Arama sonuçlarınız

1. M

Jüpiter 125 Rolantide ve Gaz Kesince titreme var

Skuterlerde rölantide titreme genelde ön varyatörden kaynaklı meydana gelir, ancak problemi daha detaylı açıklayabilirseniz çözüm için daha çok yardımcı olabiliriz.
  2. M

Jüpiter 125 Rolantide ve Gaz Kesince titreme var

Varyatör bakımı yapıldımı?
  3. M

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Konu sahibi bence motosikletini satsın herkes rahat etsin. :D
  4. M

Elektrik tesisatı ile ilgili sorun

İlk önce akü voltajını ölçmenizi tavsiye ederim eğer voltaj göremiyorsanız ilk önce statörü AC modunda ölçmeli (DC modda ölçmez çünkü statör AC üretir) ve çıkan değerlere göre konjektör kontrol edilmeli. Statör kısa devre yapmış olabilir. Statörün 1 bacağı yanmış olduğundan ötürü düşük akım...
  5. M

Mantık Ve Sürüş Zevki

Hocam buralarda bize dana, kuzu ve tavuk eti diye neler yedirdiler Allah biliyor. :D
  6. M

Zemini anlamayan biri için lastiğin ne önemi var? İlk yağan yağmurda hangi lastik başarı ile tutunabilmiş? Lastikten ziyade bir sürücünün motosiklete ne kadar çok hakim olabildiği daha önemli, en basitinden arkadaşımda son kasa R25 var virajlara girmeye ödü kopuyor ve ön fren kullanmak nedir...
  7. M

O gün Svartpilen'de bulunan MRF marka lastikler ile pegler ile asfaltın nasıl kazınabileceğini bizzat gördüm, hatta o lastiklere çöp olarak bakarken bütün olayın sürücüde bittiğini tamamen orada anladım.
  8. M

Vites mili keçesi beni delirtecek

Tornacı vites milinden daha pahalı ücret isteyecektir. :)
  9. M

Olsun abi biz onunla anlaşıyorduk ama düz ama ters bir şekil gidiyorduk. :D
  10. M

Eniştem CG'sini kullanmam için müsade vermişti sağolsun ama bir motor bu kadarmı dandirik olurdu, şasesi alttan yırtıldı, frenler desen ön arka kampana Allah'a emanet, gösterge bozuk, ayak marşının yayı kırık, Çin malı CG'nin amortisörleri zaten vasat, lastiklerde naylon du :D şimdi buna ben ne...
  11. M

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Abi silindir haciminde bir değişikliğe gidecekmisiniz yoksa orijinal hacime sadık mı kalacaksınız?
  12. M

Xmax 250 vs MT-25 arasında kaldım

Kaza oranının yüksek olması o motosikletin güçlü olduğu için değil kullanıcılarının bir çoğunun tırt olmasından kaynaklıdır, içinizdeki bu korku yersizdir. Dominar 400 ise evet kitap üstünde torkludur ancak çokta giden eden bir model değildir, kasası ağır olması sebebiyle bu gücü pek...
  13. M

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Abi maşallah çok hızlı ilerliyorsunuz, proje dediğin minimum 1 yıl falan sürer. :D
  14. M

Lastik seçimi önemli bir tercihtir, kalitesiz lastik seçimi istenmeyen kazalara sonuç doğurabilir. Eğer iyi bir sürücüyseniz ve frenleme yapmayı iyi biliyorsanız lastiksizde harikalar anlar yaşayabilirsiniz. -Soichiro Honda
  15. M

Vites mili keçesi beni delirtecek

Vites miline çekiç ile vurmanızı tavsiye etmem, mili çevreleyen yataklara zarar verebilir veya alüminyum gövdeyi çatlabilir. Yağ kanalının geçtiği bir nokta varsa ve orayı çatlatırsanız yağ basıncı düşüklüğü nedeniyle motoru öldürebilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim gibi debriyajı söküp vites...
  16. M

Yamaha TRACER 900 ÖN FREN PROBLEMİ

Yüksek ihtimalle abs beyninde hava kalıyor ve bu yüzden bu durumu yaşıyorsunuz. Obd girişinden beynine bağlanıp abs motorunu çalıştırılmalıdır eğer buna erişiminiz yoksa abs beynindeki rekorlardan hava almalısınız (her ne kadar selenoidler çalışmadan zor olsada bir nebze faydası olacaktır) veya...
  17. M

motorsikletten gaz verince tiz bir ses geliyor bazen gidiyor 2. ve 3. viteste cıkıyor genelde

Bahsettiğiniz ses arkadan gelen metalik cızırtı sesi ise motosikletteki aksamları kontrol etmeniz gereklidir, bu tarz sesi ince bir metalin titreşiminden ötürü çıkabilecek bir sestir.
  18. M

motorsikletten gaz verince tiz bir ses geliyor bazen gidiyor 2. ve 3. viteste cıkıyor genelde

Motorun sesini dinletmek istediğinizde neden sabit devirde tutmadınız? Bir motor kendi sıkıntısını rölantide veya gazın sekizde biri açıldığında kendini belli eder.
  19. M

Dominar 250 Rölanti problemi

Tps veya rölanti motoru sıkıntılı, ancak gidişte ufak tefek teklemeler yaşıyorsanız problem tps.
  20. M

Mantık Ve Sürüş Zevki

Abi söv küfür et ama köftemize böyle şeyler deme. :D

Yeni mesajlar