Arama sonuçlarınız

1. Ergo Proxy

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Kawasaki Ninja 250R. Toplamda 68.000 km oldu. Hala devam.
  2. Ergo Proxy

Yaşlı ve yeni üye

Siz yaşlı değilsiniz, Kıdemli gençsiniz :) Hoşgeldiniz.
  3. Ergo Proxy

Egzoz Hakkında ?

Mükemmel görünüyor :)
  4. Ergo Proxy

Egzoz Hakkında ?

amacım ve açtığım konular zaten ona yönelikti. ama kimse motorumu almak istemiyor :D benim heves ettiğim motorlar ise eski 4 silindirli makineler. onu da alma diyorlar. 200.000 km devireceğim galiba minik ninjamla :D
  5. Ergo Proxy

Egzoz Hakkında ?

honda'nın ileri sürüş eğitimini halen alıyorum 4. seviyedeyim. büyük motor tecrübem yok.Bakkala giderken bile her türlü ekipmanımı korumamı takarım. Sadece daha gür bir ses almak istemiştim :(
  6. Ergo Proxy

Egzoz Hakkında ?

1755765470 tek silindir ama öyle gerçekten. benim motor çift silindir aynı hacim ama ses yok :D 1755765529 onu elle hızlıca söküp takabilir miyim ? bir de bu yüzden ceza yer miyim katalizör yeterli olduğunu varsayarsak
  7. Ergo Proxy

Egzoz Hakkında ?

haklısınız ama bahsettiğim ses çok çok hafif bir ses. egzoz değişimi vs gibi bir şey düşünmüyorum.
  8. Ergo Proxy

Egzoz Hakkında ?

Merhaba arkadaşlar, çift silindir 250cc bir motorum var. diğer motorlara baktığım zaman, örneğin dominar 250 'nin sesi benimkinden daha gür çıkıyor. Ya da aynı özelliklerde olan R25'in. Motorumun üzerinde fabrika çıkışı uzun tip egzoz var (2013) Polislerin sıkıntı çıkartmayacağı şekilde, daha...
  9. Ergo Proxy

Ninja 250r alınır mı?

67.500 de kazasız modelini hala kullanıyorum. bakımları hariç hiç masraf etmedim.
  10. Ergo Proxy

Suzuki Bandit 650S (Tavsiye)

İstanbul Kadıköy abi 1755436437 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-akademisyenden-orjinal-temiz-ve-titiz-kullanilmis-bandit-650-s-663980409/detay İlan bu abi.
  11. Ergo Proxy

kendim de öğrenmeyi istiyorum ve üzerinde çalışması daha basitler aslında. Çok mantıklı olur böyle bir motor almam. Bildiğiniz bir ilan varsa yönlendirebilirsiniz.sahibinden.com da kırmızı olsan bandit 650S modelini düşünüyordum. İndirim de yapacağını söyledi arkadaş.
  12. Ergo Proxy

yurt dışına çok gidip gelebiliyorum, gürcistan ve yunanistan özellikle. dediğiniz motor kaç model bu arada abi. Çok teşekkür ederim tekrardan çok yardımcı oldun. Kendi kafa yapıma sahip bir motorsiklet sürücüsü bulmak çok iyi oldu :) 26 yaşındayım, bizim nesilde pek böyle düşünen yok.
  13. Ergo Proxy

çok güzel bir öneri abi. Peki O model 4 silindirli mi ? bir de bandit düşünme nedenlerimden biri neredeyse hala en çok satılan orta sınıf motorsiklet olması. amerikada ve avrupada parçaları aşırı yaygın. sadece ülkemizde yaygın değil. Z750S' e bakacağım abi. Bütçem en fazla 270.000 TL
  14. Ergo Proxy

hocam işe gitme konusunda haklısınız, olacaktır illa ki. Ama illa da 4 silindir istiyorum. Evet, sadece sesi için istiyorum dostum. Egzoz vs takan insanlardan da değilim. hali hazırda kullandığım araba zaten 190E 2.5. İlk sahibiyim. Cb125E ile işe gidip gelsem, diğer 4 silindirli oalcak motoru...
  15. Ergo Proxy

O zaman cb125E yi tamir edip, sadece Ninjayı satıp bunu almak mantıklı olur mu ? çünkü herkes çok keyifli ve dayanıklı olduğundan bahsediyor Bandit'in. 4 silindir, retro görünüm ve ucuz olması çok güzel... MT 7 de olabilirdi ama 2 silindir ve temizini bulmak aşırı zor.
  16. Ergo Proxy

Merhabalar abilerim, ablalarım. Görünüşünü, 4 silindir olması ve sağlamlığını çok sevdiğim için Suzuki Bandit modellerine bakıyorum. Sizce almalı mıyım ? Hangisini almalıyım ? Ya da önerebileceğiniz bir ilan var mı ? Banditler yurt dışında çok popüler olsa da ülkemizde çok az varlar malesef...

Yeni mesajlar