Arama sonuçlarınız

1. M

Yeni Cub 50cc elektrik tesisatını Cub 100cc elektrik tesisatına çevirmek. (mekanik)

Hocam naptınız acaba.Bu forumda sizin gibi kullanıcı az sayıdadır. Bende uzun süredir araştırıyorum bu yeni nesil yarı enjeksiyonlu dedikleri cupları. Ben tamamen uygunluk belgesi alıp satılması için dümenden koyduklarına inanıyorum.
  2. M

Kask Önerisi 2025

Hocam ben bu bütçelerdeki tüm kaskların aşağı yukarı aynı seviyede ses aldığını düşünüyorum.Storm 2 modeli ile şuanda 2k ya yakın fiyat farkı var,benim Storm 2 yi aradan çıkarma nedenim vizor mekanizmasını beğenmemen.Kademe özelliği yok(bu konuda mt kasklar çok iyi 4 kademli vizor mekanizması...
  3. M

Kask Önerisi 2025

Kask bilgilendirmesi için teşekkür ederim hocam.Kulak tıkacları için bendekendim bu şekilde kullanıyordum başka birisi de bu şekilde kullanıyor mu diye merak ediyordum 😂.Ben dış ucu kestim fakat ilk taraftaki uç kesmedim yoksa benim kulak yapıma uymuyor.Bu pahalı alpine modellerle karşılaştırmak...
  4. M

Kask Önerisi 2025

Thunder 4 alacaktım 7750 tl fiyata çıkınca vazgeçtim Trendyol üzerinden Anlaşmalı bankalarla indirim varmıs 5400 e Ls2 Stream 2 modelini sipariş ettim,Thunder 4 ile arasında 2.5k ya yakın bir fark olacaktı bu farka değecegini düşünmediğim için LS2 daha mantıklı geldi. Thunder 4 7750 tl az daha...
  5. M

Güncel uygun fiyatlı uzun yol motoru

😂😂😂 Şimdi de mesele haklı haksıza döndü.Alemsiniz valla.Sağolun hocam 50cc 2T'sinden tut 900cc makineye kadar hepsiyle gezip insanların yaptıklarına doğru yanlış şeklinde hükümler vermeyerek mutlu mutlu geziyorum.Sizi de memnun edemedik ama o kadarda olsun artık ne yapalım.🙃🙃
  6. M

Motosiklete Sis Farı Nasıl Takılır?

Attığın linkteki sis farı yanlış değilsem toplamda 72watt enerji çekiyor.Bence yüksek bir değer ikisi toplam 30-35 wattı geçmesin derim ben bide almışken mercekli modeller tercih etmeniz daha iyi olur.Bağlantı içinde röle kullanabilirsin.Kontak ile röleye tetikleme verirsen aküdende röleye...
  7. M

Hocam sizde okuduğunu anlamama problemi var galiba.Ben ne böbürlendim ne de sizin gibi kesin hükümlerle konuşuyorum. Tutturmuşsunuz, bunun için üretilmiş motorlar var ondan alın demeye.Sen alabilirsin,durumu olanda alsın kimse bişey demiyor ona zaten.Fakat gelipte kesin hükümlerle yok düşük cc...
  8. M

Max 70 80k Japon Dışında Scooter Önerisi

Temiz olduktan sonra neden alınmasın.Ben durumum varsa 12 taksit ile almayı tercih ederdim. Öneri verecek olursamda eğer Çinli hiç bir firmaya bulaşmayın. Cok fazla scooter ile haşır neşir değilim ama arada komşunun jupiter 125 i alıyorum.Sehir içi çok pratik, yakıt olarak ekonomik 1.9 litre...
  9. M

Hocam bu Gsli eğitmen abiler gibi konuşmanız çok mantıksız olmuş.Ki benim anlattığım durumda güzelleme vb yok siz kendi kafanızdan güzelleme diye bir sey çıkarmış olur olmadık örnekler vermissiniz.Benim anlattığım örnek uzun yola çıkmak isteyen her türlü çıkıyor ki 50 cc -125cc ile uzun yol...
  10. M

Hocam kusura bakmayın ama siz uzun yol insanı değilsiniz o zaman,her motor sorun çıkarabilir,alev alabilir,patlayabilir,yatak sarabilir vb liste uzar.50cc Mobylette ile arkada kız arkadaşım ile 150 km yol yapıp geliyorduk zamanında. Bayramda 1700 km Mersin çıkışlı Nevsehir-Ankara-Antalya Mersin...
  11. M

Ee hocam Çinli vb farketmez yazmış arkadaş 450mt,nx500,525dsx ile uzun yol yapıyorsunda x treme 200 le yapamıyor musun.40-50k arasına xtreme bulursun durum daha iyiyse 100-110 bandina xpulse bulursun daha iyiyse crf 250 bulursun dahada iyiyse 450mt,himalayan bulursun,daha da iyiyse tenere...
  12. M

LS2 mi Axxis mi? Hangisini Seçmeliyim?

hocam aldınız mı?
  13. M

TVS Apache RTR 200 Depo Sallantısını Hafifletme

Montaj kurbanıymış sizin motorda.Benim motorda montajı yapan arkadaş iyiymiş.Çok fazla sorunla karşılaşmadım.Depo da tasarımdan ötürü az bir miktar mecburen sallanıyor.Depoyu o 2 vida sabitliyor ön taraf 2 adet kauçuk parçaya geçmeli şekilde.Basit bir tasarım yapmışlar ama iş görüyor.
  14. M

İstanbuldan Eskişehire nasıl motor getirebilirim?

Valla ufak motorla yavaş yavaş geze geze gelin.Başka ne zaman böyle bir şansınız olacak kim bilir.Güzel anı olur
  15. M

Bu motordan nasıl anlayabilirim

Youtube da bir çok kişi video çekmiş.Bu işlerden başlamanın en iyi yolu cg bloğu ile başlamaktır.Üstten egzantrikli olmadığı için karışık egzantrik meselelerine girmeniz gerekmez.Gerekli aletlere sahip olduktan sonra şanzımana kadar dağıtıp geri toplarsınız 2 saatte.
  16. M

RTR200 ve diğer hint/çin malı kullanıcıları

Video sahibi olarak yardımcı olabildiysem ne mutlu.Bir motorun sağlamlığında ömründe en önemli etken kullanıcı.Ben şuan kendi RTR200'ümden hariç 3 farklı RTR200 sürdüm.3 Motorda çok bakımsız durumdaydı,Debriyaj teli,fren,vites pedalları kazık gibi derler ya o kıvamda,Zincirde yağ hariç ,taş...
  17. M

Uzun yoldan kasıt nedir,hız beklentiniz,tip beklentiniz nedir.50cc scooter ile il il tıfı tıfı gezenlerde var 125-200cc arası motorla 80-100 gezenlerde var.2 Sene Önce X-treme max 200 cc cross ile öne 18T büyük dişli takarak arkaya da çanta 90 civarı bir hızla dere,tepe her türlü yolda vızır...
  18. M

Kask Önerisi 2025

Stream 2'yi deneme şansım oldu nedense bana pedler bende kaliteli değil hissi yaratıyor,bide Stream 2 kilitli vizör acaba kamera ile kullanması zor olur mu?Kamera bağlı iken kilit tuşuna basmayı etkiler mi? 1743977426 90-110 aralığı uzun yol seyahat hızım bide ilk mesajda dediğim gibi o kadar...
  19. M

Kask Önerisi 2025

Yeni Kask Arayışındayım – Gözlük Uyumu + M Beden Tavsiye (6K Bütçe) Selam dostlar, Bir süredir kafamda dönen kask arayışımı artık netleştirmek istiyorum, belki sizlerden fikir alabilirsem cuk oturacak bir şey bulurum diye düşündüm. Uzun süredir MT Targo Pro XL kullanıyordum ama son zamanlarda...
  20. M

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Rtr 200 yedek parçaları bir çok sitede mevcut ki zaten önceki serilerle ortak parçalar kullanıyor rtr 180 vb ile.Ne amaçla kullandığınıza bağlı olarak ya ns200 yada n250 veya rtr 200 olarak bakmak lazım olaya. 3000 km'dir rtr 200 kullanıyorum yorumlamam gerekirse Sıfır alınan motorlarda montaj...

Yeni mesajlar