok çekti. Alakasız birde çevremde 1-2 tane uzun süredir freccia 150 kullanan var. Çok...
  3. D

Ocak itibariyle çalışacağım yer Çekmeköy'de olacak. Genelde suadiye-çekmeköy veya altunizade-çekmeköy arası yol yapacağım. 150cc daha çok mu işimi görür
  4. D

joyride'a yükselmiştim ama şimdi istanbul trafiği için kilosu daha düşük önermeniz düşündürdü beni :unsure:
  5. D

trafik için ebatı iyi dimi ? Bir de 2.el almak mı mantıklı sıfır mı ?
  6. D

Herkese merhabalar. 1-2 haftaya inşallah A ehliyetimi alacağım. 4 aydır 50/125cc scooter kullanıyorum alışmak için almıştım. Şu anda ehliyeti alır almaz yeni scooter'a geçmek istiyorum. 150-250cc arası bir motor düşünüyorum açıkçası.. bütçem: maksimum 200-250 belki çıkar. Kullanım amacım: İşe...

Yeni mesajlar