Lastik deposu com güvenilirmi

Lastik deposundan liqui moly 10w 40 stret yağ alaçağım bundan önce alan arkadaşlar varmı güvenilirmi

Motosikleti
CBR 125 R 2014
lastik aldım sorun yoktu. hatta liki'nin yakıt katkısından hediye vermişlerdi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Lastik deposundan defalarca Mitas, Anlaş lastik aldım. Her alışverişim sorunsuzdu. Oradan yağ almak konusunda kafanızda şüphe oluşursa alternatif olarak GKN Motors'tan da aynı yağı alabilirsiniz. Her 1 lt yağ için de 1 tane Liqui Moly shooter hediye ediyorlar. Ben GKN'den de memnunum, tavsiye ederim. Oradan yıllardır aldığım Liqui Moly Street yağlardan hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Geçen yıl anlas arka lastik almıştım sorunsuz hızlı bir şekilde elime ulaşmıştı paketleemesi ve kargosu özenliydi.

Lique moly alacağım zaman Türkiye distribütöründen alıyorum. Kendi resmi sitesi var aklınızda soru işareti kalmaz

Lastik deposundan defalarca Mitas, Anlaş lastik aldım. Her alışverişim sorunsuzdu. Oradan yağ almak konusunda kafanızda şüphe oluşursa alternatif olarak GKN Motors'tan da aynı yağı alabilirsiniz. Her 1 lt yağ için de 1 tane Liqui Moly shooter hediye ediyorlar. Ben GKN'den de memnunum, tavsiye ederim. Oradan yıllardır aldığım Liqui Moly Street yağlardan hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Ben de son yağ değişiminde oradan aldım 3 litre 10w30 yağ ve 3 adet yakıt katkısı gönderdi. Yağ orjinal ve şişelerde uzunca çubuk var. Benim motora normal huni yetmiyordu çok iyi oldu bu olay. Bayağı hoşuma gitti liqui moly. Daha da motul, castrol ve ipone almam.

Takım lastik aldım alışveriş platformu üzerinden saolsunlar yardımcı oldular çok banada, gelen lastiklerde üretim yılı 2022 di,hatta kargoda sorun oldu ve bilgi verince beklemeden yenisini çıkardılar.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Dayanamadım sipariş verdim liqui moly. Bir deneyelim nasıl bir hissiyatı olacak :D

yanlış oldu ben gkn motordan almıştım, yorumlarda görünce yazmayı unuttum.

Bende lastik aldımıştım hemen yolladılar hiç sorun yok ilgileniyorlarda müşteriyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar