Egzoz Hakkında ?

Motosikleti
Kawasaki Ninja 250R
Merhaba arkadaşlar, çift silindir 250cc bir motorum var. diğer motorlara baktığım zaman, örneğin dominar 250 'nin sesi benimkinden daha gür çıkıyor. Ya da aynı özelliklerde olan R25'in. Motorumun üzerinde fabrika çıkışı uzun tip egzoz var (2013) Polislerin sıkıntı çıkartmayacağı şekilde, daha gür bir ses nasıl alabilirim ? önerileriniz nelerdir ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hiç uğraşmayın, daha kötü ses çıkar. motorun sesine değil gidişine, duruşuna, viraj almasına bakın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Katalizörün bir kısmını kestirdiğinizde orijinal egzozda daha gür bir ses alırsınız ve de mahalleliyi kendinize sövdürmezsiniz.

Motosikleti
Motorsuz
Dominar 250'nin sesi nerden baksanız bütün 250 lik sınıfından gür çıkıyor. Tapa egzoz yaptırırsınız o da çok bağırırsa onun da cezası var :D

Motosikleti
haklısınız ama bahsettiğim ses çok çok hafif bir ses. egzoz değişimi vs gibi bir şey düşünmüyorum.
Ben boşuna masrafa girmeyin, başınıza iş çıkarmayın diye söyledim.
ne yapılırsa yapıldın düzgün ses çıkmaz, akropoviç takılı r25'lerin bile sesi kötü çıkıyor. 250cc'den çok ses beklememek lazım. ses anca orta ve büyük hacimde güzel çıkıyor. Uğraşacaksanız daha faydalı aksesuarlara yatırım yapın, ya da mesela daha iyi koruyan eldivene para harcayın ama egsoz bırakın orjinal haliyle kalsın.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Merhaba arkadaşlar, çift silindir 250cc bir motorum var. diğer motorlara baktığım zaman, örneğin dominar 250 'nin sesi benimkinden daha gür çıkıyor. Ya da aynı özelliklerde olan R25'in. Motorumun üzerinde fabrika çıkışı uzun tip egzoz var (2013) Polislerin sıkıntı çıkartmayacağı şekilde, daha gür bir ses nasıl alabilirim ? önerileriniz nelerdir ?
Soba borusunu (son susturucu) çıkarırsanız daha gür ve fazla ses çıkar, ama üzerindeki katalizör yeterli değilse hiç uğraşmayın geri takın, ceza yemeye değmez

Motosikleti
Kawasaki Ninja 250R
N250 ve F250'lerin sesi bayağı bir gür çıkıyor nedense, en azından benim rastladıklarım hep böyleydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tek silindir ama öyle gerçekten. benim motor çift silindir aynı hacim ama ses yok :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soba borusunu (son susturucu) çıkarırsanız daha gür ve fazla ses çıkar, ama üzerindeki katalizör yeterli değilse hiç uğraşmayın geri takın, ceza yemeye değmez
onu elle hızlıca söküp takabilir miyim ? bir de bu yüzden ceza yer miyim katalizör yeterli olduğunu varsayarsak

Motosikleti
Ns200 15"
Egzoz sesinden ziyade emiş sesini arttırmanın yolunu bulun, varsa kaliteli yüksek geçirgenliği olan hava filtresi takın ve her gaz açtığınızda sizi tatmin eden bir ses olsun.

Motosikleti
Böyle gereksiz şeylerle uğraşana kadar düzgün ekipman alın, eğitim alın.
yani önem sıralamanız yanlış. Kaynaklar sınırsız değil, haliyle bazı şeylere öncelik verilmesi gerekiyor. ekipmanlarınız tam mı? yeterince korumalı mı? eğitim aldınızartık sürüşüm mükemmel diyebiliyor musunuz? Egzos sesi en son öncelikli, artık lüks, keyfi denecek bir şey bu sıralamada. hele küçük cc motor için ne yapsanız nafile zaten ne ses beklenir ki onlardan, boşverin, olabildiğince sessiz olsun işte.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
N250 ve F250'lerin sesi bayağı bir gür çıkıyor nedense, en azından benim rastladıklarım hep böyleydi.
Bende N250 var. Sabah işe gitmek için garajdan çıkarırken çalıştırmıyorum üst kattaki teyze uyanıyormuş :D

Garip bir şekilde cc sine göre iyi bir sesi var motorun ben de alırken böyle olduğunu bilmiyordum :D

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
D400 ün sesine hastayım ben de Tracerim var ama onu kıskanıyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yok ama D400 de ben geliyorum diyor hani. Gerçi sağa çekme sebebide egsoz diyorlar ama.
Bide bu egzos, egsoz doğrusu ne bunun? BAktım egzoz muş.

Motosikleti
Kawasaki Ninja 250R
honda'nın ileri sürüş eğitimini halen alıyorum 4. seviyedeyim. büyük motor tecrübem yok.Bakkala giderken bile her türlü ekipmanımı korumamı takarım. Sadece daha gür bir ses almak istemiştim :(
Böyle gereksiz şeylerle uğraşana kadar düzgün ekipman alın, eğitim alın.
yani önem sıralamanız yanlış. Kaynaklar sınırsız değil, haliyle bazı şeylere öncelik verilmesi gerekiyor. ekipmanlarınız tam mı? yeterince korumalı mı? eğitim aldınızartık sürüşüm mükemmel diyebiliyor musunuz? Egzos sesi en son öncelikli, artık lüks, keyfi denecek bir şey bu sıralamada. hele küçük cc motor için ne yapsanız nafile zaten ne ses beklenir ki onlardan, boşverin, olabildiğince sessiz olsun i

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar