Arama sonuçlarınız

1. ReapeRR

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile tekeriniz düz bassın her daim 👏🏻🔱
  2. ReapeRR

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Motorsiklet sürmekten zevk almanın cc ile hiçbir alakası yoktur, motorsiklet ruhunu seven adam 125 likten de zevk alır neden almasın. Asıl mesele insanların boş konularda birbirleriyle sidik yarıştırıp üstünlük kurmaya çalışması. Üniversiteye giden asgari ücret alan bir adam için 250-125 lik bir...
  3. ReapeRR

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

Bilgim yok ama bu commuter sınıfında eli yüzü düzgün güzel giden bir motor hiç mi yok yaw 😂 Cb125f de sırf markanın ekmeğini yiyen bir model gibi gözüküyor yorumları okuyunca.
  4. ReapeRR

Gölcük’te Islak Zemin Faciası: Motosikletli Grup Otomobile Çarptı

Motorsiklet kullanmak harbiden cerrah hassasiyeti isteyen bir şey, en ufak hatamızda direktmen kazalar meydana gelebiliyor. Pek büyük cc tecrübem yok ama birkaç kez cıbır 600f kullanma fırsatım olduğunda şunu anlamıştım büyük cc motorlar hele gerçekten beyin cerrahı hassasiyeti isteyen aletler...
  5. ReapeRR

Drift L gidon felaket titriyor

Kaza gerçekleştiyse eğer ön düzeniniz veya amortisörlere yamultma yapmış olabilir kazanın şiddetine göre değişir tabi hasar. Arkadaşlar yazmışlar muhtemel tüm sebepleri zaten kontrol ettirmenizde fayda var benim bir arkadaşımda da 23 kasa drift vardı, ufak bir kazada ön düzeni hemen...
  6. ReapeRR

Kove 250RR alınır mı

Dostum yapma bunu kendine alma o çinliyi kendine Süslü püslü avrat bitirir yiğidi kanma o dikenli güle Bırakıverir bir gece yarısı kalırsın bir başına 😂 Şakası bir yana alma... eski bir cf kullanıcısı olarak yatırımını japona yap dostum, az bekle biraz daha biriksin paran güzel mi güzel bir...
  7. ReapeRR

Motordan gelen koku

Benim eski sr dan gelirdi radyatörden bahsettiğiniz gibi bir koku ne zaman yağmurda sürsem merak ettim şimdi
  8. ReapeRR

Motosikletler için "Nezaket Kornası" var mıdır?

Olsa güzel olurdu hem de çok, ilk motorla trafiğe çıktığım zamanlar çok utanırdım insanlardan yol istemeye korna çalmaya hatta bu yüzden ufak bir kazam bile vardır. Belki çözüm olarak korna düğmesine az basabilirsiniz "bip" diye mesela. Hem motorunuza ekstra bir şeyler takıp masraf yapmamış...
  9. ReapeRR

Motor yağ akıttı

Malını sevmek motoruyla bağ kurması nedir insanın çok iyi bilirim :) Malum öğrenciyim şahsen bu yüzden ben de ekstra takıntılı olurdum motoru bağırtmazdım da babama motor yedim diyip şamar yemeyeyim diye😂 Sizin motor da böyle bir sahibe sahip olduğu için şanslıdır daha çoook kmler görürsünüz...
  10. ReapeRR

Servis ücretini paylaş

Benim geçen sene kıçı kırık SR için 2.300 geçirmişlerdi bana alt tarafı 2.000 bakımı için.. Sanarsın bana ustalar benim motoru baştan söküp herşeyini kontrol edip yenileyip vermiş gibi 2.300 liracık tuttu demişlerdi de beynime kan sıçramıştı :) Amatör motorcu olunca ucuz fiyatlar beklemiştim...
  11. ReapeRR

Motor yağ akıttı

Geçmiş olsun öncelikle, size bir şey olmasın da motor sorun değil inanın bana. Yağ akıtma mevzusuna gelelim bundan 1 sene önce ben de kavşakta bir kaza yaşamıştım motorumun fren hidroliği, ve bir miktar yağı sızıntı yapmıştı. Motorumda bir sorun olmadan yaklaşık 1 sene daha bindim ardından...
  12. ReapeRR

Önerilerinize açığım...

Böyle güzel destekler geldi ya bu saaten sonra sigara içersem ayıp olur vallaha :) Müteşşekir oldum değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum ☺️
  13. ReapeRR

Önerilerinize açığım...

Şiirsel bir anlatım abim gerçekten ağzınıza sağlık.. Dediklerinize katılmamak elde değil, sigara içmek maalesef ülkemizin bitki örtüsü, karanlıktan kaçmak ne kadar mümkünse sigarasız bir ortamda bulunmak da o kadar mümkün canım memleketimizde. Ayriyeten sigara içebilir bir şahıs kimse buna...
  14. ReapeRR

Önerilerinize açığım...

Teşekkürümü borç bilirim abi :) Dediğim gibi sigarayı bırakmam şart oldu çünkü gündelik hayatımı gerçekten etkiliyor iki dk yürüye durayım nefes kesiliyor zorlanıyorsun.. Bu illete allah kimseyi düşürmesin. 1763455108 Ahahaha😂 tütün sigaranın öyle bir yönü varmış galiba ama sosyal hayatta insan...
  15. ReapeRR

Önerilerinize açığım...

Dediklerinize harfi harfine uyucam inşallah, planım memlekete gidip anne babanın gözü altında beni göz altında tutmaları :) Başaracağıma inanıyorum olur da bırakabilirsem başlığa yazıp haberdar edeceğim, zaman ayıran kıymetli tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum :) 1763401828 Manitouya...
  16. ReapeRR

Önerilerinize açığım...

Abi günde 1 paket içen biriyim ben ve ortalama 4 senedir içiyorum sence bırakma sürecim zor olur mu çok süreç uzar mı şahsi fikrin nedir ?
  17. ReapeRR

Önerilerinize açığım...

Abi işkence şu sigarayı bırakmak nasıl bir illet ki insanın hayatına işliyor kendini 😂 Boşluğa düşmüş gibi hissediyor insan kendini abi sigara olmayınca😑
  18. ReapeRR

AGV K1S'in Kroniği Varmış

Kask görevini yapmış korumuş kafayı daha ne olsun konforlu kazadan koruyan kask diye birşey icat edilmedi diye biliyorum ne garip insanlar var. Aynı kask bende vardı kavşakta hanım abla gazla freni karıştırıp 60 ile motoruma ve bana yandan girdiğinde korumuştu beni k1s. Hatta paramedik abiler...
  19. ReapeRR

Önerilerinize açığım...

Merhaba arkadaşlar, dostlar, abiler.. bugün sizi gündemin hararetli ortamından kurtarıp, sigarayı bırakmaya çalışırken yaptığım çizdiğim skeçler ile baş başa bırakmak istedim sizi :) Umarım beğenirsiniz tavsiyelerinize açığım marka model referans alınmamıştır hepsi hayal ürünüdür :)
  20. ReapeRR

sadece sürmüyoruz !...

Öyle abi müdür işine gelmedi diye ters çıktı yurdu kirletiyorum ayağı işte :)

Yeni mesajlar