Blokta çatlak var yardım edin

gJe2Xc_.jpeg
s4xwhiM.jpeg
Merhabalar 400nk kullanıyorum bi gün zincir attığı için ön dişlinin ordan motorun içini kırmış ama yağ falan atmıyordu eksiltmiyordu motorcuda onu yapamayız dediği için bi süre öyle kullandım dünde motorun eksikleri yaptırdım muayeneye sokmak için eve dönerken bi tane araba önüme atladı bende kaldırıma çıktım motoru yatırdım yerler yağ oldu sonra eve çektim motoru yağ ekledim devam ettim bu sefer fark ettim ki 1 tur atsam bile motoru stop ettiğimde yağ boşaltıyor yeri büyük ihtimalle o kırık olan yer genişledi ne yapabilirim bunun tamiri mevcut mudur tamir olarak ne yapabilirim kaynak olur mu olursa ne kadar tutar çarşambaya muayenem var yardım edin

Motosikleti
Ns200 15"
Kırık yerin neresi olduğundan bile emin değilim parçada yok elimde maalesef çarşamba muayenem var çarşambaya kadar halledebilir miyim muayeneyi iptal etmeli miyim
İlk önce kırılan kısmı tespit edin ardından bizlere görsel yüklerseniz sağlıklı olur. En kötü ihtimalle kırık çok büyük derse Sun-Fix gibi malzemeler ile orayı kapatıp muayneden geçirebilirsiniz. Bu durumda motorun yağ seviyesini hep takip edin aksi halde yağsız kalıp ciddi zararlar verebilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gJe2Xc_.jpeg
s4xwhiM.jpeg
Merhabalar 400nk kullanıyorum bi gün zincir attığı için ön dişlinin ordan motorun içini kırmış ama yağ falan atmıyordu eksiltmiyordu motorcuda onu yapamayız dediği için bi süre öyle kullandım dünde motorun eksikleri yaptırdım muayeneye sokmak için eve dönerken bi tane araba önüme atladı bende kaldırıma çıktım motoru yatırdım yerler yağ oldu sonra eve çektim motoru yağ ekledim devam ettim bu sefer fark ettim ki 1 tur atsam bile motoru stop ettiğimde yağ boşaltıyor yeri büyük ihtimalle o kırık olan yer genişledi ne yapabilirim bunun tamiri mevcut mudur tamir olarak ne yapabilirim kaynak olur mu olursa ne kadar tutar çarşambaya muayenem var yardım edin
Mercedes Atego kamypnda baya bildiğin kırılan bloğa kaynak yaptırmıştık. Aliminyum kaynak. Parça yoksa dolgu parça da koyuyorlar. Yapılır. Bir şey olmaaaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar