Kalkışta Titreme (Scooter)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arora Capuccino 50 ye sahibim ve scooterimi yıkadıkdan sonra kalkışlarda titremeye başladı (varyatöre neredeyse hiç su tutmadım desem yeridir tutmuş olsamda 1 metre kadar uzaktan) titremenin üstüne uzunca sürdüm veya sürdük bir ara geçmişti ama yeniden titremeye başladı, çekişinde veya gidişinde hiçbir problem yok sadece kalkışlarda titreme var o kadar. 500 kilometre bakımda göstericeğim ama neyden olduğunu bilmek istiyorum (varyatör sistemine pek hakim değilim). Şimdiden vericeğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

Varyatör ıslanmış kalkışta kayışı kavrayamıyor olabilir
Ama böyle bir durumda birkaç kalkış yapınca geçmesi gerekiyor

Varyatöre su tutsanda kolay kolay su girmez , Varyatörü açtıracaksın içindeki bagalar güzelce temizlenip hafif greslenicek, daha doğrusu detaylı varyatör bakımı yapılması lazım. 500 km' deki motor için çok erken yalnız, ortalama 6-10 k km arası bakım yapılması öneriliyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Varyatör ıslanmış kalkışta kayışı kavrayamıyor olabilir
Ama böyle bir durumda birkaç kalkış yapınca geçmesi gerekiyor
O yıkamanın üstüne baya bir yol yaptım illaki kurumuş olması lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------

Varyatöre su tutsanda kolay kolay su girmez , Varyatörü açtıracaksın içindeki bagalar güzelce temizlenip hafif greslenicek, daha doğrusu detaylı varyatör bakımı yapılması lazım. 500 km' deki motor için çok erken yalnız, ortalama 6-10 k km arası bakım yapılması öneriliyor.
Daha 500 kmde bile değilki 300-350 civarında bunların kayışları dandik olabiliyor ondan olabilirmi?

Debriyaj taşı toz yapmıştır ondan kavramada sıkıntı var varyatöre bakım yaptır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar