Arama sonuçlarınız

1. M

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

Scorpion 391-491 ve hjc C10 ve c70 alabileceğin en iyi başlangıç seviyesi kasklar.munkunse bir mağazada deneyerek alın.
  2. M

Zx4r/rr yatak sarma hakkında

pistonları ufak,hacmi küçük ve yüksek devir çeviriyor.80 beygir civarı gücü var. Onun yerine aynı veya fazla güçte motor almak daha iyi. Bana göre o motor binilecek değil koleksiyonluk motor. Yani zenginsen bir motorun olur,zx4 de ikinci motor olarak koleksiyon olur arada binersin.
  3. M

250sr yetkili serviste yaşadığım komik an

Herkes herbokolog olduğu için takma.cogu kişi boş konusuyo
  4. M

Nk450 Alınırmı?

Duke 390 dan 600-800 CC ye geçilir.ses istiyorsan benekli leoncino 500 var
  5. M

Rc390 ile ani frenleme ve abs

disk ve balata islaninca fren tutmuyor.ayrica artçı oluncada fren tekli kullanıma göre zorlaşıyor.
  6. M

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

SKF yazcaktim oto düzeltmiş klavye 😂
  7. M

Rosso III Karşılaştırması

hornete M9 daha uygundur.ben de aynisini secerdim
  8. M

Rosso III Karşılaştırması

3ü de mükemmel. S22 senelerdir test birincisi,günlük kullanıma uygun dengeli ve konforlu. M9 touring ve yağmurda avantajlı. rosso 3 ve 4 tamamen pist viraj odaklı. 3 unun de ağır basan yönleri farklı ama hepsi eşit derecede iyi
  9. M

CBR 650 R Egzoz Yardım

şehir içi mutlaka susturucu ile gez.ceza yemessin.uzun yolda susturucuyu çıkarırsın. 1776148682 Akrapovic için buraya https://store.spormoto.com/kategori/outlet?marka=akrapovi Mivv için buraya...
  10. M

Motosikletle Viraj Dönememek

seritle ,teknikle,acıyla ilgili deil,kadın yola bakmiyor,virajı kaçırıyor,gideceği yeri bilemediği için gaz da acamiyor. Tek güvenli sığınağı frene yoneliyor
  11. M

Hangi yağ

5100 yarısentetik,7100 tam sentetik. senin motora ikisi de olur.
  12. M

En Sorunsuz KTM modeli

KTM severler arasında en sevilen,en taş,en değerli blok 2011-2013 lc8. Yanlış hatırlamıyorsam geliştirilmesinde ünlü bir otomobil firması yada mühendis destek olmuş. 2011-2013 990 SMT ve SMR efsanedir. Kötü yanı 9-10 litre yakmasidir :)...
  13. M

Düşük bütceli kask markaları

Fiyat performans hjc c10,scorpion 391 yada 491
  14. M

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

D400 daha çok uzun yol touring sürüsüne sahip ve ağır. 390 daha çok naked supermoto tarzı ve sportif sürüş.uzun yol da yapılıyor. ikisinin de Türkiye'de ikinci eli zayıf değil orta seviye diyebiliriz. ikisindede yedek parça bol ve ucuz. Hangisi ni begeniyorsan onu al
  15. M

10-15Bin Bütçeli Adventure Kask Önerisi

https://store.spormoto.com/urun/mx-9-adv-mips-helmet
  16. M

Ktm Duke 390 Tamiri

Duzceye giderim dersen iyi usta var.ozelden mesaj atabilirsin
  17. M

Ktm Duke 390 Tamiri

Blok açılmadan aşınmış parçaları bilemessin.suan kabaca krankin 10bin,motor indirme 10bin,subaplar tanesi 3bin civarı. işlem sonucu test sürüşü olur. İstanbul'da Karaköy ata moto iyi diye biliyorum. Duke 125 250 390 bloklarında aşina usta kolaylıkla sorunu bulup tamir eder.
  18. M

Lastik Ebat Büyütme

110-140 uyar
  19. M

Motor yıkama tavsiyeleri

Çamurlu,yağlı yerlere özellikle jantlara yağ cozucu skyorsun. Geri kalan yerleri sabun/detarjanli bezle silip kuruluyorsun.baska birşey yapmana gerek yok. Tercihen plastik akşama plastik cilası uyguluyorsun. BEnzinlikteki köpük temizlenmez uyduruk