Arama sonuçlarınız

1. P

gidon titreşim sorunu

0 aldığım forza 250'de rolantide dahi çok titreşim oluyor. yolda giderken ellerimde uyuşma ve karıncalanmaya neden oluyor. elcikler ele baskı sürekli vibrasyon verdiğinden 20 dakikadan fazla kullanamıyorum motoru.gidon topuzu bu işi çözermi yada hangisi çözer. çözüm önerisi olan var ise...
  2. P

Ellerde uyuşma sorunu

Arsç sıfır alındı forza 250. 20 km de iki elim birden komple uyuşuyor ve 5 dakika mola vermek zorunda kalıyorum. Bu daha önceki motorumdada oluyordu fakat elcik kılıfıyla bir nebze azaltmıştım. Muhtemelen karpal tunel sendrom sorunu. Geçici çöxüm arıyorum. başına gelen var mı titreşim...
  3. P

2 ay yatan scottar gaz yeme sorunu

Kisbee 50cc 2 aydır yazlıkta yatıyor . 15 dk çalışmadı marştan. Daha sonra kullanmaya başladım gaz yemiyor arada yavaşlıyor kendiliğinden nedendir acaba
  4. P

Farda problem

Dün çukura girdikten sonra öndeki infitary marka led far bozuldu. Açtım fakat güç verince kesiliyor rolantide yanıyor sebebi ne olabilir
  5. P

10 kmden sonra Ellerde uyuşma

merhaba kisbee 50cc 2017 de aldığım bir scotter var 10-15 km arası ortalama 50 km hızla gittiktn sonra iki elimdede uyuşma ve hissizlik oluyor daha önce yaşayan varmıdır

Yeni mesajlar