Arama sonuçlarınız

1. H

Kuba ege 100cc 2023 nedakar eder?

Selamını aleyküm arkadaşlar elimde kuba ege 100 cc 2023 model 800 km de Ekstra koruma demiri canta falanvar sizce nekadar eder ilana nedadar yazayım sarı sitede herkez farklı fıyat yazmıs
  2. H

husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı

Genelde sehir ici kulanım icin zaman zaman arazi yolarada surduyum oluyor aşırı uzun yol yapmam zaten 1744651991 Cb 250 r
  3. H

husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı

Selamını aleyküm arkadaşlar sıfır husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı artı ve eksileri nelerdir sizce husquwarna 250 mi yoksa cb mi daha mantıklı
  4. H

Motosiklet geri dönüşüm valfi iptali

Selamın aleyküm arkadaşlar bugun geri dönüşüm valfi ini temizlemek istedim ronaltide dalganma vardı soktüm icinin valfi patamıstı tıkanmıştı motorcuya gitiyimde iptal et dedi gerek olmadığını söyledi Performans artarmıs zaten motor sepet takilmis kanuni seyhan 150 cekis onemli Atı ve eksisi...
  5. H

Ekzoz ucu ceza yermi?

Selamın aleyküm arkadaşlar bugün akropovic ekzoz ucu taktım motoruma zaten sadece dış kısmını takabildim güzel durdu ama içimde kuşkuvar durduk yere 4000tl yemek istemiyorum ses aynı deyişiklik yok acaba ceza yermiyim
  6. H

Plakasız motor yakalandı cezası ?

Selamı aleyküm arkadaşlar dukanın önünden arkadaş ın palkasız sase numarasız motorunu götürdüler sözde kameradan fotorafını almışlar böylebişey sözkonusu olabilirmi arakadaş afedersiniz g**t altına gittimi
  7. H

Hondanın orjinal balatalarını ask mı üretiyor

Selamın aleyküm arkadaşlar Honda cbf 150 var araka balatam bitiyi için interneten orjinal balata aldım ama balatanın üzerinde ask yazıyor acaba pakete ask mı koydular yoksa hondanın balatalarını ask mı üretiyor
  8. H

Honda cbf 150 Michelin lastik

Selamünaleyküm arkadaşlar Honda cbf 150 motorumun araka lastiyi deyişim zamanı geldi Michelin citiy extra lastik alsam taşlık araziye uygun olurmu sonuçta yumşak lastik yeri geldiyinde motorla dağa cıkıyoruz
  9. H

Ls2 rapid Chameleon kak iyimidir

Ls2 rapid Chameleon kask almayı düşünüyorum ece 22.5 dot nbr7471 sertifikaları var ful face bir kask polikarbon dış yapısı sizce is görürmü kalitelimidir
  10. H

Lastik deposu güvenilirmi

Trendyol üzerinden lastik deposundan liqiu moly yağ sipariş edeçeğim önceden yağ allan varmı orjinalmidir
  11. H

Plakasız motora plaka takmak

Merhaba arkadaşlar bi arkadaşta palakasız motor var ona önceden trafikten men edilmiş plaka taksak son rakamını kesek sahte plakaya geçermi
  12. H

Motul sahte yap

Selamınaleyküm arkadaşlar motorum için bi yağcıdan motul 3000 aldım motora koydum ama sonradan farketimki dutunun arkasındaki o acınca çıkan sayfalar yok ama motorun çalışmasında bi sıkıntı yok yağın rengide iyiydi sizce deyiştirmelimiyim
  13. H

Kanuni cg duman power

Selamınaleyküm arkadaşlar elimde kanuni cg var karbiratör hava girişinden yağ basıp biraz dumanlı gezsek bi zararı olurmu
  14. H

Lastik deposu com güvenilirmi

Lastik deposundan liqui moly 10w 40 stret yağ alaçağım bundan önce alan arkadaşlar varmı güvenilirmi
  15. H

Honda cbf 150 ibre ısıgı

Selamınaleyküm arkadaşlar ibre ısığı patladı sarı yerine mor yapsam muaneden geçermi
  16. H

10 amper sigorta yerine 20 amper sigorta

Selamınaleyküm arkadaşlar az önce başıma bi olay geldi motorsiklet imde sis farı var sis farları park lanbasının kablosuna kablo direksiyona sıkışıp kısa devre yaptı ama sigorta atmadı sigortaları açtım normalde 10 amperlik olacak Ama biri 10 diğeri 20 amper 20 amperlik sigortayı 10 ile...
  17. H

Honda cbf 150 arka amartisör

Selamın aleyküm arkadaşlar cbf 150 arka amartisör biraz fazla vurmaya başladı sanki sertleşmiş acaba yağlı amartisörmü yağı eksilmiştir belki (lastik havası ayarlı)
  18. H

Ekzoza yağ dökmek ekzozu temizlermi

Selamınaleyküm arkadaşlar bi arkadaş in yavsiyesi motorsiklet ekzozuna biraz yağ dök ekzoz temizlensin diye acaba bu dorumu
  19. H

Siyah duman atma ve stop etme

Merhaba arkadaşlar cbf 150 sahibiyim bir süredir motorumda siyah duman atma vr sönme sorunu var ronaltide ani gaz yemiyor bazen ara gaz verip vites düşürürkende sönüyor ustaya gitim benzin kötü motora avans aldırıyor dedi ben büji diyordum ama usta yok buji olsa böyle saymaz dedi sizce sorun...
  20. H

Sıcak iken çalışmama

Merhaba arkadaşlar honda cbf 150 sahibiyim bi kaç haftadır kafama bişey takıldı motor soğuk iken tek marş yapıyor sıcak iken 2nci seferde ancak çalışıyor bunun sebebi ne olabilir

Yeni mesajlar