Arama sonuçlarınız

1. E

Boyalı motosiklette değer kaybı

Arkadaşımın ısrarı üzerine motosikletimi arabasının arkasına koyduk (aracı tamire gidicekti dönüşte motosiklet ile döneriz dedi) hayır demek pek huyum olmadığı için kabul ettim arabadan indirirken motosikletimin çantası ve göstergenin grenajının boyaları kalktı. Boya konusunda çok titizim...
  2. E

Motosiklet Firmaları Neden Sorunsuz Motosiklet Üret(e)miyorlar?

Motosiklet hakkında olan sayfalarında dolaşıyordum ilgimi motosikletlerin geri çağırmaları çekti. Bunun içinde Honda bile var, motosiklet üreticileri neden böyle sorunlarla karşılaşıyorlar. Premium markalarda bile geri çağırmalar mevcut bunların sebebleri nelerdir?
  3. E

Kalkışta Titreme (Scooter)

Arora Capuccino 50 ye sahibim ve scooterimi yıkadıkdan sonra kalkışlarda titremeye başladı (varyatöre neredeyse hiç su tutmadım desem yeridir tutmuş olsamda 1 metre kadar uzaktan) titremenin üstüne uzunca sürdüm veya sürdük bir ara geçmişti ama yeniden titremeye başladı, çekişinde veya gidişinde...
  4. E

Yüksek Hacimli Motosiklet Hakkında

Aklımda 1999 model Yzf R1 almak geçiyor, gerekirse yenilemek için zamanı gelincede binmek için. Bildiğim kadarı ile bu tarz motosikletlerin senkron ayarı oluyormuş bu ayarı kısarak motoru daha sakin hale getirebilirmiyiz? İnceleme videolarını izlediğim kadarı ile 7 bin devirden sonra tabiri...
  5. E

Scooter Bakımı Ve Kullanımı Hakkında

İlk motosikletim olarak Arora R50 Cappuccino olarak tercih ettim. Scooter için hangi marka yağı tercih etmeliyim (80-90 tlye kadar çıkabilirim)? Kayış olarak hangi marka almalıyım? Kayışı kaç kilometrede değişmeliyim? Scooterin varyatörünün arızalanmasını nasıl anlayabilrim? Rahmetli Altın...
  6. E

Şu Ana Kadar Sürdüğünüz En Zevkli Motosiklet?

Sürdüğünüzde size en çok zevk veren unutamadığınız ve tadının damağınızda kaldığı motosiklet hangisi?
  7. E

Grenaj Giydirme Hk.

Eski kasa Honda Cbr125r a (ince kasa) yeni kasanın grenajları giydirilirmi? Mesela 2008 model kasanın grenajlarını komple söküp yerine 2011 model üstü grenaj, kafa ve gösterge dahil takılırmı?
  8. E

Hidrolik Debriyaj Ve Telli Debriyaj Arasındaki Fark?

Hidrolik ve telli sistemin arasındaki farklar nelerdir dezavantajı veya avantajı varmı? Telli bir debriyaj setini hidroliğe çevirmenin maliyeti ne olur?
  9. E

Papatya Disk Ve Normal Disk Arasındaki Fark Nedir?

Youtubede izlediğim inceleme videolarında düşük hacimli bazı motorlarda papatya disk kullanıldığını gördüm normal disk ile arasındaki fark nedir? Papatya disk kullanan motosiklete normal disk takabilirmiyiz takarsak ne gibi sonuç olur?
  10. E

Regal Raptor Şanzıman Sorunu Çözümü Varmı?

Regal Raptorlarda duyduğuma göre şanzıman problemine rastlanıyormuş bunun çözümü varmı veya düzgün kullanmakla bu sorun ile baş edebilirmiyiz?
  11. E

En İyi Yarış Motosikleti Üreten Marka?

1000cc Kategorsinde en iyi motosikleti üreten marka sizce hangisi? Ben oyumu Ducati'den yana kullanıyorum (v4r,v4sp ve superleggera v4) sebebleri ise diğer markalara göre en yüksek beygir oranı, en düşük ağırlık oranını verebilmekte ve motogp yarışlarındaki başarılarını sokak motosikletlerine...
  12. E

Hayabusa Tanıtıldı

Yeni apaçi şefinin motosikleti Suzuki Global youtube platformunda paylaşıldı Tasarım olarak eskisine sadık kalmaları beni sevindirdi Yeni Hayabusa: https://www.youtube.com/watch?v=zblu-Y652S0
  13. E

En İyi Motosiklet Markası

Sizin için en iyi motosiklet markası hangisi? Neden sizin için en iyisi? Benim için Harley-Davidson sebebi ise sağlamlığı ağır duruşu şekil şemal o biçim :D kişiselleştirmeye uygun rahat olması en hoşuma giden yönlerinden biri V twin bloğa ve yüksek hacime sahip olması motorunun stage olarak...
  14. E

Ducati 2021 Fiyat listesi

15. E

Yurt dışında neden motosikletleri kovalıyorlar

Sosyal medyada dolaşırken rastladığım videolarda cross veya atv süren motosiklet sürücülerini terörist gibi kovalıyorlar yakalamaya çalışıyorlar (gaz sıkanlar,araba ile çarpanlar ve üstüne atlayanlar) neden böyle bir şey yapıyorlar?
  16. E

Custom motosiklet TUV den geçermi?

Malum motosiklet piyasası yükselmeye devam edicek,cg alıp cafe racer tarzı retro bir motosiklet yapma planım var, yaptıktan sonra TUV den geçermi? (şaseyi kısaltma taraftarı değilim)
  17. E

Ne Olucak Bu Piyasa

Yaza doğru tahmini 2.el veya 0 piyasası sizce ne olur

Yeni mesajlar