Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamını aleyküm arkadaşlar elimde kuba ege 100 cc 2023 model 800 km de
Ekstra koruma demiri canta falanvar sizce nekadar eder ilana nedadar yazayım sarı sitede herkez farklı fıyat yazmıs
Selamını aleyküm arkadaşlar sıfır husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı artı ve eksileri nelerdir sizce husquwarna 250 mi yoksa cb mi daha mantıklı
Selamın aleyküm arkadaşlar bugun geri dönüşüm valfi ini temizlemek istedim ronaltide dalganma vardı soktüm icinin valfi patamıstı tıkanmıştı motorcuya gitiyimde iptal et dedi gerek olmadığını söyledi
Performans artarmıs zaten motor sepet takilmis kanuni seyhan 150 cekis onemli
Atı ve eksisi...
Selamın aleyküm arkadaşlar bugün akropovic ekzoz ucu taktım motoruma zaten sadece dış kısmını takabildim güzel durdu ama içimde kuşkuvar durduk yere 4000tl yemek istemiyorum ses aynı deyişiklik yok acaba ceza yermiyim
Ls2 rapid Chameleon kask almayı düşünüyorum ece 22.5 dot nbr7471 sertifikaları var ful face bir kask polikarbon dış yapısı sizce is görürmü kalitelimidir
Selamınaleyküm arkadaşlar motorum için bi yağcıdan motul 3000 aldım motora koydum ama sonradan farketimki dutunun arkasındaki o acınca çıkan sayfalar yok ama motorun çalışmasında bi sıkıntı yok yağın rengide iyiydi sizce deyiştirmelimiyim
Selamınaleyküm arkadaşlar az önce başıma bi olay geldi motorsiklet imde sis farı var sis farları park lanbasının kablosuna kablo direksiyona sıkışıp kısa devre yaptı ama sigorta atmadı sigortaları açtım normalde 10 amperlik olacak Ama biri 10 diğeri 20 amper 20 amperlik sigortayı 10 ile...
Selamın aleyküm arkadaşlar cbf 150 arka amartisör biraz fazla vurmaya başladı sanki sertleşmiş acaba yağlı amartisörmü yağı eksilmiştir belki (lastik havası ayarlı)
Merhaba arkadaşlar cbf 150 sahibiyim bir süredir motorumda siyah duman atma vr sönme sorunu var ronaltide ani gaz yemiyor bazen ara gaz verip vites düşürürkende sönüyor ustaya gitim benzin kötü motora avans aldırıyor dedi ben büji diyordum ama usta yok buji olsa böyle saymaz dedi sizce sorun...
Merhaba arkadaşlar honda cbf 150 sahibiyim bi kaç haftadır kafama bişey takıldı motor soğuk iken tek marş yapıyor sıcak iken 2nci seferde ancak çalışıyor bunun sebebi ne olabilir