Arama sonuçlarınız

1. A

Motor Hakkında Soru?

İhaleden arora max t easy aldım motor yaklaşık 1 yıldır açık otoparkta yatıyor aküsü boşalmış aküyü direk değişip yağ bakımını da yapacam ama ordan çıkarırken aklıma bi soru takıldı bu 1 yıl içinde benzin deposuna su kaçmışmıdır veya bişe olmuşmudur? Yani depo kapağı lastikli falan ama yine de...
  2. A

R25 46 Hata Kodu?

Selamlar, 2015 model R25 motorum mevcut. Durduk yere 46 hatası verdi motor marşa basınca arkadan bir dırrrt diye ses geliyor roleden geliyor galiba ses motor marş almıyor yani o ses geliyor ama vurdurunca çalışıyor youtubeden araştırdım konjektörle alakalı vs. diye gördüm ama size sormak...
  3. A

2020 R25 Grenaj?

2020 r25 sol grenaj alıcam 1 adet sinyal grenajı aldım başka parçalarıda varmış sakal vs. daha ne almalıyım?
  4. A

R25 Kontak Açınca Elektrik Gelmiyor?

Dün R25 anahtar takmadan amerikan park yapmsk için kontak kablolarını sıyırıp gerekli kablolara bağladım 1 kaç kez çalıştı somra komple elektirk gitti sigortaya baktım sorun yok sorun neyden olabilir? Anahtar da taktım gene gelmedi elektrik açılmadı
  5. A

R25 Soru?

Merhaba motoruma amerikan park yaptım kontak açılınca çalıştırabiliyorum fakat kpntak kapalıyken çalışmasını istiyorum bunun için geöen 3 kablolu on off kablosunun kablolarını kontak kablolarının 3 ünr taktım düğmeye basınca sorunsux çalıltı ama biraz sonra duman çıkmaya başladı 4lü kablosundan...
  6. A

Amerikan Park R25 Soru?

Merhabalar, R25 motoruma amerikan park yapmayı düşünüyorum. Sinyalli ayna olduğu için çok güzel duracağını düşünüyorum. Ama motorda anahtar takılmamışkende sadece amerikan parkın çalışmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  7. A

R25 Motoruma Sinyalli Ayna Taktım Tam Yanmıyor

Merhaba, Geçenlerde motoruma sinyalli ayna taktım kabloların bağlantılarını ön sinyale giden kabloları sıyırarak yaptım fakat herhalde güç az geldiğinden mi bilmiyorum aynanın kayar sinyalleri yarıya kadar yanıyor. Nedeni ne olabilir?