Arama sonuçlarınız

1. M

400nk egzantirik sesi gibi geliyor

Yağ lambası yanmadı şuanda yanmıyor motor şuan gaz yiyor 7000 devir üstünede çıkabiliyor sadece ses geliyor ama çok yüksek gürültülü değil egzantirik zinciride olabilir diyorlar yatakta olabilir diyorlar sesleride ayırt edemiyorum
  2. M

Bloğa hiçbir işlem olmadı daha öncesinde yağ bakımınıda daha yeni yaptırmıştım
  3. M

Çok anlamam bu işlerden ama subap olunca motor çalışmıyor diye biliyorum
  4. M

Selamın aleyküm öncelikle 400nk kullanıyorum az önce otobanda giderken 4. Vites son devirlerden 5 e attım motor gaz yemedi neyse kenara çektim baktım motordan ses geliyor ama egzantirik sesi gibi geliyor bakınca motoru çalıştırdım korka korka gaz verdim gazı sorunsuz yiyor evede uzaktım motora...
  5. M

Blokta çatlak var yardım edin

Kırık yerin neresi olduğundan bile emin değilim parçada yok elimde maalesef çarşamba muayenem var çarşambaya kadar halledebilir miyim muayeneyi iptal etmeli miyim
  6. M

Blokta çatlak var yardım edin

Merhabalar 400nk kullanıyorum bi gün zincir attığı için ön dişlinin ordan motorun içini kırmış ama yağ falan atmıyordu eksiltmiyordu motorcuda onu yapamayız dediği için bi süre öyle kullandım dünde motorun eksikleri yaptırdım muayeneye sokmak için eve dönerken bi tane araba önüme atladı bende...
  7. M

Muayene ve lastik vakası

merhabalar öncelikle motoru muayeneye sokmayı düşünüyorum lastiğimi geçen sezon sonu değiştim ama biraz bitti ama hala durumu çoğu lastiğe göre kötü değil kimisi kesin geçer diyor kimiside kanka kesin kalırsın diyor siz ne diyorsunuz sizlerden duymak istedim 1746643542
  8. M

Muayeneden geçer mi ?

Merhabalar öncelikle 400nk motorumu muayeneye sokmam gerekiyor ama fren manetinde yamukluk var internette bulunmuyor yenisini alamıyorum servise sordum fabrikadada yok getiremiyorum diyor ayarlanabilir manet denedim onlarda uymuyor frenin yamuk olması muayeneden bırakır mı ? Birde extra olarak...
  9. M

400Nk Yağ Önerisi

Selamün aleyküm beyler bir sorum olacaktı 400nk 2019 model motorum var 3000 de bir yağ değişiyorum motul 7100 kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama motor 2.6 litreye yakın yağ aldığı için 1k üstünde fiyat çıkıyor değişceğim zaman motul 7100 400nkyı boğuyor diye duymuştum 4 silindirlere uygun...

Yeni mesajlar