Arama sonuçlarınız

1. HusqM

Trafik kazası geçirdim yabancı uyruklu

Geçmiş olsun
  2. HusqM

Trafik kazası geçirdim.

Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum
  3. HusqM

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Arkadaşların dediği gibi ilk motosikletim olan Svartpilen 250'yi düşünebilirsiniz. Yukarıda 125 cc demişler doğru değil. 2024 ve 2025 modellerinin kasaları değişti ve ciddi para, değmeyeceğini düşünüyorum. 195000 civarı olanlar 2023 modeller yani eski kasalar. Ben bu motosikletle dediğiniz...
  4. HusqM

Aksiyon kamerası önerisi

İkinci el bir Osmo Action 3 işinizi görür
  5. HusqM

zincir bakimi ve o ringler

Merhaba, aynı yağı ben de kullanıyorum. Endişelenecek bir durum yok. Zincir dediğiniz şey nihayetinde motorun dışında bir yerde. Toz da çeker, egzoz dumanı da yapışır, kirlenir de. Parmağınızı sürünce elinize kalın bir tabaka geliyorsa, yağlama zamanı gelmiştir. Onu zaten anlarsınız ama...
  6. HusqM

Dar alanlarda ve eğimli alanlarda motoru kaldırmak ve dönmek

Instagram'da Mehmet Çetin var motosiklet eğitmeni. "Rampada U dönüşü" diye bir video yayınlamıştı, ona bir bakın isterseniz
  7. HusqM

Kulak Tıkacı 3500 Lira

Kaşe, mühür, imza. Ben bu kulak tıkacıyla ilgili forumda konu da açmıştım bir türlü kulağımda durmadığı için. Yukarıda bir kullanıcı takamadığınız için demiş ama katılmıyorum. 3M kullandım, moldex kullandım, şimdi başka bir şey kullanıyorum. Takamıyor olmam imkansız. Fortnine'daki Ryan bunu...
  8. HusqM

Tek Gecelik Çanakkale Macerası

Ben de arabayla kurulana yakaladım maalesef. Geç farkettim etrafa bakayım derken 😬
  9. HusqM

Tek Gecelik Çanakkale Macerası

Herkese merhaba, 26-27 Nisan’a tarihlerindeki Çanakkale gezimi sizlerle paylaşmak istiyorum. 25 Nisan Cuma gece 11’de evde oturmuş kamerayı aldım, video işleri de güzel diye düşünüyordum. Yarın bir Uludağ’a tarafına mı gitsem ne yapsam diye geçti aklımdan. Hem gezecektim hem de gezdiğim yerleri...
  10. HusqM

Cyan ve Gökhan Aygün ile v-strom çetesi olarak köfte sezonunu açmamız.

O pirzolalar ne öyle :) Sezonunuz hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
  11. HusqM

Orta sınıf motor tercihi hk.

Hayırlı olsun, bilmiyordum 9'a geçtiğinizi. Keyifli sürüşler :)
  12. HusqM

13.Nisan.2025 - İzmir'in güney sahillerinde hırt gibi dolanmamız

Oraya da motorla gitmeniz dileğiyle :ROFLMAO:
  13. HusqM

13.Nisan.2025 - İzmir'in güney sahillerinde hırt gibi dolanmamız

Abi motor almadan önce de forumu okuyordum. Sizin ikonik profil fotoğrafı değişince bir şaşırdım :) Ben de Yatağanlıyım da dışardayım maalesef, o tarafları henüz motorla gezemedim. Yine şahane bir gezi olmuş. Her haftasonu çıkıp bu kadar yol mu yapıyorsunuz? Büyük meziyet geliyor bana, maşallah...
  14. HusqM

husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı

Selamlar, profil fotoğrafımdan ve nick'ten de anlaşılacağı üzere Svartpilen 250 kullanıcısıyım. Geçen ay cc yükseltip Yamaha Tracer'a geçtim. Benim Svartpilen ise garajda yatıyor, bakalım bu haftasonu bir arkadaş alacak gibi duruyor. Hey şeyden önce motorun ikinci el piyasayı çok yavaş, ben...
  15. HusqM

50cc uzun yol maceralarım

Helal olsun, hem iyi gezmişsiniz hem de eliniz alet tutuyorken güzel işler yapmışsınız. Dükkan açın tamimre bakıma gelelim :ROFLMAO:
  16. HusqM

0 km/ikinci el Tracer 7, alternatifler ve öneriler

Teşekkürler. Yamaha MyRide uygulaması, bluetooth ile telefondan bağlanıyorsunuz.
  17. HusqM

Teşekkürler, herkesin gönlündeki motoru alması dileğiyle
  18. HusqM

Merhaba, işten güçten şimdi güncelleme yapabiliyorum. Martın ilk haftası olaylar çok hızlı gelişti. Haftaiçi satıcıyla görüşüp anlaştım ve 8 Mart'ta motoru Muğla Milas'tan aldım. Ben aldığımda 3575 km'deydi, şimdi 4500'lere geldi sayılır. Öyle böyle gitmiyor yalnız :ROFLMAO::ROFLMAO: Günlük...
  19. HusqM

Aksiyon kamerası HK.

Ben de bir DJI Osmo Action 4 aldım. Bu söylediğiniz ayarlar onun için de geçerli mi?
  20. HusqM

Moto transfer kullanan var mı?

Selamlar, ben de ekspertiz işini bilmiyorum ama ilk motorumu aldığım zaman MotoTrans'la taşıtmıştım. Gayet memnun kaldım.

Yeni mesajlar