Muayeneden geçer mi ?

Merhabalar öncelikle 400nk motorumu muayeneye sokmam gerekiyor ama fren manetinde yamukluk var internette bulunmuyor yenisini alamıyorum servise sordum fabrikadada yok getiremiyorum diyor ayarlanabilir manet denedim onlarda uymuyor frenin yamuk olması muayeneden bırakır mı ? Birde extra olarak ayak koyma basamağımda kırık vitesin oraya koyuyorum ayağımı alıştım artık rahatsız etmiyor ama muayenede sıkıntı yaparlar mı

Merhaba normal motosiklet özel olmayan muayne istasyonlarında genel olarak şase numaran, elektrik sistemin kısa uzun far sinyaller fren lambaların, lastik diş derinliği, ön arka teker boşluğu v.s bakılır frenlemeyi bile kendiniz binerek yapıyorsunuz. Bunların normal istasyonda sorun olacağını sanmıyorum.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Manet sorun olmaz ama sanki basamaktan bırakabilirler gibi, sürüşü tehlikeye atıyor çünkü.

Bu arada manet yamuksa düzeltilebilir, fotografini atar mısın bakalım.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Merhabalar öncelikle 400nk motorumu muayeneye sokmam gerekiyor ama fren manetinde yamukluk var internette bulunmuyor yenisini alamıyorum servise sordum fabrikadada yok getiremiyorum diyor ayarlanabilir manet denedim onlarda uymuyor frenin yamuk olması muayeneden bırakır mı ? Birde extra olarak ayak koyma basamağımda kırık vitesin oraya koyuyorum ayağımı alıştım artık rahatsız etmiyor ama muayenede sıkıntı yaparlar mı
Ayak peg' inin kırık olması muayeneyi riske atabilir. Geçse bile bu şekilde kullanmanız ve buna alışmanız sizi riske atacaktır. Acilen yaptırmanız yararınıza olacaktır.

vitese ayak konur mu yav, üst viteslerde aşağı doğru basınca vites düşüverir, motor tekeri kilitler sıkıntılı işler olabilir, bir an evvel ayaklığı alın hocam.

2017 den 2021 e kadar modeli olan bir Markanın Fren Mağneti olmaması Marka imajı açısından Bomba.. Her köşe başına ekip dikip Trafik cezası yazmak bu firmaları kontrol etmekten daha kolay galiba. Avrupa , Kuzey ve Güney Amerika ayrıca Kanada'da satışları varmış. Acaba Avrupada sattığı motorun Fren Mağneti içinde '' Fabrikasında bile yok , getiremiyoruz '' diyorlarmı ? Adamı oyarlar .. Burada Meydan boş tabii..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar