10 kmden sonra Ellerde uyuşma

merhaba kisbee 50cc 2017 de aldığım bir scotter var
10-15 km arası ortalama 50 km hızla gittiktn sonra iki elimdede uyuşma ve hissizlik oluyor daha önce yaşayan varmıdır

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Yüksek ihtimalle titreşimden dolayı oluyordur. Gidon topuzu yoksa gidon topuzu takabilirsiniz. Onun haricinde eldivenle kullanmıyorsanız eldivenle kullanırsanız hem güvenlikli sürersiniz hem de titreşimi engelemiş olursunuz. Şase motor bağlantı vidalarını kontrol edebilirsiniz titreşimi kontrol etmek için.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belkide elcikleri fazla sıkıyor olabilirsiniz bende ilk başlarda aynı sorunu yaşadım sürdükçe alıştım. Elcikleri tutarken daha az sıkın hatta bu videoyu izleyin:

https://www.youtube.com/watch?v=4bWlQXptfx8

Motosikleti
D400
tedirgin olup gidonu fazla sıkıyor olabilir misin

3 ihtimal var kardeşim.
birincisi tetik parmak problemi 2cisi karpal tünel 3 ise boyun düzleşmesi.. ilkini amelyatı oldum ben. şuan diğer parmak yapıyor. karpal tüne defilim boyun düzleşmesi cktı. acilen fizik tedavi almam gerekiyor. 5 10ökm sonra aol el parmaklarım uyuşuyor. önce fizik tedaviye gidicen emg çekecekler sinirlere bişey oldumu diye. orda bişey toksa boyun yada 4 faktör kullanım tarzı.. ama ilk 3 maddr olasılığı yuzde 80 bilgine. zaten 3 hastalığı arasdr belirtiler aynı. şuan benm boynumda düzleşme var.. sırt boyun parmak ucuna vuruyor ve grce çok idrara ckıyorum. şuan

Bende karpal tünelden şüphelendim ama ikisndede olması garip geldi açıkcası. Motor aldığımdan beri aynı sorun var sıfır almıştım

2-3 gündür sağ elimin serçe parmağı uyuşuk geçmiyor. Acaba benim de mi bir sorunum var.

Yüksek ihtimalle titreşimden dolayı oluyordur. Gidon topuzu yoksa gidon topuzu takabilirsiniz. Onun haricinde eldivenle kullanmıyorsanız eldivenle kullanırsanız hem güvenlikli sürersiniz hem de titreşimi engelemiş olursunuz. Şase motor bağlantı vidalarını kontrol edebilirsiniz titreşimi kontrol etmek için.

Gidon topuzu ne işe yarar

Titreşimden dolayı olabilir, boyun fıtığı olmuş olabilirsiniz gidon topuzu kullandıktan sonra hâla devam ederse bir ortopediye gidin derim.

3 ihtimal var kardeşim.
birincisi tetik parmak problemi 2cisi karpal tünel 3 ise boyun düzleşmesi.. ilkini amelyatı oldum ben. şuan diğer parmak yapıyor. karpal tüne defilim boyun düzleşmesi cktı. acilen fizik tedavi almam gerekiyor. 5 10ökm sonra aol el parmaklarım uyuşuyor. önce fizik tedaviye gidicen emg çekecekler sinirlere bişey oldumu diye. orda bişey toksa boyun yada 4 faktör kullanım tarzı.. ama ilk 3 maddr olasılığı yuzde 80 bilgine. zaten 3 hastalığı arasdr belirtiler aynı. şuan benm boynumda düzleşme var.. sırt boyun parmak ucuna vuruyor ve grce çok idrara ckıyorum. şuan

Konuyla alakası yok ama ne kadar çok imla hatası yapmışsın.

Hafif derece karpal tünel çıktı. Doktorun önerisi atel kullanıp 1 ay sonra gel oldu. Ben bir faydası olacağını sanmıyorum. Motorsiklet kullanırken bu durumu egale etmek icin bir aparat mevcutmudur bilekteki sinir sıkışmasını rahatlatacak?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Geçen hafta decathlondan aldığım tenis grip aparatını elciğe sardığımda %30-40 gibi hafifleme oldu titreşim tetikliyor bunu sanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

Titreşim emici elcik önerisi olan varsa denemek isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar